Találatok a következő kifejezésre: Az ELEVIT-től hízunk (2 db)

Az ELEVIT-től tényleg hízunk?

Terhességre készülök, és Elevitet szedek. Híztam az elmúlt hetekben, de eszek is rendesen, emiatt nem is csodálkozom. De azt olvasom egyre több helyen, hogy az Elevit "hízlal". Igaz lehet ez?

Legjobb válasz: A baba hízik tõle, nem az kismama. De ez sem igaz mindenkire :o)

A baba hízik tõle, nem az kismama. De ez sem igaz mindenkire :o)
Én soha nem voltam hizékony, 59 kg voltam 3 éven át, aztán a 12 héttõl szedem az Elevitet és 4 kgt hiztam, igaz farkasétvágyam van, sajnos. 19 hetes kismami
ha hajlamos vagy a hízásra, bármilyeb vitamint szedhetsz, valószínû hízni fogsz.valóban étvágyat csinál. DE ha nem vagy hízékony szedhetsz bármit :D so sikert a babához
Szia! Én 1 honapja hagytam abba a fogamzásgátlót és egyböl elkezdtem szedni az elevitet és pár kg magamra is szedtem ugyhogy lehet át fogok térni másik vitaminra!
Ami igaz, az igaz, tényleg meghozza az ember étvágyát. Én 2 hónapig szedtam potyára és simán felkúszott 4-5 kg.
Igen, lehet tõle hízni, mert étvágyat csinál. De vannak kivételek.
Szia. Én nem híztam tõle. Most vagyok 28 hetes és eddig 6 kg-t híztam, de az is csak a pocimon látszik meg.
igen, Megnõ az étvágyunk...de ez van, valamit valamiért.
Ha hízol az nem a tabitól van, hanem mert többet eszel. Kalóriabevitel nélkül nem lehet hízni semmilyen bogyótól. Lehet, hogy jobb az étvágyad, mert az elevit tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal. De, ha odafigyelsz a táplálkozásodra, nem hízol el tõle az biztos.Én félidõig mindhárom gyerekemmel naponta szedtem, utána már csak másnaponta. Sok sikert a babaprojekthez.
talán egy kevest igen,
Én is híztam tõle. A vitaminok hatására nõ az ember étvágya:-)))))) Én most gravidát próbálom ki. De ebbõl sem eszem minden nap hanem heti 3 szem. Az elevitnél is szerintem ha heti 2-3 szemet ettem volna kkor nem indulok hízásnak. Persze mindenkinek máshogy reagál a szevzetete a vitaminokra:DDD
Sziasztok! Miért nem értitek meg, hogy egyetlen bogyótól sem lehet hízni, ha nem esztek ész nélkül??? De ha valakinek ez sikerül kalóriabevitel nélkül is hízni, annak gratulálok.Az szedje a bogyót, és ne költsön kajára feleslegesen.Az étvágyat minden olyan multivitamin növeli, amiben valósan megtalálható az a vitamin és ásványianyagmennyiség, amit feltüntetnek rajta. De minek elkezdeni szedni az elevitet a harmadik hónap végén????Ezt a tervezett terhesség elõtti hónapokban kell elkezdeni, és a 12-ik hétig ajánlatos mindennap szedni, mert addig alakulna ki a baba fontosabb szervei, idegrendszere. Ha már addig kialakul bármilyen fogyatékosság, akkor utána felesleges a szedése. Én félidõig mindennap szedtem, utána már sak minden másnap mindhárom gyerekemmel.És nem híztam tõle semennyit, csak amit maga a terhesség indokolt.

Mikortól érdemes elkezdeni szedni az Elevit-et? Én 3hete hagytam abba a gyógyszert, innentől kezdve vármikor teherbe eshetek? Szedjem már most? Hízik tőle az ember? Vagy van jobb, más vitamin?

Legjobb válasz: Azt mondják a Gravidában több vitamin található. Akár el is kezdheted ,ártani nem árt a vitamin. NEm hízlal. A tehaebeeséssel kapcsolatban meg, figyeld a peteérésedet,elõtte két nap az nap ,utána két nap, ezek a legesélyesebb napok! Jó próbálkozást, és sok sikert!!!

Azt mondják a Gravidában több vitamin található. Akár el is kezdheted , ártani nem árt a vitamin. NEm hízlal. A tehaebeeséssel kapcsolatban meg, figyeld a peteérésedet, elõtte két nap az nap , utána két nap, ezek a legesélyesebb napok! Jó próbálkozást, és sok sikert!!!
Az elsõ vagyok! Ja, van aki azt mondja hogy a gyógyszer abbahagyása után várj három hónapot, van aki azt mondja nyugodtan próbálkozz egybõl, azért beszélj egy nõgyógyásszal. De jó ha tudod ilynkor nagyobb az esélye az iker terhességnek.Azt mondják, azért kell a három hónap, hogy kiürüljön a szervezeted, de ha jobban belegondolsz , ha már csak egy szemet kihagysz a gyógyszerbõl terhes lehetsz, akkor nem kell a három hónap. Nekem pl. nem mondta a nõgyógyász. Azt mondta próbálkozhatunk nyugodtan.
Meddig szedted a gyógyszert? Nekem határozottan kérte az orvos hogy 3 hónapig próbáljak nem teherbe esni, mert kell annyi idõ hogy kitisztuljon a szervezet. Szerintem a vitamint már most elkezdheted szedni. Én is a Gravidát ajánlom.
Nekem az elõzõ terhességnél már a tabletta utáni 2.hónapban terhes lettem, most viszont már 5 hónapja probálkozunk , de még nem jött össze. Kiderült , hogy 4 honapig nem is volt peteérésem , pedig csak 2 évig szedtem elõtte gyogyszert. Elõször szerintem mérd a hõd , és használj ovulácio tesztet , annak érdekében , hogy megtudd van-e egyáltalán peteérésed. Egyébként kell bizonyos idõ ( egyénenként változo ) mire kiürül a szervezetdbõl a gyogyszer. De az sem nagy gond , ha csak akkor kezded el a vitamin szedését , amikor már terhes vagy . Addig is táplálkozz egészségesen ( az sosem árt ).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!