Találatok a következő kifejezésre: Az EKG a terhességi (2 db)

Az EKG kimutatja a terhességi vércukrot? Mit mutat ki?

Legjobb válasz: az ekg a szivmüködésedet mutatja ki fogol kapni egy jó hosszú papirt grafikonnal na ez lesz a sziv verésed a vércukrot vérvételnél tudják kimutatni de nem vészes semi nem kell félni egyiktõl sem

az ekg a szivmüködésedet mutatja ki fogol kapni egy jó hosszú papirt grafikonnal na ez lesz a sziv verésed a vércukrot vérvételnél tudják kimutatni de nem vészes semi nem kell félni egyiktõl sem
Az ekg a szived, szívritmusod nézni, rutinvizsgálat. Levetkõzöl derékig, ráttesznek pár tappancsot, plusz csipeszt a két csuklódra és a két bokádra. Vércukrot csak vérvétellel tudnak nézni, terheléses cukorvizsgálat a 24-25. héten van. Éhgyomori vérvétel után megitatnak veled egy pohár cukrot, és 2 óra mulva újabb vérvétel.

Ha a terhesség 12. hete után vérvétel, vizeletvétel, ultrahang vizsgálat, ekg után amiknek az eredményével minden rendben van, el kell e mennem a nőgyógyászhoz ha 2-3napja sötétbarna folyásom van görcs nélkül?

Korábban már volt pár napig ilyen akkor az orvos azt mondta, hogy akkor menjek ha van benne piros is, nagyon sok, és görcsöl, de én aggódom, és nem értem mi ez? Lehet, hogy elvileg 2-3napja lenne aktuális a menses, és ahhoz van valami köze? Bár az elöz? két hónapban menses idelye alatt nem volt semmi!

Legjobb válasz: elõször hivd fel.

elõször hivd fel.
12.hétig szoktak Duphastont adni. Utána nem. Szerintem pihenj sokat, ne emelj, de ha nem múlik el, akkor doki. Nekem a 9. héten volt a legkisebb fiammal, de csak egy napig, el is múlt, csak kinyilt a külsõ méhszáj. De utána nem volt semmi baj, 3 nappal túl is hordtam.:)
Az, hogy nincs görcs, nem jelent semmit. Én mindenképp elmennék az orvoshoz, hogy derítse ki, mitõl van, és hogy nincs ok aggodalomra. A barna folyás sosem jó, ráadásul 2-3 napja és nem múlik el. Mindenképp vizsgáljon meg egy szakember.
Nekem is volt az elsõ három hónapba, akkor amikor elméletileg meg kellett volna jönnie de csak két három napig. A védõnõm azt mondta hogy ez természetes még tisztul a szervezet.De ha nem múlik el akkor menj el orvoshoz ne kockáztass.
A kérdező hozzászólása: Most voltam az orvásnál, és azt mondta, a babával, és mindennel minden rendben, kérdeztem, hogy akkor mi ez, azt mondta nem tudja, menjek vissza ha már elmúlt, vagy ha esetleg erõsebb! Nem értem, nem kéne kivizsgálnia, hogy mitõl van?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!