Találatok a következő kifejezésre: Az ECDL OKJ-s (3 db)

OKJ-s rendszergazdai szakképesítéssel hogyan tudom kiváltani az ECDL-t? (bővebben)

Anno tanáraink említették, hogy ezzel a képesítéssel automatikusan kiváltható az ECDL, de arra már nem emléxem, hol és hogyan, ötlet?

Legjobb válasz: Heló, én idén végeztem el egy OKJ-s képzést, most hétfõn fejeztem be. Ma bementem a suliba és az ofõ adott egy papírt, amit ki kellett töltenem (regisztráció), majd lefénymásolta a diákigazolványomat és a bizimet is, majd 2 hét múlva küldi be valami központba, és majd jön a csekk a 8000 Ft-ról, amit be kell fizetnem, s majd ezután küldik csak ki postán az ECDL bizonyítványt.

Heló, én idén végeztem el egy OKJ-s képzést, most hétfõn fejeztem be. Ma bementem a suliba és az ofõ adott egy papírt, amit ki kellett töltenem (regisztráció), majd lefénymásolta a diákigazolványomat és a bizimet is, majd 2 hét múlva küldi be valami központba, és majd jön a csekk a 8000 Ft-ról, amit be kell fizetnem, s majd ezután küldik csak ki postán az ECDL bizonyítványt.

Az ECDL vizsga OKJ-s képzésnek minősül? Beszámítják a felvételinél plusz pontként?

Legjobb válasz: Nem. Tudásban sem éri el azt a szintet az ECDL képzés, mint amit egy középfokú OKJ adna. Nem ér plusz pontot a felsõoktatásban - hacsak az adott felsõoktatási intézményben ezt kifejezetten nem "díjazzák". Én pedig ilyet még nem láttam.

Nem. Tudásban sem éri el azt a szintet az ECDL képzés, mint amit egy középfokú OKJ adna. Nem ér plusz pontot a felsõoktatásban - hacsak az adott felsõoktatási intézményben ezt kifejezetten nem "díjazzák". Én pedig ilyet még nem láttam.
A kérdező hozzászólása: Ez szomorú. De köszi a választ!
Az ECDL sajnos szinte semmit nem ér. Iskola válogatja, hogy beszámítják-e a pontot... Nekem mondjuk info szakra felvételinél egyik egyetem se számította be, mert eléggé alap dolog, de van ahol ér néhány pontot.

Az ECDL bizonyítvány "kiváltja" az informatika tantárgyat felsőfokú OKJ-s képzés esetén?

A Károly Róbert F?iskolára járok Adóigazgatási szakügyintéz? szakra és érdekelne, hogy valaki tudja-e hogy, ha rendelkezem ECDL bizonyítvánnyal, be kell-e járnom, illetve kell-e vizsgáznom informatikából? Valakinek számították már be OKJ-s képzésnél? Mert elvégeztem egy középfokú OKJ-s szakot, és oda beszámították. Szerintetek a fels?fokúval ugyanez a helyzet? Vagy az esetleg számít-e, hogy f?iskolán csinálom az OKJ-t, és nem egy középiskolában, vagy más szakmát kibocsátó oktatási egységben?

Legjobb válasz: az ECDL nem é semmit... szóval menj felsõoktatásra

az ECDL nem é semmit... szóval menj felsõoktatásra
én fõsulira mentem és nálunk beszámítják
A kérdező hozzászólása: Én is úgy tudom, h több helyen is beszámítják. Nem értem miért írtátok ezt, h nem ér semmit. Nekem a másik suliban beszámították. És be is számítják. És Te Mizore hogy értetted, hogy menjek felsõoktatásra?
Az ECDL lóf.aszt sem ér sehol sem, tudommal.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!