Találatok a következő kifejezésre: Az E-vitamin jó (17 db)

Most derült ki hogy babát várok. Eddig E vitamint, Folsavat, Gravidát szedtem, illetve a palástfű teát ittam. Folytassam tovább ezek szedését? Az E vitamin jó a babának is?

Legjobb válasz: Szia! A Gravidában már van E-vitamin, vas és folsav is, így szerintem ezeket felesleges mellette szedned. A palástfûtea pedig a sikeresebb beágyazódást segíti elõ, ez viszont nálad már kipipálva:)) Inkább szedjél MagneB6-ot, az segít a hányingernél és a haskeményedét csökkenti.

Szia! A Gravidában már van E-vitamin, vas és folsav is, így szerintem ezeket felesleges mellette szedned. A palástfûtea pedig a sikeresebb beágyazódást segíti elõ, ez viszont nálad már kipipálva:) ) Inkább szedjél MagneB6-ot, az segít a hányingernél és a haskeményedét csökkenti.
Nekem is volt már vetélésem, utána rendesen utána olvastam a dolgoknak, illetve 2 dokit is kifaggattam, így nem igazán értek egyet az elõttem szólókkal. A dokik (még Czeizel Endre is) azt ajánlják, hogy szedjünk terhesvitamint folsavval kiegészítve (egyik terhesvitamin sem tartalmaz elegendõ folsavat). A palásfû teát pedig a terhesség alatt végig érdemes inni, ugyanis az elsõ trimeszterben segít elkerülni a vetélést, késõbb pedig a koraszülés megelõzésére alkalmazható. Egyébként ha rákeresel az interneten, mindenhol leírják ezt a palásfûrõl, csak szinte mindenki a ciklus második felével azonosítja... Nagyon boldog, gondtalan babavárást kívánok!
Szia! Nagyjából egyetértek az elõzõ válasszal. Én Elevitet szedek, Magne B6-ot és én a folsavat is hasznosnak tartom a 12-14. hétig. Az e vitamint már én sem szedem, csak akkor szedtem, mikor a terhességre készültem. A palástfû teát elhagyhatod, az már megtette hatását. Gratulálok neked!
nekem szedni kellett az Elevit mellett folsavat, mert amennyi kell ilyenkor annyi nincs benne sem az Elevitben sem másban. 14. hétig szerintem szedd mellé nyugodtan a folsavat. ártani nem árt. dr. Czeizel Endre is valamelyik nap mondta a reggeliben, hogy milyen fontos a folsav szedése.
Nekem pont azt javasolta az orvosom (és nagyon örültem neki), hogy nincs szükség semmi szintetikus vitaminokra. Enni kell sok zöldséget, gyümölcsöt, fehérjét, egészségesen étkezni, akkor bekerül a szervezetbe elegendõ vitamin és nem kell feleslegesen puffasztani sem magamat sem a babámat a bogyókkal. Nálunk a családban senki nem szedett semmit a terhessége alatt és mindenki egészséges, szép gyermekeknek adott életet. Én sem szedek semmit.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :) Az elõzményhez hozzátartozik hogy volt egy beteg gyermekem akit félidõben elveszítettem, és azóta két vetélésem. Ezért is próbálok mindent megtenni!
A palástfût hagyd abba. Terhesvitamin szedésén kívül egyelõre nincs szükséged más vitaminra. 23 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :) ))))) Valahogy így gondoltam én is, csak nem voltam benne biztos, gondoltam vagy többen megerõsítetek, vagy lebeszéltek. Pont ma találtam egy cikket, amiben az E vitaminnal való kísérletet írják le habituális vetélõkkel. Pozitív hatást írtak. :) ))

Tényleg jó az E vitamin a férfiaknak, és megnöveli a sperma számot?

Legjobb válasz: tudtommal az e vitamin csak a szexuális étvágyat növeli meg.

tudtommal az e vitamin csak a szexuális étvágyat növeli meg.
A kérdező hozzászólása: köszi... azt sem bánnám :) Megetetem a páromat E vitaminnal :)
Dehogy az étvágyat. A minõségén nagyon sokat javít, plusz a c-vitamin is. Mennyiségileg nem is annyira, de a minõsége sokkal jobb lett. (30%-os mozgó volt, és 90% lett). Napi 1000 mg c- és e-vitamin.
A kérdező hozzászólása: köszi a segítséget!
Az én párom is napi 200mg E és 500 mg C vitamint szed! És használ a spermáknak!

45 éves vagyok, (valószínűleg a változókor kezdetén) nagyon sokszor hőhullámom van.(Kb. fél évvel ezelőtt kezdődött.) Más problémám eddig nem jelentkezett. Mit tetszik ajánlani, jó esetleg az E vitamin, vagy szedjek mellé valami mást is?

45 éves vagyok, (valószínűleg a változókor kezdetén) nagyon sokszor hőhullámom van.(Kb. fél évvel ezelőtt kezdődött.) Más problémám eddig nem jelentkezett. Mit tetszik ajánlani, jó esetleg az E vitamin, vagy szedjek mellé valami mást is?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem!  Sajnos az E-vitaminról tudományos szinten nem sikerült bizonyítani, hogy csökkentené a hőhullámok gyakoriságát, vagy súlyosságát, ezért ettől hatás nem várható! Első lépésben mindenképpen a Remifemin, illetve a Remifemin Plus szedését javaslom, ezek teljesen biztonságos készítmények! Felhívom a figyelmét, hogy a kedvező hatás eléréséhez időnként több hónapos kezelés is szükséges lehet, s a szedést …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem!  Sajnos az E-vitaminról tudományos szinten nem sikerült bizonyítani, hogy csökkentené a hőhullámok gyakoriságát, vagy súlyosságát, ezért ettől hatás nem várható! Első lépésben mindenképpen a Remifemin, illetve a Remifemin Plus szedését javaslom, ezek teljesen biztonságos készítmények! Felhívom a figyelmét, hogy a kedvező hatás eléréséhez időnként több hónapos kezelés is szükséges lehet, s a szedést … Olvass tovább »


Olvastam itt hogy a férfi sperma javítására jó a c és az E vitamin, ezt hogyan kéne szedni, mennyit egy nap és milyet érdemes venni?

Csak mert egy gyógynövényesnél rákérdeztem és ? vissza hogy milyet kérek ?

Legjobb válasz: Szia, nekem a ciklus beállítására javasolta a dokim, és én a 200 mg-os Bioextra nevû E vitamint szedtem napi 1-et.

Szia, nekem a ciklus beállítására javasolta a dokim, és én a 200 mg-os Bioextra nevû E vitamint szedtem napi 1-et.
igen, az E vitamin inkább, ez megtalálható a dióban, mogyoróban, szotyiban és mnidenféle olajos magvakban. A barátcserje tea is hasznos...
Proxeed plus! http://www.proxeed.hu Hát ez jóval drágább, viszont célzott!
Én simán bementem a gyógyszertárta és kértem 100mg-os e-vitamint.Kb 400ft egy doboz és 20 szem van benne. Mi napi 1 szemet eszünk+én a terhesvitamint és a méhpempõt mert voltak bajok.
nekünk anno a dokim Bioextra e vitamint 100 mg mondott , heti 2x1-et!!! Mivel zsírban oldódó vitamin vigyázni kell, nehogy felhalmozódjon, mert látáskárosodást is okozhat még a babának is. AZ orvososm mondta
Szia. Az én férjem kemoterápia után 0 spermaszámmal indult. Õ a következõket szedte:3000-4000 mg c-vitamin 3x400mg E -vitami, Maca Vibe, folsav, magas hatóanyagú multi vitamin. Fél év alatt 3 millió lett. De sajnos ez még így is csak lombikhoz elég:(
Sziasztok.Kedves utolsó válaszoló lett azóta babátok?

Az E-vitamin mire jó? (babát szeretnék)

Legjobb válasz: A méhnyálkahártyát segít vastagítani, a férfiaknál pedig feltúrbózza a spermákat. Napi 200 -max 400mg-ot szedhettek akár fél évig is, utánna kell egy kis szünet (a tartós szedése nem jó a szemnek, de azt majd egy doki elmondja).

A méhnyálkahártyát segít vastagítani, a férfiaknál pedig feltúrbózza a spermákat. Napi 200 -max 400mg-ot szedhettek akár fél évig is, utánna kell egy kis szünet (a tartós szedése nem jó a szemnek, de azt majd egy doki elmondja).

A ginseng teát tényleg ajánlják férfiaknak is? Ha a párom inná, milyen hatása lenne vagy mire jó? Az e-vitamin miben segit?

Legjobb válasz: serkenti a nemi vágyat... (ha ebben a témakörben kérdeztél) amúgy nagyon sok más jó hatása van, testre -lélekre egyaránt.

serkenti a nemi vágyat... (ha ebben a témakörben kérdeztél) amúgy nagyon sok más jó hatása van, testre -lélekre egyaránt.
A kérdező hozzászólása: ez már most jó dolognak tünik!köszi
A vérbõséget serkenti, és szaporítja a spermákat!! Az E vitamin pedig sejtmegújító, tehát jó hatással van az _életképes_ hímivarsejtek kialakításában!

Mire jó az E vitamin?

Legjobb válasz: http://shop.builder.hu/csoport_list.htm4?id=11#bovebben

A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

Az E-vitamin ugye nem fejti ki 2 hét alatt a hatását? Mennyi idő kell neki? Sejtépítő, nőkre és férfiakra is jó a hatása.

Mennyi id? kell hozzá? Mint a gyógyteáknak és homeopátiás szereknek? Mert így lehet 2-3 hónap is, ugye?

Legjobb válasz: ÁÁÁ,én azt hallottam,mar másnap hatnak,gyorsan oldodnak.

ÁÁÁ, én azt hallottam, mar másnap hatnak, gyorsan oldodnak.
Én akkor szedtem, mikor 3 hónapig nem jött meg. Beszedtem kb 10 szemet, és megjött! Úgyhogy ha a vitaminhiány okozza a gondot, akkor már akár 2 hét alatt használni fog. Én egyébként tovább szedtem, 6 hónapig csináltam ezt a kúrát.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, ez jó hír!

Az E-vitamin mire jó?

Babát szeretnénk,ma kezdtem el szedni,napi egy szemet!

Legjobb válasz: http://www.vitaminsziget.com/ecikk.php?id=30

szia.én is szedtem, nekem nem használt.sejtmegörzõ hatása van, ezért szerintem a vetélés kockázatát szûri ki.sok mindent hallottam, hogy ettõl teherbe lehet esni.én nem estem, de ártani nem ártasz az tuti.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!