Találatok a következő kifejezésre: Az E segített már (4 db)

Az E vitamin segített már a teherbeesésben? Volt hogy nem jött össze és miután elkezdte szedni az E vitamint sikerült?

Ma kérdeztem a körzetit, hogy az E vitamin serkentheti-e a peteérést, és azt mondta igen.

Legjobb válasz: volt! Nekem egy dobboz sem fogyott el, de én peteérésserkentõt is kaptam, mert az sem volt, úgyhogy nem tudom mi volt hatásos, de az egyik ismerõsöm (42 éves) õ csak határozottan e-vitamint szedett és 7 év után összejött a baba..azóta 4 éves a kiscsávó.

volt! Nekem egy dobboz sem fogyott el, de én peteérésserkentõt is kaptam, mert az sem volt, úgyhogy nem tudom mi volt hatásos, de az egyik ismerõsöm (42 éves) õ csak határozottan e-vitamint szedett és 7 év után összejött a baba..azóta 4 éves a kiscsávó.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Biztos ami biztos elkezdtem szedni :-)
Szia! Nekem a fogamzásgátló abbahagyása után javasolta az orvos, hogy minél elõbb helyreálljon minden.Ez 4hónapja volt, azóta semmi.de nálunk lehet, hogy a párommal van pici gond.De nyugodtam szedd csak ártani nem fog!!!
A párommal voltunk családtervezõ programon. Erõsen javasolják a terhességi vitamin szedését, már a teherbeesés elõtt 3 hónappal. Ebben is van E vitamin és még ráadásul a vitaminhiánnyal összefüggõ születési rendellenességeket is ki lehet vele zárni. Én ezt javasolnám.
Szia!Nekem nem tudom hogy a szerencsének köszönhetõ, de az tény hogy szedtem e-vitamint meg ittam cickafark és palástfûteát+ folsavat és hála a jó istennek nekünk összejött.Már várom a babót!Ja ezt 1 hónapig csináltam és eredmény az lett!

Segített már valakinek az EUjobinfo a külföldi munkavállalásban vagy csak pénz lehúzás a 15 e ft-os regisztráció?

Legjobb válasz: Munkaközvetítésért BÁRMILYEN JOGCÍMEN PÉNZT KÉRNI TILOS!! Ha tudod az adott ország nyelvét, akkor menj ki magad, keress munkát, szállást, rendelkezz kezdõtõkével.(minimum 1,5-2 hónapnyi helyi valuta). Ha nem megy a nyelv, akkor ne menj sehova!

Munkaközvetítésért BÁRMILYEN JOGCÍMEN PÉNZT KÉRNI TILOS!! Ha tudod az adott ország nyelvét, akkor menj ki magad, keress munkát, szállást, rendelkezz kezdõtõkével.(minimum 1, 5-2 hónapnyi helyi valuta). Ha nem megy a nyelv, akkor ne menj sehova!
Nekem segitettek! En 2010-2011es teli szezonon voltam kint altaluk. Folyamatosan palyaztattak, nekem nem volt semmi dolgom. A munkaltatok mar szemelyesen velem vettek fel a kapcsolatot email-ben, vagy telefonon. A ceg szetkuldi a meghirdetett allasajanlatokra az onelatrajzodat. Az, hogy Te melyik munkat valasztod, mar csak rajtad all!
Elment a privi. :) Köszi még1x.
Én hirtelen megörültem hogy ez az amit keresek de nem. Valamilyen torna amit lelehet tölteni.
Sziasztok! Engem is érdekelne, én csak jókat olvastam eddig róla, de nem tudom sehonnan letölteni. :(
Ha írsz privit elküldöm.

3 éves kis fiam allergiás valamire de nem tudják az orvosok, hogy mire. Valószínűleg valamilyen ételre. Arra vagyok kíváncsi, hogy valakinek volt-e már ilyen gondja és ha igen mi segített? (a kis fiún kiütések vannak) köszönöm

Legjobb válasz: Szia! Tavaly õsszel a kislányom 18 hónaposan volt allergiás a hohes c italra és mi úgy kezeltük, hogy visszatértünk a tápszer tejpépes megoldásra, és szépen elkezdtük visszavezetni fokozatosan az ételeket még a gyümölcs és zöldségeket is csak üveges bébiétel formába kapta. 2-3 hónapig tartott, míg rájöttünk, hogy az ital volt a probléma, azóta tünet mentes szerencsére:). A ti esetetekben, már kicsit nehezebb a dolog, de biztos van/volt mostanság olyan ami új volt és kapott belõle, vagy ha már óvodába jár akkor kérdezd meg az óvónõket, nem-e kaptak valami újat az ebédnél? Remélem tudtam valamilyen szinten segíteni. Ki kell kisérletezni, mitõl lehetnek a pöttyök: mosó-öblítõszer, étel vagy ital? Üdv egy 21 hónapos kislány anyukája aki 33 hetes kismama is.

Szia! Tavaly õsszel a kislányom 18 hónaposan volt allergiás a hohes c italra és mi úgy kezeltük, hogy visszatértünk a tápszer tejpépes megoldásra, és szépen elkezdtük visszavezetni fokozatosan az ételeket még a gyümölcs és zöldségeket is csak üveges bébiétel formába kapta. 2-3 hónapig tartott, míg rájöttünk, hogy az ital volt a probléma, azóta tünet mentes szerencsére:) . A ti esetetekben, már kicsit nehezebb a dolog, de biztos van/volt mostanság olyan ami új volt és kapott belõle, vagy ha már óvodába jár akkor kérdezd meg az óvónõket, nem-e kaptak valami újat az ebédnél? Remélem tudtam valamilyen szinten segíteni. Ki kell kisérletezni, mitõl lehetnek a pöttyök: mosó-öblítõszer, étel vagy ital? Üdv egy 21 hónapos kislány anyukája aki 33 hetes kismama is.
Nálunk szerencsére nem volt ilyen, csak egy idõben hasmenése volt (vagy inkább krémesebb volt a széklete). Akkor én írtam, hogy mikor mit eszik, ha esetleg ételtõl lenne, akkor ki tudjuk szûrni. Ha ez a gyanúd, javaslom, írjad, mikor mit eszik, hátha fény derül, melyik kaja nem jó. Nálunk valószínûleg az csak fogzás miatt volt, mert mára teljesen elmúlt. 22 hós kislány anyukája.
Szia.Az en kislanyom is allergias volt valamilyen etelre, vagy nem tudom mire, nem jottunk ra, hogy mire, kiutesek voltak a hasan, Claritin szirupot kapott ket hetig, azota nincsenek kiutesei.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!