Találatok a következő kifejezésre: Az Avg verzioval hogy kell kitörölni (1 db)

Az Avg 8. verzioval hogy kell kitörölni a virusokat és a spyware fertözött fileokat? Hiába megyek rá h. törlés nem törli. Karantén hol van?

Legjobb válasz: Fent a fejlécen! Vmelyik menüjében keress olyat, h Virus Vault. Ezt hivják itt karanténnak. A törlés pedig: katt a fájla, aztán delete. Ha minden oké akkor törölnie kéne.

Fent a fejlécen! Vmelyik menüjében keress olyat, h Virus Vault. Ezt hivják itt karanténnak. A törlés pedig: katt a fájla, aztán delete. Ha minden oké akkor törölnie kéne.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy hogyan kell kivenni az asus laptopomból az akkumulátort?

2

Windows 7 admin jelszó feltörése?

Most kaptam új céges laptopot. windows 7 fut rajta. természetesen nem rendszergazda ként vagyok bent, viszont annyira le van butítva, hogy sok mindent nem enged meg a tűzfal. (Pl nem tudok FTP-zni, miel nem engedi ki a total Commandert.) Nem tudok programokat telepíteni.

Hogy tudnám feltörni csak egy rövid ideig is a jelszót, hogy módosítsam a tűzfal beállításokat? Köszönöm előre is.

4

Mit tudok tenni? Nem indul a számitógépem czak az mutatja a felhasználói profilt nem sikerült betölteni.

0

A Google Chrome-nál normális, hogy "elfelejti" a belépési adatokat?

Nem töröltem az előzményeket. Mégis mindenhová kérte a login adatokat ma reggel. Ilyent még nem csinált.

Pár napja töröltem a cookie-kat, de nem volt ilyen gondom utána sem a belépésekkel.

Illetve gondnak nem gond, de szokatlan, így kicsit aggódom, hogynem okozhat-e ilyesmit rossz szándékú, vagy illetéktelen behatolás.

Jelszóval védett wifi van a lakásban, amit három másik lakótársam is használ. A gépemhez tegnap este óta fizikailag tuti nem fért hozzá senki.

Ötlet?

4

Hogyan csinálhatok rendszergazdai fiókot általános jogú felhasználói fiókból?

Az a helyzet, hogy újratelepítettem a gépemet(laptop) és a windows létrehozott egy általános jogú felhasználói fiókot, és ebből nem tudok rendszergazdai fiókot csinálni. A felhasználói fiókok-on belül, ugye van a "másik fiók kezelése" és amikor rákattintok előhozza azt, hogy "engedélyezi, hogy a program..stb" és itt nem tudok rákattintani az Igen opcióra. Itt még írja, hogy "A folytatáshoz adjon meg egy rendszergazdai jelszót, majd kattintson az igen gombra." Csak az a baj, hogy nem tudom se a jelszót se azt, hogy ezt a jelszót hova lehetne beírni. Szóval aki tudja hogy hogy lehet rendszergazdai fiókot csinálni, az legyen szíves leírni.

0

A Windows Defender jó vírusirtó?

Ugye a Windows 8-on a Windows Defendernek már van vírusvédelme is.
A kérdésem az lenne hogy ez átlagos felhasználónak megfelelő védelmet biztosít vagy jobb lenne megvenni az Eset Smart Seucrity-t?
Azért az Eset Smart Seucrity-t írtam mert az pár ezer forintból meglenne ugyanis van 50 % diákkedvezményem illetve meghosszabbítási vagy milyen kedvezményem is van mivel már 5 éve fizetek nekik a vírusvédelemért.
Melyikkel járnék jobban? Azon a pár ezer forinton ne múljon az erősebb védelem.

1

Melyik a legjobb ingyenes vírusírtó?

Honnan lehet letölteni?
Fizetőst is ajánlhattok, ha nem kerülnrk sokba.

5

Hogy lehet, hogy a biztonsági másolatom mérete csak negyed része az eredetinek?

Készítettem egy biztonsági másolatot a C partíciómról (ahol az op.rendszer is van). A partíció használt mérete a "tulajdonságok" szerint kb 12 GB, a másolaté meg kb 3 lett. Mi a magyarázat?

2

Tegnap p*rnó nézés közben egy rendőrségi oldal szerűség jött be azzal, hogy nyomoznak és a böngészőm "meg van blokkolva" Ez igaz, tehát ki fognak jönni házhoz vagy csak kamu?

3

Munkát kínáló átverés-spam? A banki adatok megszerzése a céljuk! Egyébként nem kerestem munkát.

"Jó napot. Munkatársat keresünk híres cégünkbe Szövegszerkesztő beosztás betöltésére.
Feladatok:
24 órán belül küldünk egy e-mailt szövegekkel. Néhány rövid szöveg a helyesírás, garmmatika ellenőrzésére,
és azok hibáinak javítására. Ez lesz a bizonyítéka annak is, hogy tud angolul. A munkáért pénzt fog kapni. A végrehajtott munka fix jutaléka 5 euró 1 kb-ért.
Miután ellenőriztük tudását és természetesen a feladat nyagyságától függően a havi fizetése 3000-3500 euró lesz havonta. A munkához szükséges eszközök:
mobil elérhetőség, Internet, e-mail fiók, bankszámla (a jutalék átutalásához) és természetesen az Ön tudása és szakmai tapasztalata.
Munka feltételek:
- nem teljes munkaidő
- Munkaidejét saját maga osztja be
- Versenyképes munkabér, amelyet kéthetente átutalunk a bankszámlájára
- Pályafutás
A cégről és az állásról részletesebb információt kaphat, miután kitölti a következő regisztrációs kérdőívet:
1. Családi név és utónév
2. Elérhető telefonszám
3. Ország, amelyben tartózkodik, él
Elérhetőség: [email protected]
Miután megkapjuk a kitöltött regisztrációs kérdőívet, felvesszük Önnel a lkapcsolatot és elküldjük a további információt.

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!