Találatok a következő kifejezésre: Az Avent tényleg nagyon jó A (2 db)

Az Avent mellszívó tényleg nagyon jó? A kézi változat vagy az elektromos a hatékonyabb?

Legjobb válasz: Az Avent termékek mind nagyon jók, a cumisüvegek és az ételmelegentartók is. De mellszívót szerintem nem nagyon éri meg megvenni, mármint ezt a fajtát, mert elég drága. Jobban jársz, ha a patikában veszel egy egyszerû, pumpás változatot, hiszen úgyis csak kb. egy hónapig kell renszeresen használni (amikor a maradék tejet szopizás után lefejed, hogy ne okozzon gyulladást), utána már csak néha néha lehet rá szükség. Nekem két hónapos a fiam, és mióta rendesen beállt a tejelválasztás, kb. egyszer vettem elõ a mellszívót, amit nagyjából 3-4 hétig használtam.

Az Avent termékek mind nagyon jók, a cumisüvegek és az ételmelegentartók is. De mellszívót szerintem nem nagyon éri meg megvenni, mármint ezt a fajtát, mert elég drága. Jobban jársz, ha a patikában veszel egy egyszerû, pumpás változatot, hiszen úgyis csak kb. egy hónapig kell renszeresen használni (amikor a maradék tejet szopizás után lefejed, hogy ne okozzon gyulladást), utána már csak néha néha lehet rá szükség. Nekem két hónapos a fiam, és mióta rendesen beállt a tejelválasztás, kb. egyszer vettem elõ a mellszívót, amit nagyjából 3-4 hétig használtam.
Nagyon sok ismerõsöm dicséri. Az elekrtomosat nem ajánlom, mert az állítólag nagyon szív. Tény és való, hogy a kéiz lassabb és idõigényesebb is, de nem okoz olyat nagy fájdalmat.
Szerintem is túl drága, mi egy 4900 forintost vettünk ami teljesen jól szuperált.Meg az elején érzékenyebb a mellbimbó és lehet, hogy még egy kis kézi fejést is bevetsz majd, mert úgy érzed, hogy az nem annyira fájdalmas.(Nálunk ez bevált és azóta is szoptatom az öt hónapos kisfiamat szerencsére).
Az én babám nem hajlandó szopni mellbõl, ezért kénytelen vagyok az egészet lefejni. Kézi mellszívóval kezdtem, de 3 nap után vettem inkább egy gépit, mert kézivel nagyon fárasztó volt. Az elektromos Avent, és tényleg jó (na meg jó drága is). A kézi is jó volt (Canpol Babies), de csak maradék tej lefejésére. Szerintem.

Milyen kézi mellszívót vegyek? Már nagyon sok félét néztem, de nem tudom eldönteni. Mindíg az avent-nál jukadok ki. Tényleg olyan jó az? Esetleg a Mam, vagy Tommee Teppee, vagy campol?

Legjobb válasz: tommee van nekem, nagyon szerettem használni. egy aventet is kipróbáltam, de nem jött be. egyik sem rossz minõség, szerintem ez is egyéni, hogy kinek melyik áll kézre, melyik kényelmesebb

tommee van nekem, nagyon szerettem használni. egy aventet is kipróbáltam, de nem jött be. egyik sem rossz minõség, szerintem ez is egyéni, hogy kinek melyik áll kézre, melyik kényelmesebb
Nekem Medela volt, én nagyon szerettem hatékonyan tudtam vele szívni. De nekem elég nagy mellem van, itt úgy láttam, a kisebb mellõeknek talán jobb az Avent.
..mellûeknek...
Tommee szerintem nagyon jó, én kipróbáltam ezt is meg az aventest is, nekem jobb a tommee, és most a brendonban akciós is:)
Nekem Avent van, tökéletesen bevált. Mellesleg nekem is kis mellem van. :) Mást nem próbáltam, mert mikor vettük mindenhol ezt ajánlották a legjobban, bár ennek 4 éve.
Nekem MAM van, teljesen meg voltam elégedve vele, lehet állítani, hogy milyen erõsen szívjon, az összes fokozaton jól szív. És a cumisüvegjei is jó fajták, a mikróban lehet õket sterilezni, így hamar megvan az is.
eleve nem vennék kézit van aventes kézim és meldea mini elektromos az utóbbi a tuti , imádom.
Nekem nagy mellem van és Avent mellszívóm, igaz elektromos. De van kézi Medelám is, mindkettõ jó. Egy Canpolt kaptam kölcsön, az viszont nem jött be.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!