Találatok a következő kifejezésre: Az Avent tényleg nagyon (3 db)

Melyik a jobb a madella elektromos vagy az avent elektromos? Nagyon nagy az ár külömbség. Tényleg megéri majdnem kétszerannyiért megvenni az aventet?

Legjobb válasz: tesómnak volt medela elektromos, nekem kézi avent. leírom, akiet tapasztaltunk, hátha segít valamit... a medelának keskeny az a csöve, amibe beszippantja a mellbimbót, nekem fájt tõle meg lilás lett, de a tesómnak nem okozott gondot (neki kisebb a melle, lehet, hogy ez is számít). az elektromossal viszont az volt a gondja a tesómnak, hogy fix a szívósebesség, pár napig használta az én kézimet, és több teje lett, mert sûrûbb inger érte. úgyhogy õ végül vett egy avent kézit is a medela elek. mellé. nekem a kézi teljesen elég volt, csak akkor használtam, ha csomósodott a mellem.

tesómnak volt medela elektromos, nekem kézi avent. leírom, akiet tapasztaltunk, hátha segít valamit... a medelának keskeny az a csöve, amibe beszippantja a mellbimbót, nekem fájt tõle meg lilás lett, de a tesómnak nem okozott gondot (neki kisebb a melle, lehet, hogy ez is számít). az elektromossal viszont az volt a gondja a tesómnak, hogy fix a szívósebesség, pár napig használta az én kézimet, és több teje lett, mert sûrûbb inger érte. úgyhogy õ végül vett egy avent kézit is a medela elek. mellé. nekem a kézi teljesen elég volt, csak akkor használtam, ha csomósodott a mellem.
nekem medela elektromos volt, és szerettem. Állítható volt a szíváserõsség, és úgy szívott, mint a baba, szívott, elengedte, szívott elengedte. Nagy mellem van, de ettõl függetlenül nem fájt. Az avent nekem semmit nem ért, amikor már nem fejtem vele ki semmit, akkor a medela még vagy 30-40ml-t kifejt. Szerintem próbáld ki, melyik válik be NEKED, kérj kölcsön, vagy a védõnõtõl érdeklõdj, hol tudsz kölcsönözni. Már sok mellszívós kérdés volt, és egyértelmûen kiderült, hogy alkati kérdés, kinek melyik válik be.
Betti válasza: Szia! Tényleg jó lenne, ha elõtte valahogy ki tudnád próbálni, mert itt nem arról van szó, hogy melyik a jobb, hanem, hogy neked melyik válik be. Én anyatejleadó vagyok, vettem Medela Mini Electricet, de sajnos meg sem indította a tejleadó reflexemet, így nem tudtam használni.Viszont a kórházi szobatársam percek alatt lefejt vele 150 ml-t. Azután vettem Avent elektromosat, az már jobb volt, mivel ilyen kis párnácskák vannak rajta, megindította a reflexemet, de sajnos azzal sem tudtam lefejni az összes tejet. Így maradtam a kézi fejésnél, ez a leghatékonyabb, azóta 500 ml-vel több tejem van. Ettõl függetlenül neked még valamelyik jó lehet, csak nem tudod elõre, hogy melyik, ezért lenne jó egy próba.

Az Avent mellszívó tényleg nagyon jó? A kézi változat vagy az elektromos a hatékonyabb?

Legjobb válasz: Az Avent termékek mind nagyon jók, a cumisüvegek és az ételmelegentartók is. De mellszívót szerintem nem nagyon éri meg megvenni, mármint ezt a fajtát, mert elég drága. Jobban jársz, ha a patikában veszel egy egyszerû, pumpás változatot, hiszen úgyis csak kb. egy hónapig kell renszeresen használni (amikor a maradék tejet szopizás után lefejed, hogy ne okozzon gyulladást), utána már csak néha néha lehet rá szükség. Nekem két hónapos a fiam, és mióta rendesen beállt a tejelválasztás, kb. egyszer vettem elõ a mellszívót, amit nagyjából 3-4 hétig használtam.

Az Avent termékek mind nagyon jók, a cumisüvegek és az ételmelegentartók is. De mellszívót szerintem nem nagyon éri meg megvenni, mármint ezt a fajtát, mert elég drága. Jobban jársz, ha a patikában veszel egy egyszerû, pumpás változatot, hiszen úgyis csak kb. egy hónapig kell renszeresen használni (amikor a maradék tejet szopizás után lefejed, hogy ne okozzon gyulladást), utána már csak néha néha lehet rá szükség. Nekem két hónapos a fiam, és mióta rendesen beállt a tejelválasztás, kb. egyszer vettem elõ a mellszívót, amit nagyjából 3-4 hétig használtam.
Nagyon sok ismerõsöm dicséri. Az elekrtomosat nem ajánlom, mert az állítólag nagyon szív. Tény és való, hogy a kéiz lassabb és idõigényesebb is, de nem okoz olyat nagy fájdalmat.
Szerintem is túl drága, mi egy 4900 forintost vettünk ami teljesen jól szuperált.Meg az elején érzékenyebb a mellbimbó és lehet, hogy még egy kis kézi fejést is bevetsz majd, mert úgy érzed, hogy az nem annyira fájdalmas.(Nálunk ez bevált és azóta is szoptatom az öt hónapos kisfiamat szerencsére).
Az én babám nem hajlandó szopni mellbõl, ezért kénytelen vagyok az egészet lefejni. Kézi mellszívóval kezdtem, de 3 nap után vettem inkább egy gépit, mert kézivel nagyon fárasztó volt. Az elektromos Avent, és tényleg jó (na meg jó drága is). A kézi is jó volt (Canpol Babies), de csak maradék tej lefejésére. Szerintem.

Milyen kézi mellszívót vegyek? Már nagyon sok félét néztem, de nem tudom eldönteni. Mindíg az avent-nál jukadok ki. Tényleg olyan jó az? Esetleg a Mam, vagy Tommee Teppee, vagy campol?

Legjobb válasz: tommee van nekem, nagyon szerettem használni. egy aventet is kipróbáltam, de nem jött be. egyik sem rossz minõség, szerintem ez is egyéni, hogy kinek melyik áll kézre, melyik kényelmesebb

tommee van nekem, nagyon szerettem használni. egy aventet is kipróbáltam, de nem jött be. egyik sem rossz minõség, szerintem ez is egyéni, hogy kinek melyik áll kézre, melyik kényelmesebb
Nekem Medela volt, én nagyon szerettem hatékonyan tudtam vele szívni. De nekem elég nagy mellem van, itt úgy láttam, a kisebb mellõeknek talán jobb az Avent.
..mellûeknek...
Tommee szerintem nagyon jó, én kipróbáltam ezt is meg az aventest is, nekem jobb a tommee, és most a brendonban akciós is:)
Nekem Avent van, tökéletesen bevált. Mellesleg nekem is kis mellem van. :) Mást nem próbáltam, mert mikor vettük mindenhol ezt ajánlották a legjobban, bár ennek 4 éve.
Nekem MAM van, teljesen meg voltam elégedve vele, lehet állítani, hogy milyen erõsen szívjon, az összes fokozaton jól szív. És a cumisüvegjei is jó fajták, a mikróban lehet õket sterilezni, így hamar megvan az is.
eleve nem vennék kézit van aventes kézim és meldea mini elektromos az utóbbi a tuti , imádom.
Nekem nagy mellem van és Avent mellszívóm, igaz elektromos. De van kézi Medelám is, mindkettõ jó. Egy Canpolt kaptam kölcsön, az viszont nem jött be.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!