Találatok a következő kifejezésre: Az Afrikai című könyv filmes formába (1 db)

Az Afrikai szeretők című könyv filmes formába mikor fog megjelenni m. o-n?

Legjobb válasz: Corinne Hofmann könyvére gondolsz? Abból már készült film: http://www.filmkatalogus.hu/Afrikai-szeretok--f14813 Én láttam is, jó volt. :)

Corinne Hofmann könyvére gondolsz? Abból már készült film: http://www.filmkatalogus.hu/Afrikai-szeretok--f14813 Én láttam is, jó volt. :)
Éppen most nézem a TV2-n.:) Tavaly már láttam németül, de magyarul azért jobban tetszik.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van itt a Gyakorin olyan író, aki már publikáltatott könyvet és véleményezné az írásaimat?

0

Mi történt Ronnal, mikor azt a feladatot kapták átváltoztatástan órán, hogy változtassák meg a szemöldökük színét? Harry Potter és a Félvér herceg

Köszi a válaszokat! :) (rég olvastam és erre a részre nem emlékszem :( )

2

Írnátok olyan kortárs magyar műveket amivel indulhatná egy prózamondó versenyen? 16-L. Vagy egyzserű kortárs írókat?

1

Mit gondoltok a novellámról?

Születés

A napsugarai fényes burokba öltöztetik a kis jövevényt. Pufók arcocskáján egyszerre lehet látni a nagyvilágtól való félelmet és annak felfedezésére váró kíváncsiságát. Apró kék szemei szépen lassan mozognak jobbra-balra, feltérképezve a lehetséges veszélyeket. Amint az orvos felemeli, olyan ordítást produkál, amibe az egész világ beleremeg. A doki próbálja csitítani, de a kis lurkó csak annál inkább óbégat. Végül, hosszas megfontolás után, az anyukára bízza ezt a megtisztelő feladatot. Az anya keze óvatosan nyúl a baba felé, mert fél attól, hogy ártani fog neki. Hisz olyan kicsi, olyan törékeny, egy rossz mozdulat is az életébe kerülhet. Miután a gyerek a mami karjába került, abba hagyta azt a fájdalmas muzsikát. Boci szemeivel, úgy figyelte az asszonyt, mintha legfőbb bizalmasa lenne. Ez a titokzatos, rejtjeles kommunikáció is csak egy gyermek és az anyja között jöhet létre. Az, ahogy szavak nélkül kiöntik egymásnak a szívüket, vagy az, ahogy megosztják egymással a bánatukat, örömüket. Ez az a bizonyos szótlan megérzés, a szeretet.

Mi ez? Hol vagyok? Vissza akarok menni, ez a hely nagyon nem tetszik! Miért van mindenki fehérben? És miért olyan boldogok? És a legfontosabb, hol van Õ? Mit akar tőlem ez az óriás, miért nyúlik felém? Engedj el, nem akarlak! Tegyél már le! Értsd, már meg mit akarok! Ez így nagyon nem tetszik! Végre, tudomására jutott, mit magyarázok neki. Felé nyújt. Õ gyengéd kezeivel átemel, magához húz és rám néz. Soha nem láttam még ilyen szemeket. A hangjáról sejtettem, hogy gyönyörű, de hogy ennyire.

Ígérd meg, hogy nem engedsz el, hogy bármi történik, én örökké a tied leszek, hogy életem végéig a szeretetedbe fogsz öltöztetni! Ígérd!

Cserébe én is megígérem, hogy rendes leszek, akármi történik, mindig megbízhatsz majd bennem, hogy legmélyebb titkaimat megosztom veled és hogy halálodig, vigyázni és szeretni foglak!

Nem kellett szavakba formálnia, amit gondol így is tudtam, hogy az ígérete örök és az is marad.

Ha a többi is érdekel, akkor a blogom címét küldhetem priviben! :)

1

Mi a kedvenc részetek a Tűz és jég dalában?

az enyém:
Varjak lakomája 690. oldal:
SPOILER
Ser Ryman csörtetett oda a bitófa lépcsőjéhez egy kócos, ápolatlan nő társaságában, aki ránézésre
ugyanolyan részeg lehetett, mint a nemes. Ruháját elöl összefűzte, a hasánál azonban
valaki kioldotta, így előbuggyantak hatalmas, súlyos, nagy és barna bimbójú mellei. Fején ferdén
ült egy bronzból kovácsolt korona, melynek felületébe rúnákat véstek, és apró, fekete kardokkal
rakták körül. Amikor meglátta Jaime-t, felnevetett.
– Ez meg ki a hét pokol?
– A Királyi Testőrség parancsnoka – felelte Jaime hűvös udvariassággal. – Én is ugyanezt
kérdezném tőled, hölgyem.
– Hölgyem? Én nem vagyok hölgy! Én a királynő vagyok!
– A nővérem ezt meglepve hallaná.
– Ryman nagyúr saját kezűleg koronázott meg. – Megriszálta széles csípőjét. – Én vagyok a
k*vák királynője!
Kizárt dolog, gondolta Jaime, ezt a címet is a nővérem bitorolja.

Nem Jaime a kedvenc szereplőm, de ez a beszólás a végén nagyon üt. Végre Cersei ellen fordul.

5

Valaki meg tudja légyszíves fogalmazni nekem, hogy mi a kulcsmondat erkölcsi jelentése Móricz Zsigmond Légy jó mindhalálig c. könyvében?

hosszasan kell írnom róla és a közhelyeken mint mások megsegítése, a saját javaidról való lemondás , becsületesség, őszinteség ... nem tudok mit írni ezek pedig elcsépelt felületi dolgok de aki a mélyére képes látni az kérem segítsen nekem.
14/F köszönom

0

Szerintetek a Csontváros kifejezetten lányoknak íródott, a világa, meg a szereplői, a Twilight-hoz való hasonlósága miatt?

Cassandra Clare- Csontváros (A végzet ereklyéi sorozat)

3

Segítségre lenne szükségem pár írástechnikával kapcsolatban. Tudnátok segíteni?

Írok egy regényt, de sajnos megvan bennem az a hiba, hogy sokszor tőmondatokat használok. Többen is olvasták, de csak rossz visszajelzést kaptam, semmi olyat, hogy min kéne/lehetne javítani. Így most úgy vagyok, ha most se tudnak segíteni, abbahagyom az írást, így semmi értelme..

Itt egy példa, de eyszerűen nem tudom mit javítsak rajta.

A lemenő nap fénye mély, és sötét színekbe öltöztette a vastag ködben úszó erdőt. Az ágak leveleiről visszacsapódó halovány fénysugár mély narancsszínűre festette az élőlényektől zajos aljnövényzetet. Kisállatok széles választéka bágyadtan ballagott lassan a vackaik felé. Baglyok bukkantak fel a hatalmas fészkeikből, melyeket leggyakrabban hatalmas tölgyfák odúiba rendeztek be. Éjszakai rágcsálók is előmerészkedtek a félhomályból a kisebb ragadozók örömére. Zajlott az élet a földön.

Előre is köszönöm!
(3 hónapja kezdtem az írást, 16 éves vagyok)

4

Valakinek megvan a Magyarok a Kárpát-medencében, Pallas Lap- és Könyvkiadó Vállalat könyve?

Egy információ kéne belőle.

0

Stephen King-Napnyugta után milyen?

13 vagyok és kicsit félős és ez lenne az első SK könyvem. Nem tudom olvashatnám-e, való-e nekem? Írjatok véleményeket is a könyvről!

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!