Találatok a következő kifejezésre: Az Afrikai című könyv filmes formába (1 db)

Az Afrikai szeretők című könyv filmes formába mikor fog megjelenni m. o-n?

Legjobb válasz: Corinne Hofmann könyvére gondolsz? Abból már készült film: http://www.filmkatalogus.hu/Afrikai-szeretok--f14813 Én láttam is, jó volt. :)

Corinne Hofmann könyvére gondolsz? Abból már készült film: http://www.filmkatalogus.hu/Afrikai-szeretok--f14813 Én láttam is, jó volt. :)
Éppen most nézem a TV2-n.:) Tavaly már láttam németül, de magyarul azért jobban tetszik.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Valóban megfilmesítik Sherrilyn Kenyon Dark Hunter könyveit?

Most olvastam a neten, hogy állítólag film, vagy sorozat készül belőle. Először Nick krónikáiból, majd a többi könyvből is. Ti hallottatok valamit erről? Ngayon kívancsi vagyok.

0

A Fate mangák hogy vannak sorban?

2

Ha valaki történetet ír, a szereplők kinézetének jellemzése kb. hol legyen a történetben? A mai ifiúsági könyvekben hol írnak róla?

6

Igazából miért fontos dolog olvasni?

45

A Soha határához hasonló könyvek?

Fiatalok, szerelem, humor, dráma... Ez kell nekem :D Tudtok ilyen regényeket?

3

Érdekes lett a történetem?

Futottam, ahogy csak bírtam, alig láttam a szememet elfutó könnyektől. Az ágak belekaptak a hajamba, ahogy próbáltam átverekedni magam a sűrű növényzeten. Üldözőim kiáltásai egyre közelebbről hallatszódtak, de nem voltam képes még gyorsabb tempóra váltani. Ahogy felnéztem az égre, megláttam Õt. Vörös szemét rám függesztette, fekete szárnyait behúzva kezdett zuhanni felém, miközben őrülten kacagott.
Előttem ért földet, haja az arcába hullott. Kezében megjelent egy tűzgolyó, éreztem a belőle áradó forróságot. Levegőért kapkodva tántorodtam hátra, félelemtől reszketve néztem, ahogy megindul.
- Miért rettegsz tőlem ennyire, Lia?- kuncogott gonoszan.
- Hol van?- nyögtem fel kétségbeesetten- Mit tettél Vikrammal?
- Én vagyok Vikram- nevetett fel hisztérikusan.
- Nem- suttogtam keservesen-az nem lehet.
- Bebizonyíthatom, csak figyeld-vigyorodott el kegyetlenül.
Behunyta a szemét, és elkezdett mormolni valamit idegen nyelven. Egyre halványult, fény vette körül, és felsejlettek rajta a barátom sajátosságai. Fekete haja szőkére változott, szemszíne kék lett, a szárnyai elporladtak.
- Látod?- kérdezte már-már szánakozóan- Az a Vikram, akit te ismertél, soha nem létezett. Csak álca volt, hogy beépülhessek az angyalok közé.
- De megmentettél. Segítettél, mikor bajban voltam- remegtem meg- nem mondhatod, hogy soha, egyetlen percig sem kedveltél engem, mert nem hiszek neked.
- A Kőért bármire képes vagyok. Az egész csak színjáték volt. Fogadd el.
Hazugság. Minden egyes szava.
- Kérlek. Ne tedd ezt, gyere vissza velem- könyörögtem neki. Nem érdekelt, hogy gyengének tarthat miatta, csak azt akartam, hogy újra olyan legyen, mint régen.
- Túlságosan naiv vagy. Ha nem állsz az utamba, elengedlek. De ha megpróbálsz megállítani-keményedtek meg a vonásai-akkor megöllek.
- A Kő nem a tied-jelentettem ki- nem hagyhatom, hogy megszerezd.
- Ez esetben végzek veled- vonta meg a vállát és eldobta a tűzgolyót.
Oldalra vetődve sikerült kikerülnöm, csak a ruhám perzselődött meg egy kicsit.
- Állj félre- parancsolta, de mikor megráztam a fejem előttem teremve taszított el az útból. Pillantásra sem méltatva indult tovább, halkan dudorászva.
Bánatosan kuporogtam a földön, nem tudtam abbahagyni a sírást. Õ volt az egyetlen barátom, akit tényleg mindennél jobban szerettem. De nem hagyhattam, hogy megszerezze a kincset. Bármennyire fájt, meg kellett állítanom. Elszántan tápászkodtam fel, elöntött az erő. Vörös szárnyak törtek elő a hátamból, úgy éreztem, nem tudom elviselni a kínt. Kezemben hatalmas buzogány, a fejemen pedig ezüstszínű sisak jelent meg. Vikram fejcsóválva fordult hátra.
- Soha nem adod fel?- sóhajtotta- Te nem vagy angyal, sem démon, mint én. Az átváltozásod fájdalommal jár, és minél tovább vagy abban a testben, annál elviselhetetlenebb lesz a szenvedés.
Igaza volt, a testem egyre jobban hasogatott, azt hittem, menten szétszakadok. De meg kellett próbálnom. Meglendítettem a fegyvert, de ellenfelem rájött mit tervezek, kitépte kezemből, és egy fának hajította.
- Én figyelmeztettelek- szorította meg a karom, kezében megjelent egy kard. Acélkék szemében semmilyen érzelem nem tükröződött, ahogy a szívembe mártotta. Összeestem, eleredő könnyeimen keresztül csak homályosan láttam, ahogy kisétál az életemből. Örökre. Nem voltam képes megmenteni önmagától. A fal, amit kettőnk közé emelt, túl magasnak bizonyult. Kirázott a hideg, fáztam. Egy idő után már nem éreztem semmit, végül a lelkem felszárnyalt a magasba. De egy utolsó szó még ott visszhangzott a fejemben:
Elbuktam.

12

Ti kit utáltok jobban a Szent Johanna gimiből?

Melyik karaktert nem szeretitek leginkább? És melyiket a legjobban?

16

Mi az ami illegális és sok pénz van benne? (Többi lent)

Egy regényt szeretnék írni és a végére egy ilyen forduló pontot csak sajnos nem tudom hogy mi lenne az, kellene valami indok amiért a "gonosz szereplők" képesek lennének ölni. Mint például kábítószer csempészet vagy szerv kereskedelem csak az a baj hogy ez a két téma túlságosan elcsépelt. Ha tudtok adni bármiféle jó ötletet annak örülnék.

5

Melyik Jodi Picoult könyvet ajánlanátok az alábbiak közül?

-Szívtől szívig
-Törékeny
-Gyere haza
-Egyszerű igazság

2

Tudnátok nekem jó disztópiás könyvet javasolni?

Megvolt már pár, leginkább young adult kategóriában, de most egy kicsit komolyabb mű érdekelne. az 1984-et olvastam már.
Ami young adultban megvolt: Éhezők viadala, Menedék, Battle Royale, Testbérlők, A beavatott

Kicsit idősebb korosztálynak ajánlottat tudna valaki mondani?

Ha lehet olyat, ami könyvesboltban beszerezhető :)

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!