Találatok a következő kifejezésre: Az Afrikai című könyv filmes (1 db)

Az Afrikai szeretők című könyv filmes formába mikor fog megjelenni m. o-n?

Legjobb válasz: Corinne Hofmann könyvére gondolsz? Abból már készült film: http://www.filmkatalogus.hu/Afrikai-szeretok--f14813 Én láttam is, jó volt. :)

Corinne Hofmann könyvére gondolsz? Abból már készült film: http://www.filmkatalogus.hu/Afrikai-szeretok--f14813 Én láttam is, jó volt. :)
Éppen most nézem a TV2-n.:) Tavaly már láttam németül, de magyarul azért jobban tetszik.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ajánlanátok nekem könyveket, amelyek az öngyilkosságról, depresszóról szólnak?

Jöhet bármi ebben a témakörben. Főleg regények.

7

Nektek, hogy tetszik ez a kis részlet?

A regényem legeleje. Tudásom legjavíát próbáltam beleadni. nagyon figyeltem mindenre, remélem nincs azért benne olyan sok hiba:)

1186 nyara volt, a nap fénye tekintett át a sűrű ágak közt a Koyonne-i erdőségben, amely maga volt a földi paradicsom. Földjét hegyek vették körül, csúcsaikon havas mezőket cipelve, melyeken csak nehezen lehetett végigtekinteni az irdatlan hófúvástól. Néhol kis forrás bukkant elő a hatalmas fagyrengeteg alatt, mely kis erecskéből, folytonosan lefelé haladva duzzadt. Csörgedezett a patakocska lefelé, amerre csak tudott, a havat olvasztva maga alatt sebtében. Hamar vége lett a hideg birodalmának, csak a puszta s kopár sziklák tornyosodtak mögötte. Megbosszulva ezt a hegy, véget vetett az útjának, szakadékot képzett előtte. Így a víz csak esni tudott a mélységbe, esett-esett keservesen, míg a földre nem ért. Füves talajra, s pontosabban egy őzcsalád mellé, melyek hirtelen arrébb ugrottak rémültükben. De a forrás nem állt meg még itt sem, folyt tovább a fenyvesek közt szakítva magának helyet, míg csak el nem ért a völgyben elterülő tóba. Felhőnek jelenlétét az égen, s még a látóhatáron se lehetett vélni. Csak a madarak halk szárnysuhogását lehetett felismerni. Sas keringett, a hegy ormán fiókáit etetve kisebb élőlények maradványaival. Miközben a kicsik csak sírtak-ríttak, hogy neki adja az anyjuk az első falatot!
- Ide mindet! – gondolták. S lökődték testvéreiket, hogy csak nekik jusson az eleségből. Övék legyen a sasvilág. Négyen voltak, hárman nagyravágyók közülük, akik kapkodták fejeiket a falatot tartó anyjuk csőréhez. De egyikük még csak fel se figyelt erre a finomabbnál finomabb friss csemegére, amely nyúlhús volt. Nézte a tájat, mely alatta terült el. Fészke legvégébe kucorodott össze, s bámult meredtem maga elé. Idegen madarak repültek el a távolban, némelyikük leszállt a legmagasabb fára a völgy közepén, a többi csapatokba verődött, s a szemben magasodó hegy felé vették irányukat. Halak ugráltak ki a tóból, majd estek vissza. Majd következő pillanatban egy tucat keselyű vette fel a fejét az égre, s körözni kezdtek. Szemeikkel két vaddisznó ádáz küzdelmét vették figyelembe. A nagytestű kanok agyaraikkal a másiknak rontott teljes erejükkel, többször is. Az összeütközéseket befejezően, mindketten hátrább vonultak. Nekifutással próbálták a másikat súlyosabb állapotba taszítani. Az egyikük előredőlt, s szarvával a füvet döfködte, míg a másik már készen volt az indulásra, patájával nagyokat dobbantva ingerelte ellenfelét. Egy óvatlan pillanatban egy nyúl rohant elő a bokorból, s szaladt keresztül a civakodó disznók közt. Amit azok ketten intő jelnek véltek, s gyors, rohanó léptekkel egymás felé közeledtek, majd pillanatokkal később egymásnak ütköztek. Szerencsétlenül az egyikük elbotlott egy kőbe s a másik szarvai közé repült. Megállt a csata egy pillanatra. Összesen egy túlélő maradt. A túlélő malac örömittasan felágaskodott ellenfele fölé, s körültekintett maga körül. Egyszer csak egy nyíl repült el mellette s a földbe szúródott. Megriadt, s az erdőbe rohant menedék után.
- Semmi vad – Sóhajtott Conann, s leeresztette a fejét.
- Semmi, de ha véletlenül mégis lenne, te addigra ellövöd minden nyilunkat a semmibe. – Nézett komoran Arthur a mellette ülő fiatal vadászra.

7

Liani Taylor: füst és csont lánya (daughter of smoke and bone) következő része mikor jelenik meg?

1

Szerintetek van tehetségem az íráshoz?

Már nagyjából egy éve írogatok magamnak különféle történeteket, de nem tudom, hogy azon kívül, hogy engem szórakoztat van-e valami irodalmi értéke.
Aki szeretné elolvasni annak elküldöm privátban.
És ha lehet ne lopjátok el az ötletem.
Kösziiiiii:)

16

Mi lehet ennek a könyvnek a címe?

Rejtélyes élőlények, jelenséges enciklopédiája. Kifejezetten vastag, kemény borítású könyv. A borító fekete alapszínű.

1

Ismertek ilyen mangát?

Olyan érdekelne amiben a szereplők az elején nem szeretik/utálják egymást de a végén egymásba szeretnek =) Tudnátok ilyet ajánlani? ^^

6

Megvette valaki a "A 39 kulcs" könyvsorozatot?

Tényleg adnak hozzá kártyát és kulcsot? Jó gondolom, hogy nem valódi kulcs, hanem amivel részt lehet venni az online játékban.

6

Jó lánynevek középkori stílusú regénybe? (tizennégy körüli királyi sarjadék)

4

Fiúk is szokták olvasni a Szent Johanna Gimit?

10

A Fény emléke megjelent már magyarul?

Robert Jordan és Brandon Sanderson könyve a fény emléke, érdekelne hogy megjelent e már magyarul, és ha nem mikor várható és várható e egyáltalán? Neten nem találtam hiába kerestem...

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!