Találatok a következő kifejezésre: Az Afp pont a 16 (5 db)

Az Afp vizsgálatra pont a 16. héten kell menni? Mikorra én kaptam beutalót már 18 leszek. Nem baj ez?

Legjobb válasz: én úgy tudom, számít az, hogy a 16. héten menj, különben fals eredményt kapsz!

én úgy tudom, számít az, hogy a 16. héten menj, különben fals eredményt kapsz!
Számít, hogy a 16.héten menj!
Magas lesz az afp-d ami miatt majd aggodalmakat váltanak ki belõled.Sajnos betöltött 16 és nem meghaladott 17. hét között kell lenned.Hívd fel a dokidat, hiszen ez csak egy vérvétel.Bármikor el tudsz menni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat!Boldog babavárást mindenkinek!
Igen a betöltött 16. héten kell menni, és nekem már aznap megvolt az eredmény.
Betöltött 16. héten kell menni. Múlt hét csütörtökön voltam én is. Az eredményrõl, ha nem kapod meg a 18 hetes uh-ig, akkor telefonon lehet érdeklõdni( legalább is felénk). UH nekem sem volt, de az nem is része az AFP-nek, majd a 18. héten lesz a genetikai.
Nekem 10 nap alatt jött meg az eredmény, a 18. heti genetikai uh-ra annak birtokában tudsz menni.

Az alacsony AFP utalhat arra is, hogy nem pont a 16. héten csinálták a vizsgálatot?

Az afp-m 20,6, és 0.65 mom.Ráírták a leletre, hogy újabb vizsgálat szükséges.Én semmi rosszra nem szeretnék gondolni, és reménykedek abban, hogy nem a megfelel? héten volt a vérvétel.Lehetséges, hogy ezért alacsony?

Legjobb válasz: Szia! 0,6 - 2,5-ig jó!Biztos nincs baj!Szerintem lehet az is az oka.

Szia! 0, 6 - 2, 5-ig jó!Biztos nincs baj!Szerintem lehet az is az oka.
Nem igazán értelek! 20, 6 az AFP-d, és a 0, 65 a normális?? Én tegnap kaptam meg az eredményt, ott a MoM érték normális tartománya: 0.7-2.5-ig terjed. A 20 nagyságú értéknél pedig 20-100 között még megfelelõ. Szerintem még nincs okod aggódni, s lehet, h valóban korai volt a vérvétel. Csináltass egy UH-t, az alapján, s az eredménnyel, sztem biztosabbat tudnak mondani az orvosok. (egy link az afp-rõl: http://www.babanet.hu/faq/tergon05.php )
A kérdező hozzászólása: A MoM 0.65.Végül is együtt nézik a 18 hetes UH-al, nem?Ugyis az a döntõbb, amit akkor lát a doki.
Nekem is alacsony volt, de szintén határértéken belül volt.El mentem Debrecenben és megnéztek mindent rendben találtak és elmagyarázta a genetikus, hogy nagyon sokat számít a súly, ha teltebb vagy akkor valami szorzót kellene használniuk.
Persze, biztos hamarabb vették le. Az alacsony AFP nem igazán jelent semmit ez állítólag egy hülyeség, hogy down-kór meg ilyenek. Az afp akkor lehet gáz ha magas, arra lett kitalálva, hogy a velõcsõzáródási rendellenességeket szûrjék akkor amikor még nem voltak ilyen jó uh gépek. Szóval értelme már nincs az egésznek. Nekem 0, 64 volt tehát határérték alatt (nem küldtek az afp miatt semmilyen további vizsgálatra), egészséges kislányom született 8 hónapja.

Azoktól szeretnék kérdezni, akiknek pont azon a napon volt az afp amikor betöltötték a 16. hetet. Jó lett az eredményetek?

Nem volt ez korai? Én vártam volna még pár napot, de a véd?n? akkor küldött. Lehet attól jó az eredményem, nem lesz alacsony?

Legjobb válasz: Szia! Én voltam pont azon a napon, amikor 16 hetes voltam, illetve elõtte egy nappal az integrált teszt második vérvételén és ott is néztek AFP-t. Az integrált tesztes teljesen jó lett, de az épp 16.heti már sokkal magasabb. Pedig csak 1 nap telt el a két vérvétel között. Szerencsére minden rendben van, az AFP ma már nem igen jelent biztos eredményt, ne aggódj...

Szia! Én voltam pont azon a napon, amikor 16 hetes voltam, illetve elõtte egy nappal az integrált teszt második vérvételén és ott is néztek AFP-t. Az integrált tesztes teljesen jó lett, de az épp 16.heti már sokkal magasabb. Pedig csak 1 nap telt el a két vérvétel között. Szerencsére minden rendben van, az AFP ma már nem igen jelent biztos eredményt, ne aggódj...
Nekem pont elõtte egy nappal volt (15+6). nq/l: 27, MOM: 0, 8
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ez azért megnyugtat.
Szia! nekem integrált teszt keretében vették le 15+2 naposan. 1, 8 lett a MoM, meg is ijedtem, hogy hamarabb levették, és így is kicsit magas lett, de két orvost is megkérdeztem, és azt mondták nem kell megismételni. Nem lett semmi gond, makkegészséges lett a babóm.

Dec 22-én volt az utolsó menstruációm, elvileg most 13 hetes vagyok. Az afp vizsgálatra ápr.18-ra kaptam időpontot. Nem túl korai ez az idő pont? Általában azt mondják hogy a betöltött 16. héten kell menni de én akkor épp hogy 16 hetes leszek.

Legjobb válasz: Szia! Nekem dec.10 volt az utolsó mensim, és én ápr.03.-ára kaptam idõpontot. Éppen annyi idõs leszek mint te. Én bízom a dokimban, te is tedd azt.

Szia! Nekem dec.10 volt az utolsó mensim, és én ápr.03.-ára kaptam idõpontot. Éppen annyi idõs leszek mint te. Én bízom a dokimban, te is tedd azt.
Szia!Kiszámoltam, hogy április 18-án 16 hetes és 6 napos leszel, úgyhogy szerintem nem korai, pont jó.
bízz a dokidban!!!! :)
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!