Találatok a következő kifejezésre: Az Adipex gyógyszer (3 db)

Az adipex nevű gyógyszer mennyibe kerül?

mert már sokan mondták hogy jó tudom hogy csak vényre kapható csak gondoltam meg tudakolom hogy mennyibe kerül.

Legjobb válasz: 1. Az adipexet ezer éve nem lehet kapni, be is lett tiltva itthon 2. A reductil-t is azt hiszem. 3. Nem véletlenül. 4. Aki egy rendes diétára és életmódváltásra nem képes, annak tök mindegy mit szed. Úgy gondolod, hogy az a rengeteg kövér ember az utcán még nem hallott ezekrõl? Vagy nem próbálta? Ha annyira jók akkor vajon miért nem sovány mindenki? Gondolkodj egy picit mielõtt tönkreteszed magad. Egy dietetikus személyi edzõ

1. Az adipexet ezer éve nem lehet kapni, be is lett tiltva itthon 2. A reductil-t is azt hiszem. 3. Nem véletlenül. 4. Aki egy rendes diétára és életmódváltásra nem képes, annak tök mindegy mit szed. Úgy gondolod, hogy az a rengeteg kövér ember az utcán még nem hallott ezekrõl? Vagy nem próbálta? Ha annyira jók akkor vajon miért nem sovány mindenki? Gondolkodj egy picit mielõtt tönkreteszed magad. Egy dietetikus személyi edzõ
A kérdező hozzászólása: meg még a Reductil mennyibe kerül?
1 levél = 10 darab 1900-2100-ig
A kérdező hozzászólása: de egyiket sem lehet már patikában kapni nem? milyen étvágy csökkentõ gyógyszerek vannak amit gyógyszertárban lehet kiváltani vagy drogériában(rossmann, dm) lécii árat is írjatok köszi:)
az adipex nincs betiltva, csak nincs törzskönyvezve, így nincs kereksedelmi forgalomban. interneten találsz oldalakat, ahonnan rendelhetsz. figyelj arra, hogy megbízható helyrõl gyûjtsd be. én szedtem, 10 nap alatt lement két kiló, úgy, hogy egy nap szünetet tartottam. még fogom is, mert jó hatással volt rám, az egyetlen hátrány az volt, hogy nem tudtam aludni. viszont nem éreztem a fáradtságot, és álmos sem voltam. ettõl eltekintve csupa jó hatása volt, felpörgbetett, sokkal kreatívabb lettem. valahogy jobban mûködött az agyam. most nem szedem, most ugyanúgy mûködöm, mint régen:)
A kérdező hozzászólása: szia és te honnan rendeltél és mennyiért?
adipex retard.hu
Hny kiló vagy? 120?? Te is egy elkeseredett akaratgyenge ember vagy, hajrá mérgezd magad, de zsírból nem fogsz fogyni jobb ha tudod. kezdet voltam.
Én 2100ft-ért veszem és a netrõl rendelem. Nekem 3 levéltõl lement 10kg. 1 kúra 9 levélbõl áll és 3 hónapig szedhetõ utána pihentetni kell pár hónapig.

Az Adipex retard nevezetű gyógyszerrel kapcsolatban milyen tapasztalaitok vannak?

Milyen tapasztalaitok vannak vele kapcsolatban? Nem híztatok vissza miután abbahagytátok a szedést? Honnan szereztétek be?(nem akarok valami ócska hamisítványt venni, ami többet árt mint kéne)

Legjobb válasz: Micsoda hülyeség, hogy olyan embertõl tud szerezni, aki kábítószerekkel foglalkozik.....! Én szedtem, használt, de visszahíztam. De nem is terveztem, hogy egy hónapnál tovább szedem. Itt a telefonszáma, akitõl lehet rendelni: http://sgforum.hu/listazas.php3?azonosito=adipex&id=1179435870

A kérdező hozzászólása: annyi a lényeg hogy nálunk nem forgalmazzák ezt a gyógyszert, ezért kell így rendelni.
Olvastam több helyen hogy csak addig jó amig szeded, utána visszajönnek a kilók, a bajod pedig késöbb jönnek elõ a szerveidnél.ha van benne amfetamin származék akkor a drogteszt kimutatja?
Nem kaptam betegtájékoztatót. De korábban próbálkoztam egy másik gyógyszerrel, ami Mo-n hivatalos, a Reductillal, az meg nem használt semmit. Én csak azt tudom mondani, amit tapasztaltam, hogy én egy havi adagot rendeltem, és diétáztam mellette, sikerült elég sokat fogynom. Utána kizárólag a saját hibámból visszahíztam, de ezért nem a gyógyszer a hibás, meg nem karcsi, hanem én.
Netrõl GYÓGYSZERT rendelni? Nem hivatalos oldalról, hanem egy zugkereskedõtõl? Te teljesen I.D.I.Ó.T.A. vagy? Gondolkozz már el! Az ilyen bogyók különben is az akaratgyenge emberek csodafegyverei, csak éppen semmire sem valók... Ha csodabogyó nélkül nem tudsz végigcsinálni egy normális diétát, akkor esélytelen vagy. Ameddig nem lépsz túl ezeken a könnyûnek látszó megoldásokon addig semmilyen eredményre ne számíts...
Figyi, én rendeltem tõle, megérkezett, utánvéttel kellett fizetni. Nekem használt. Ha felhívod, felveszi a telefont, és elmondja, hogy küldjél egy sms-t a címeddel, ahova küldheti az adipexet. Lehet, hogy nem tartotta fontosnak kiírni a családnevét.
Micsoda hülyeség, hogy olyan embertõl tud szerezni, aki kábítószerekkel foglalkozik.....! Én szedtem, használt, de visszahíztam. De nem is terveztem, hogy egy hónapnál tovább szedem. Itt a telefonszáma, akitõl lehet rendelni: http://sgforum.hu/listazas.php3?azonosito=adipex&id=1179435870
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, jöhetnek még tapasztalatok, megbízható elérhetõségek.
Betegtájékoztatót is kaptál hozzá?
ez egy teljesen illegális oldal.
akkor a kedves karcsi miért nem irja ki a teljes nevét?
Az Adipex amfetamint tartalmaz, annak minden negativ hatásával.
Szia! Én is a Karcsitól rendeltem és nekem bevált. Semmi mellékhatás és sok mínusz kiló! Egyébként ha beírod a keresödbe az adipex retardot, akkor kiad termékleírást is, és ott láthatod hogy nincsen benne amfetamin származék.
szia!olyan embertöl tudsz szerezni aki kábitoszerekkel foglalkozik.
A kérdező hozzászólása: köszi, azt vágom mi van benne, meg mi nincs, és nem zavar :D
A kérdező hozzászólása: Tessék. Gyógyszertárból még TALÁN ok de egy noname oldalról ismeretlen embertõl GYÓGYSZERT rendelni? áu, ezt ugye nem gondoltad komolyan? ne nézzél már ostobának b*szki :D tapasztalatokat kértem, hogy milyen az a szar, NEM innen akarok rendelni, ( a honnan szereztétek be? kérdés is egy információ nekem, hogy ha akarok rendelni, melyik helyrõl lenne a legjobb) baj van a szövegértési képességeiddel =)
A kérdező hozzászólása: "Tudod van némi tapasztalatom az emberekkel és ismerem ezt a fajtát. Gyakorlatilag mindent kipróbál 3 nap erejéig, mindenbe belekezd és semmit nem fejez be, viszont tízezreket költ különbözõ csodacuccokra, de mégis kövér marad" :DDD nyugodj meg, én nem ebbe a típusba tartozom. ;) nem költök semmire, és kövér sem vagyok. hallottam errõl a bogyeszrõl, és érdekel mit tud. és lehet veszek belõle, 1 hónapig akarom szedni(gyorsan akarok lefogyni 5-6 kilót), utána meg tartom azt a súlyt azzal az étkezési formával, amit most is csinálok.(ezzel fogytam le 20kilót--update)
Hát drága, a véleményem nem változott rólad....:) ) Nem lehet véletlen, hogy más emberek sem csípik a stílusodat, ugyanis bunkó vagy! Ja, hogy nem vagyok azon a szinten.... Ó, bocs! Te viszont azon a szinten vagy, hogy leidiótázhatsz mindenkit, ugye? Nahát, rohadt nagy teljesítményre vagy képes, gratulálok! És anyukádnak nem az a legnagyobb hibája, hogy nem tud megfelelõen diétázni, ahogy te, mint ZSENI elõírod neki, hanem hogy nem kevert le idõben két hatalmas pofont, amiért így mersz beszélni más emberekkel. Ha nem tetszik az oldal, ne látogasd, senki nem kíváncsi rád.
Nagyon bírom, mikor egy névtelen senki rögtön akaratgyengének minõsít számára vadidegen embereket!!! Honnan tudod, hogy akaratgyenge? Meg idióta? Ismered talán? Lehet, hogy már mindennel próbálkozott, csak nem járt sikerrel? De még ha nem, akkor is milyen alapon minõsítesz így valakit? De ha már igen, mesélj már el légyszíves egy rövid történetet, melyben a te rettenetes akaraterõdbõl kaphatnánk némi ízelítõt!!? Majom.
En is szedtem egy darabig, semmi problema nem volt belole.A napjaim porgosebbek lettek tole, kevesbe faradtam.Semmilyen karos kovetkezmenye nem lett, csak esszel kell szedni.Ausztriabol hozzattam anno a drogeriak polcain megtalalhato volt, potom penzert.Ennek mar 10eve, es itthon mar akkor talan 1000-1500 volt egy level.Nem emlekszem.Ott legalis, itt nem.Ez van.
A kérdező hozzászólása: ööö... nem.
SZIA! Amint az az Adipex magyar nyelvre lefordított betegtájékoztatójában is benne van (bár fogalmam sincs, mennyire hiteles, nem én fordítottam) ez a gyógyszer a KRÓNIKUSAN KÖVÉR embereknek lett kitalálva. Gondolom, ezt már sok helyen olvastad, és nem akarok papagájkodni, de ha tényleg csak pár kilótól, és nem több 10-tõl akarsz megszabadulni, akkor diétázz, és azt a pénzt, amit erre költenél, inkább fektesd be pl egy felülõpadba, nekem az használt, és -pedig nem vagyok oda a tornáért- valóban jobb lesz tõle a közérzeted, és szebb a bõröd, na és persze az izmok magukért beszélnek! :) Bár persze nem tudhatom, mennyire vagy izmos, de ha azt a pár kilót nem eltüntetnéd, hanem izommá alakítanád, lehet, hogy esztétikailag sokkal jobb képet nyernél magadnak, ja és persze mondanom se kell, h nem kell órákig csinálni az edzést, csak mindig annyit, hogy kellemesen elfáradj tõle, ami pl hasprésbõl még idõben sem lehet több, mint fél óra, és szerintem ennyit mindenki rá KELL, hogy szánjon saját magára naponta. Remélem nem sértettelek meg, ez nem kioktatás, én az adit is próbáltam már, a tornát is és sok mást, de hidd el, ha az a pár kiló nem könnyû háj, hanem nehéz izom, az NAGYONIS csini! ;)

Az Adipex vényköteles gyógyszer?

Legjobb válasz: Még nem is hallottam róla. Mit tud?

Még nem is hallottam róla. Mit tud?
Igen. Magyarországon nem is lehet kapni. Orvosi felügyelet nélkül nagyon veszélyes, rossz hírû fogyókúrás gyógyszer. Itt olvashatsz róla részletesen: http://forum.sg.hu/listazas.php3?azonosito=adipex&id=1181834..
igen vényköteles és orvosi felügyelet mellet ajánlják, mert az idegrendszerre hat
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:)
nem vényköteles, én egy bioboltba vettem csak úgy, és még 18sem múltam el, mielõtt megköveznétek nem magamnak, hanem anyumnaK
én tudok adipexet, bpi személyes átvétellel, nagyon jó, nem károsabb mintha cigizel, piázol, nem szenvedsz tõle, csak úgy leszaladnak a kilók


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!