Találatok a következő kifejezésre: Az Acces hogy (11 db)

Az Acces 2007-ben hogyan tudok módosítani valamit frissítő lekérdezésben?

pl. 1000-re szeretnék valamit/valamiket változtatni

Hogyan lehet az acces-ben olyan nevekre keresni amelyekben az adott szórészlet szerepel?

tehát:van egy nevekkel teli tábla és olyan lekérdezést kell készítenem amely megmutatja hogy melyek azok a nevek amelyekben az anna szórészlet szerepel.

Legjobb válasz: feltételhez: like "*anna*"

feltételhez: like "*anna*"
A kérdező hozzászólása: köszi
A csillagot rakd be elé meg utána! Vagy: Like "*anna*"

Hogyan tudok családfát készíteni az accessel?

microsoft access-el kellene családfát készítenem. Nem igazán tudom hogyan kellene megcsinálnom. Valaki el tudná magyarázni? Vagy le tudná írni mit kell tennem? Egy link is elég.

Legjobb válasz: fogadjunk hogy GDF-es vagy SZÁMALK-os vagy :D ott szopakodnak ienekkel :D

fogadjunk hogy GDF-es vagy SZÁMALK-os vagy :D ott szopakodnak ienekkel :D
A kérdező hozzászólása: Ez nem válasz a kérdésre!


Az Acces Point-ban hogy lehet tiltani egy csatlakoztatott eszközt?

Én az IP cím tiltásra gondoltam, de szeretném tudni kinek milyen tapasztalata van. D-Link acces point, és egy Gigabyte router van csatlakoztatva.

Legjobb válasz: A konfiguráláskor írd be, hogy milyen IP-ket akarsz engedélyezni. Ami nem írsz be, az le lesz tiltva.

A konfiguráláskor írd be, hogy milyen IP-ket akarsz engedélyezni. Ami nem írsz be, az le lesz tiltva.

Egy könyvtárban levõ könyvekrõl Acces adatbázisbeli táblázatot készitenék, amely a következõ mezõket tartalmazza: Szerzõ (szöveg), Cim (Szöveg), Ország (Szöveg), Évszám (Szám), Mûfaj (Szöveg. Hogyan lehet azonositani az egyes rekordokat egyértelmûen?

Adatbázis kezelés (Microsoft Acces)

Legjobb válasz: Természetesen egy rekordazonosítóval. Tervezõ nézetben vegyél fel egy számláló típusú mezõt, és azt jelöld ki a kulcs ikonnal elsõdleges kulcsnak, és kész. Megjegyzem, hogy az elképzelésed inkább egy Excel-táblázat szintjén mozog, éppen csak elsõ normálformában van, tkp. felesleges is hozzá az Access (két s). Százszor beírod egymás alá, hogy Magyarország, vagy tízszer, hogy Rejtõ Jenõ? Az adatbázis-szemléletû megoldás, hogy lesz egy szerzõk, egy mûfajok, egy országok táblád, mindegyikben saját azonosítóval, és a könyvek táblában benne lesz a cím, az évszám, valamint a szerzõnek, az országnak és a mûfajnak az azonosítója.

Természetesen egy rekordazonosítóval. Tervezõ nézetben vegyél fel egy számláló típusú mezõt, és azt jelöld ki a kulcs ikonnal elsõdleges kulcsnak, és kész. Megjegyzem, hogy az elképzelésed inkább egy Excel-táblázat szintjén mozog, éppen csak elsõ normálformában van, tkp. felesleges is hozzá az Access (két s). Százszor beírod egymás alá, hogy Magyarország, vagy tízszer, hogy Rejtõ Jenõ? Az adatbázis-szemléletû megoldás, hogy lesz egy szerzõk, egy mûfajok, egy országok táblád, mindegyikben saját azonosítóval, és a könyvek táblában benne lesz a cím, az évszám, valamint a szerzõnek, az országnak és a mûfajnak az azonosítója.
D-vel kezdõdõ szavak: field like 'D%' Nem D-vel kezdõdõ szavak: field not like 'D%'

Hogy lehet accesba visszateni, hogy mutassa az errort?

Valaki segiten-e,hogy hol lehet visszatenni az errorokat,mert kivettem,s most igy nem megy semmi,s nem tudom,hol lehetne visszarakni.Elore is koszono:)

Hogy tudok két acces pointot összekötni, hogy az elsőtől átmenjen a jel a másodikra, és onnan tovább tudjam osztani egy routerrel?

TP Link acces pointjaim vannak, és a router is TP Link. Mi lenne az eljárás?

Legjobb válasz: Az egyik sima AP a másik AP client. Vagy egyszerûen AP bridge mindkettõ. Vagy lehet Bridge (Point to Multi-Point), ha túl nagy a távolság és a router -t is bridge -be kell konfigurálod De itt minden le van írva részletesen: http://www.pcworld.hu/forum/index.php?showtopic=13299

Az egyik sima AP a másik AP client. Vagy egyszerûen AP bridge mindkettõ. Vagy lehet Bridge (Point to Multi-Point), ha túl nagy a távolság és a router -t is bridge -be kell konfigurálod De itt minden le van írva részletesen: http://www.pcworld.hu/forum/index.php?showtopic=13299
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!