Találatok a következő kifejezésre: Az AVG Edition (3 db)

Az AVG ANTI-VIRUS FREE EDITION;vírusirtó? ÉS hogyan kell használni?

Legjobb válasz: http://aa-download.avg.com/filedir/doc/AVG_Internet_Security.. A Tûzfalbeállítások fejezet kivételével.

http://aa-download.avg.com/filedir/doc/AVG_Internet_Security.. A Tûzfalbeállítások fejezet kivételével.
A kérdező hozzászólása: Köszi sokat segítettél

Az AVG Free Edition 7.5 vírusirtó (ha jól tudom) Windows termék? Mennyire fontos, hogy meglegyen a gépemen, honnan tudnám "beszerezni" és hogyan?

Van Norton Security-m az elég,vagy az mást "csinál"?

Legjobb válasz: Nem a Windows része! Nélküle is tökéletesen mûködik. Az AVG egy víruskeresõ a sok közül.

Nem a Windows része! Nélküle is tökéletesen mûködik. Az AVG egy víruskeresõ a sok közül.

Virusirtómhoz nincs tüzfal! Ez probléma? Mert minden ingyenes rajta csak pont az nem! Hogy birnák telepiteni rá? Amúgy AVG ANTI-VIRUS FREE EDITION 2013 verziója

Legjobb válasz: Mûködik a Windows saját tûzfala, így vagy azt használod, vagy esetleg - ha nem tetszik a Windowsé - , a Comodo Firewallt. http://www.comodo.com/home/free/free-protection.php?key5sk1=..

Mûködik a Windows saját tûzfala, így vagy azt használod, vagy esetleg - ha nem tetszik a Windowsé - , a Comodo Firewallt. http://www.comodo.com/home/free/free-protection.php?key5sk1=..
A kérdező hozzászólása: ez virusirtó?amit belinkeltél?
Internet Security: vírusirtó + tûzfal, Comodo Antivirus : vírusirtó, Comodo Firewall : tûzfal. Úgy emlékszem, telepítéskor csak a tûzfalat kell megjelölni (ha csak az kell). A GeekBuddy-t sem fontos engedélyezni.
A kérdező hozzászólása: oké köszi müködik
Comodot én használtam, nagyon sok mindent kipróbáltam, de amikor a Comodo Firewall eleinte kicsapta a hálózatomat, utána pedig egyszerûen 5 másodperc után kifagyott a Windows, akkor valahogy megváltam tõle és soha többet vissza sem néztem. Amit ajánlani tudok neked, és ami most nagyon menõ, gyakorlatilag feltelepíted és hozzá se kell nyúlni, igazi német kis vírusirtó + tûzfal egyben. G Data Internet Security 2014 - ez a toppon van mind felhasználói felület, mind mûködés és védelem terén. Ritkán látok ennyire felhasználó barát és csendesen, zavarásmentes mûködõ, már az elejétõl kezdve jól beállított tûzfalat. Egyetlen hátránya fizetõs. Amit tudsz tenni ellene: elõfizetsz a PC World-re és megkapod sok más vírusirtó kód mellé, havonta. Megéri kipróbálni, soha többet nem kell majd más. Ja és nem felhõ alapú, hanem dupla motoros, de nagyon jól optimalizált.
Most az utolsó mondatom úgy nézett ki, mintha hátrány lenne, nem hátrány, k.rva jó. Meglehet adni mit mikor hogyan használjon, de mondom, hozzá se kell nyúlni, a feltelepítéstõl kezdve mindent kifogástalanul beállított magának.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!