Találatok a következő kifejezésre: Az APF a (4 db)

Megnyugodhatok? Az apf-em alacsony volt 0, 65 Mom, a fr. Beta hcg-m magas 2, 65 Mom, voltam amniocentézisen, a kromoszomak rendben vannak, vagyis minden rendben.

Megis most jon ki rajtam az idegesseg a sok izgalom miatt. Tenyleg ennyire meggyozo az amniocentézis es bizti mindne ok?

Legjobb válasz: Igen, az afp viszont pont annyira megbízhatatlan:) Szóval megnyugodhatsz!

Igen, az afp viszont pont annyira megbízhatatlan:) Szóval megnyugodhatsz!
Szia, nekem 0, 64-re azt mondták, hogy jó. 18 hetes ultrahangon mindent rendben találtak, más vizsgálat nem volt. Ne idegeskedj! Boldog, nyugodt babavárást kívánok! :)
A kérdező hozzászólása: koszonom, de elobb ugy elkapott a siras, kijott rajtam minden idegeskedes.....
A kérdező hozzászólása: Nekem hetfore lett meg az afp tesztem meg a beta hcg. az orvos amniocentezist javasolt. ezen tegnap voltam. mivel szlovakiai vagyok, Pozsonyban, 288, 80 EUROba kerult. jo draga, de 24oran belul meglett az eredmeny. es a doki megnyugtatott, h nyitott gerinc kromoszomorendellenesseg nincs. megnyugtatott amennyire...mert most ma jon ki rajtam az idegesseg varakozas miatt. a magzatvizmintavetel nem fajt. super kollektiv dolizott, 3orat fekudni kellett, s haza is engedtek. remelem semmi utokovetkezmeny nem lett. 17.hetben vagyok, megmondtak h kislany lesz:o) csak remelem es bizom abban, h tenyleg 100%os a teszt es mindne OK lesz
Szia! Nyugodj meg, ne idegeskedj! Az amniócentézis 100%-os eredményt ad. Gratulálok az egészséges babádhoz. Nekem is megcsinálták, mert a kombinált tesztem nem lett jó. Most már nyugodtabb vagyok, mert tudom, hogy egészséges a babám. Jobb így kivárni a 9 hónapot. 27 km.
3. vagyok. Az jó. Itt 1 hónap múlva van eredmény, lennék vagy 27 hetes terhes, mire megkapnám. Addigra már tényleg idegbeteg lennék a várakozástól.

Az APF vizsgálatban a Tumor Market magas, az mit jelent? 16 hetes terhesség esetén?

Legjobb válasz: Azt, hogy egy nagyon fölösleges és buta vizsgálat már megint téves eredményt mutat. Ne aggódj, az AFP hírhedt arról, hogy fölöslegesen ilyeszti meg a kismamákat 99,9% ban. Azonban úgyis megvizsgálják a picit ha valami nem stimmel, és akkor majd te is megnyugodhatsz végleg!!! Minden jót, gyönyörû heteket, és egészséges csodálatos kisbabát kívánok!!!!!!

Azt, hogy egy nagyon fölösleges és buta vizsgálat már megint téves eredményt mutat. Ne aggódj, az AFP hírhedt arról, hogy fölöslegesen ilyeszti meg a kismamákat 99, 9% ban. Azonban úgyis megvizsgálják a picit ha valami nem stimmel, és akkor majd te is megnyugodhatsz végleg!!! Minden jót, gyönyörû heteket, és egészséges csodálatos kisbabát kívánok!!!!!!
Nekem 1:93-hoz volt.Megcsináltattam a magzatvíz vizsgálatot és teljesen egészséges. 24hkm
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a kedves szavaitokat. Erõs leszek, megteszek mindent a Babámért.
A kérdező hozzászólása: A magzagtvizsgálat elõtt nincs még valamilyen vizsgálati lehetõség? Vérvétel, UH...? Nagyon félek a magzatvíz vizsgálattól....
Ne félj tõle, nem rosszabb mint egy vérvétel, inkább lelkileg parázunk tõle. Én is átéltem. Nekem lepénymintavétel volt a Bajcsy-ban, de nem bántam meg. Ha egészséges picit szeretnél, a kromoszómavizsgálat a legbiztosabb. Drukkolok, minden rendben lesz.
A kérdező hozzászólása: Akkor úgy látom, hogy más lehetõség nincs. Persze én is szeretnék arról meggyõzõdni, hogy egészséges a pici babám. Tegnap óta csak sírok, marha szarul vagyok, de gondolom mindenki így volt az elsõ sokk után., Köszönöm a válaszokat.
Persze, nagyon nehéz.Én is napokig csak sírni tudtam.Elsõ baba és 6 évet vártunk rá, ráadásul nem vagyok már 20 éves.De aztán erõt vettem magamon és úgy döntöttem erõs leszek, hogy a kicsi a pocakomban nem érezze mi történik velem. Amióta megkaptam az eredményt boldogan várom a kisfiamat.Én voltam a harmadik akinek odaadták és az elõttem lévõknek is jó eredményük lett.A vizsgálat hamar megvan, pár perc az egész/max 3-4 perc/ és hidd el utána sokkal könnyebb lesz neked is. Én nagyon szorítok értetek, hogy ne legyen semmi baj, de biztosan nem lesz :)


Holnap megyek 18 hetes Uh-ra, de a dokim úgy írta az időpontokat, hogy addigra még nincs meg az APF eredménye. Megvizsgálnak így is?

Legjobb válasz: Engem nem vizsgáltak meg, papír nem kell hozzá, de az eredményedet tudnod kell. Derítsd ki, hogy melyik laborhoz tartozik a kórház ahol a vérvétel történt és a labor telefonon keresztül kiadja az eredményt. :)

Engem nem vizsgáltak meg, papír nem kell hozzá, de az eredményedet tudnod kell. Derítsd ki, hogy melyik laborhoz tartozik a kórház ahol a vérvétel történt és a labor telefonon keresztül kiadja az eredményt. :)
Szia. Engem megvizsgáltak, nekem sem volt meg az eredmény./Pécs/
Nekem is úgy kellett mennem, hogy a lelet már a kezemben legyen. Így 19 és a 20. hét között mentem. A II. genetikai Uh-t a 18-20. héten kell elvégezni, ha késõbb mész, nem a 18. héten, akkor sincs gond. Szerintem hívd fel, és kérdezd meg tõle. lehet, hogy inkább átteszi egy másik idõpontra, pl. a jövõ hétre.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!