Találatok a következő kifejezésre: Az AFP következtetni lehet a baba nemére (3 db)

Az AFP eredményéből következtetni lehet a baba nemére?

Legjobb válasz: nem,abból csak a genetikaielváltozásokra,lehet.

nem, abból csak a genetikaielváltozásokra, lehet.
A baba nemét csak az ultrahanggal tudják megállapítani. A többi kamu.
A baba nemét csak genetikai vizsgálattal lehet megtudni.
Az afp-bõl nem tudod meg a baba nemét!Ultrahanggal szokták megállapítani! GRAT. A KICSIHEZ!
Hát ezt még én sem hallottam soha.
Azt nem tudom miért mondják, de biztos, hogy nem doki mondta. Egyébként én is hallottam errõl, és azt 'mondják', ha alacsony az érték akkor valószínû kisfiú, ha pedig magasabb akkor kislány a baba neme. Na most az én értékem magasabb és mégis kisfiút várok. Szerintem ez is olyan mende-monda, mint az hogy ha kerek a poci kislány lesz, ha hegyesebb akkor kisfiú. Az én pocim kerekebb... Hát ennyit ezekrõl biztos van akinél bejön, de ezek nem tudományos dolgok.
Ennek kb annyi az alapja mint hogy a hegyes has=fiú vagy ha édeset kívánsz lányt vársz...stb. Semmi köze hozzá.

Az Afp-ből lehet úgy mond következtetni a baba nemére?

Az els? terhességemnél 37,8 volt az eredmény és ? kislány lett.Most 50,1.Az hogy magasabb akkor talán fiúcska lesz vagy ezek az eredmények teljesen függetlenek ezekt?l?

Legjobb válasz: nem a bpd re gondolsz?

nem a bpd re gondolsz?
nem. ha lehetne, akkor maga a nõgyógyász mondaná. ezek orvosilag nem megalapozott tények. az átlag, hozzá nem értõ em, berek kreállják maguknak, aztán valami népi babonaként el kezd terjedni. ismerünk ilyeneket még.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, csak valahol ilyesmit hallottam.
persze mert most már "modern" legendák is keringenek a baba nemének megállapítására, amióta a legtöbb helyen a leleteket kézhez kapjuk. hallottam már azt az afpt, meg, hogy a tarkóredõbõl következtetnek, ez a bpd nekem új, de abban több valóságalapot látok. (hiszen eleve a férfiak nagyobbak, mint a nõk, tehát a fejük is, tehát ez már lehet, hogy magzati korban is így van. de az eltérés annyira minimális lehet és csak az átlagban mutatkozik meg, hogy erre se nagyon lehet alapozni)
Ez tök érdekes, mert a védõnõm semmi ilyesmiben nem hisz, és minden babonát elutasít, de amikor nézte az AFP eredményemet, megkérdezte, hogy kislány van-e pocimban. Mondom, hogy úgy néz, ki hogy igen és kérdeztem, hogy honnan gondolja. Azt mondta, hogyha alacsony, akkor esélyesebb a kislány. Nekünk van már egy kisfiúnk, akkor valóban magasabb volt az AFP érték. De amúgy nem hiszek benne, hogy lenne hozzá köze, csak mivel kérdezted, ezért gondoltam leírom ;-)
Nekem is nagyon alacsony lett, és végül kislányom született. Én is hallottam már sokaktól ezt a "hiedelmet". De hát ez is olyan, hogy vagy bejön vagy nem. De nekem is így volt, a dokim mondta is, hogy ha ennyire alacsony, akkor inkább lány neveken gondolkozzak. :) Persze mosolygott hozzá, és õ inkább az ultrahangra alapozott, de végül nálam bejött neki.
Szia.Nálunk mindkét baba kisfiú(2.5éves és 26hetes pocaklakó), az elsõ kisfiamnál pont határértéknél volt az AFP, a másodiknál meg jóval magasabb lett:-)Erre ne adjál, ez nem mérvadó!Barátnõmnek 2kislánya van és náluk is magasabb értékek jöttek ki. Üdv


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!