Találatok a következő kifejezésre: Az AFP is néznek (2 db)

Lehetséges. hopgy az AFP-vel együtt cukrot is néznek? Nem baj, ha többször megcsinálják?

Legjobb válasz: Az AFP-nél nem néznek cukrot!! Csak azt nézik hogy mennyi fehérje van a véredben. Ha magas az AFP értéke akkor az fejlõdési rendellenességre utal. A cukrodat majd a cukorterhelésen nézik komolyabban! Boldog Babavárást:)

Az AFP-nél nem néznek cukrot!! Csak azt nézik hogy mennyi fehérje van a véredben. Ha magas az AFP értéke akkor az fejlõdési rendellenességre utal. A cukrodat majd a cukorterhelésen nézik komolyabban! Boldog Babavárást:)
Szia! Cukorterhelést szerintem sem csinálnak ilyenkor. Maximum nagylabort csainálnak amiben a cukor is benne van. Szerintem ezt érthetted. Bár az is igaz, hogy olyat is hallottam már, hogy a terhesség alatt 2X is végeznek cukorterhelést (az elején és a 24. héten.)ki tudja. De ártani biztos ne árt.
Gyõrben laktam eddig, ott csak a 24. héten csinlnak terheléses cukrot, de most TApolcán már kérdezte a doki, hogy voltam-e már, mert itt szoktak elõbb is csinálni. De afpvel együtt nem szokták, mindig külön van.
Nekem néztek, de nem a cukorterhelés volt, hanem sima vércukor nézése.

Az AFP vérvételkor is néznek vizeletet? Kell vinni?

Legjobb válasz: Nem.Az csak egy vérvétel.

Nem.Az csak egy vérvétel.
A kérdező hozzászólása: Köszi! És itt is teljesen éhgyomorral kell menni?
Szia! AFP-re nem kell éhgyomorra menni.
Nekem pisit is néztek a 16 hetes vérvételnél!Úgy látszik kórháza válogatja.21 hetes kismami
Szia! Nekem is néztek vizeletet is! Én helyben pisiltem, de volt aki hozta a reggeli adagját :)
A kérdező hozzászólása: Ma megvolt az AFP.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!