Találatok a következő kifejezésre: Az AFP hova (6 db)

Mit jelent az afp, mikor és hova kell menni?

Mert nekem nem mondta senki csak azthogy a 16.héten lesz vérvétel, de be kellett jelentkezni a diabetológia, belgyógyászatra és oda a 16. héten kell mennem, mit kell tennem?

Legjobb válasz: Szia Az afp egy vérvétel, az orvos adja a beutalót! Oda a betöltött 16. héten kell menni, lehetõleg nem korábban és nem késöbb! Br úgy is soxor ad téves eredményt

Szia Az afp egy vérvétel, az orvos adja a beutalót! Oda a betöltött 16. héten kell menni, lehetõleg nem korábban és nem késöbb! Br úgy is soxor ad téves eredményt
Nekem diabetológiára nem kellett mennem.A belgyón csináltak egy EKGt és vérnyomást mértek.Az afp az meg csak egy sima vérvétel.
elõzõ vagyok, bocs hirtelen nyomtam szóval a down kort szûrik ezzel. Ne aggódj, kérdezd meg a dokid! Boldog babavárást 25 hetes kismama

Hova érkezik vissza az AFP eredmény?

Kórház?Véd?n??Orvos?Lakcím?

Legjobb válasz: Szia! AZ AFP eredményét legalábbis nekem a védõnõhöz küldték.De szerintem máshol is így mûködik.Kérdezd meg a védõnõt, hogy megérkezett- e már, bár 2 hét míg megküldik.A vérvétel laborját pedig a házi orvos kapja.Remélem segítettem. (37 hetes kismama)

Szia! AZ AFP eredményét legalábbis nekem a védõnõhöz küldték.De szerintem máshol is így mûködik.Kérdezd meg a védõnõt, hogy megérkezett- e már, bár 2 hét míg megküldik.A vérvétel laborját pedig a házi orvos kapja.Remélem segítettem. (37 hetes kismama)
Nekem akkor kellett visszamennem ultrahangra, mikor kész lett. Így én magsm vittel el a nõdokimhoz.
Nekem a kórházba érkezik vissza(ott is vették le a vért), 1 hét múlva kell érdeklõdnöm az eredményért telefonon.És akkor mondják meg a genetikai uh idõpontját is.Szerintem érdeklõdj ott ahol levették a vért.
nálunk is a védõnõhöz küldik, én is nagyon várom, 2hetet mondtak, és 10 nap telt el, de telefonon kérdeztem a védõnõt, még nem küldték
Nekem a laborba kellett visszamenni érte, de nekem mondták is meg azt is ami nem odajön vissza, hogy azért hova menjek.Szerintem ez mindenhol másképp van.
Én a terhesgondózóba mentem érte, ahol leadtam a vérmintát, és én vittem a dokihoz (nála már megvolt gépben). Érdeklõdj a laborodban!
Szerintem ez változó. Egy ismerõsömnek a lakcímére érkezett, de nem ez a jellemzõ. Nekem azt mondták, a védõnõknél érdeklõdjek. Ha úgy vesszük igazuk volt, mert a doki, amikor jött át hozzájuk, áthozta (a dokihoz érkezett ugyanis az eredmény), így én személyesen a doktortól kaptam meg, õ mondott elõször véleményt is róla.


Gyöngyösiek az afp-hez hova kell menni levetetni a vért a kórházba vagy az sztkba?

Nem igazán ismerem a kórházat és még az is érdekelne hogy ultrahangra hol kell bejelentkezni (16hetes). Azt mondták akkor jelentkezzek be ha az afpre levették a vért és hogy ne a kartonozóba menjek hanem az uh-ra de hogy ez a kórházba vagy az sztk-ba van nem tudom. Ha tudtok segítsetek köszönöm

Az AFP eredményét hova küldik? Nekem postázzák, v a védőnő kapja meg? Vagy ezért is úgy kell menni, mint bármilyen más labor eredményért?

Legjobb válasz: Szia! Elvileg annak küldik vissza aki a beutalót megírta. Ha a dokid akkor neki ha a védõnõd akkor meg õneki. Ugyanígy a Vércsoport és Hepatitisz eredményt is.

Szia! Elvileg annak küldik vissza aki a beutalót megírta. Ha a dokid akkor neki ha a védõnõd akkor meg õneki. Ugyanígy a Vércsoport és Hepatitisz eredményt is.
nálam úgy volt, hogy nekem kellett érte visszamenni a laborba, nõvéremnek a védõnõnek küldték / és csak akkor kapott volna õ értesítést , ha valami nem lett volna rendben / mindenhol máshogy zajlik. kérdezd meg a védõnõt. boldog babavárást
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! Nagyon boldog és kellemes babavárást kívánok!
Nekem meg kipostázták a lakcímemre. Ha még csak most fogsz menni, akkor kérdezz rá!
Szia! Nálunk, ha gond van akkor a lakcímre postázzák, hogy menjél újabb vérvételre.Ha minden rendben akkor a védõnõ kapja meg az eredményeket. Boldog babavárást, üdv
Nálunk mindenképp a védõnõ kapja meg az eredményt. Amikor megjött, telefonált, hogy mehetek érte.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!