Találatok a következő kifejezésre: Az AFP értékem 0,7. Ez (3 db)

Az AFP mom értékem 0, 7. Ez most jó vagy rossz?

19-20.heti Uh eredmények:

Legjobb válasz: Nekem ugyanez volt a kisfiammal! 0,7 volt az AFP-m.Azt mondták alacsony.Semmi baj nem volt,egészséges babát szültem! Biztonság kedvéért elmentem down szûrésre,de ezt nem állja a TB.Most kb. 25000Ft. az ára ennek a vizsgálatnak.

Nekem ugyanez volt a kisfiammal! 0, 7 volt az AFP-m.Azt mondták alacsony.Semmi baj nem volt, egészséges babát szültem! Biztonság kedvéért elmentem down szûrésre, de ezt nem állja a TB.Most kb. 25000Ft. az ára ennek a vizsgálatnak.
Sokszor elõfurdul, hogy az AFP vizsgálat eredménye minden ok nélkül rossz. Sok országban épp ezért nem is végzik ezt a vizsgálatot, mert sok esetben ok nélkül hozza a frászt az anyukákra. Menj el a genetikai UH-ra és ha ott mindent rendben találnak, ne hagyd magad ijeszgetni! Rengeteg egészséges baba született rossz AFP eredmény után!
Szia, szerintem sem kell aggódni, az alsó érték 0, 8 neked is szinte ennyi és ez nem jelent semmit. Menj el az istenhegyi úton lévõ diagnosztikai centrumba, én is voltam down szûrésen, azt hiszem kb. 25.000 Ft, de legalább megnyugszol.www.gendiagnosztika.hu. AZ AFP változik és sosem mutat korrekt eredményt. Ne aggódj! sok sikert.

AFP eredményen ez áll: Terhes AFP 28, 00-57, 00 nekem ez 43, 60ng/ml, AFP átlag: 38, 50ng/ml, MOM index 0, 70-1, 30 nekem ez 1, 20. Én arra számítottam, hogy lesz egy 0, 7-2, 5 közé eső értékem, mert azt olvastam, hogy addig jó. De most ez jó így?

Legjobb válasz: A Te átlagaidhoz nézték,(súlyod,életkorod),és beleesik a tartományaidba az érték,szerintem ezért jó.Az afp átlagom volt más nekem, de a MOM az 0,7-2-5 volt a tartomány.De mondom ezeket tudod személyre szabottan nézik.És ne idegeskedj ez egy hüle vizsgálat,nekem alacsony lett,megjártam az országot miatta, és jól vagyunk,szvaél szerintem a tiéd nagyon is jó.Boldog babavárást!

A Te átlagaidhoz nézték, (súlyod, életkorod), és beleesik a tartományaidba az érték, szerintem ezért jó.Az afp átlagom volt más nekem, de a MOM az 0, 7-2-5 volt a tartomány.De mondom ezeket tudod személyre szabottan nézik.És ne idegeskedj ez egy hüle vizsgálat, nekem alacsony lett, megjártam az országot miatta, és jól vagyunk, szvaél szerintem a tiéd nagyon is jó.Boldog babavárást!
Szia! Jók az eredményeid, határértéken belül vagy:-))) Tõlem is most ment el a védõnõ, nekem is ma hozta az AFP eredményt. Az enyém is jó! Boldog babavárást!
Mivel beleesik a magadott intervallumokba, teljsesen jó:-) És egyetértek, ez a vizsgálat csak arra jó, hogy stersszeljék az anyát és megszabadítség jó pár ezrestõl.. :-((
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat, nagyon aranyosak vagytok!Boldog, kellemes, stressz mentes babavárást kívánok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!