Találatok a következő kifejezésre: Az AB és az (1203 db)

hányadikos vagy, mer ezt koordinátageometria nélkül elég nehéz megoldani
A kérdező hozzászólása: 7., de megkéne... segítenél?

Mi a különbség az ABT és az L7 megmunkálású oldalfal között?

És milyen fékekkel használhatóak ezek(tárcsát hagyjátok ki)?

Legjobb válasz: Jobban jársz ha bringás boltban érdeklõdsz! Szerintem a (fém-)megmunkálásra utal. De hogy mire? (Lehet még TCB vagy festett is.)

Jobban jársz ha bringás boltban érdeklõdsz! Szerintem a (fém-)megmunkálásra utal. De hogy mire? (Lehet még TCB vagy festett is.)
A kérdező hozzászólása: Érdeklõdtem! Semmi! Reklám fogás csak. Azért kössz :_D

Határozzuk meg az ab és n természetes számokat, amelyekre aba+bab= n*ab. Az ab, aba, bab két-és háromjegyü számok. Légyszi, tud segiteni valaki?

Legjobb válasz: Ha átrendezzük az egyenletet, akkor látható, hogy aba+bab=111*(a+b), tehát osztható 111-gyel, és (a+b)-vel. 111=3*37. Tehát a szám osztói: 3, 37 (a+b) Ezeket kell valahogy elrendeznünk n* ab formában. Ha végigmegyünk a lehetséges eseteken, nekem úgy tûnik hogy a természetes számok halmazán egyetlen megoldás létezik: a=3, b=7, n=30 ha valaki tud más megoldást is, ossza meg velem is :)

Ha átrendezzük az egyenletet, akkor látható, hogy aba+bab=111*(a+b), tehát osztható 111-gyel, és (a+b)-vel. 111=3*37. Tehát a szám osztói: 3, 37 (a+b) Ezeket kell valahogy elrendeznünk n* ab formában. Ha végigmegyünk a lehetséges eseteken, nekem úgy tûnik hogy a természetes számok halmazán egyetlen megoldás létezik: a=3, b=7, n=30 ha valaki tud más megoldást is, ossza meg velem is :)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen


Missed ab. és az első mensi között normális a barnázás?

Legjobb válasz: nekem októberben volt missed ab.Pontosan 7-én Elsõ mensim nov.15-én jött meg,de addig semmi barnázás nem volt nálam.AZóta viszont 2 nappal tovább tart a ciklusom,és mennyiségre is sokkal több mint missed ab elõtt.

nekem októberben volt missed ab.Pontosan 7-én Elsõ mensim nov.15-én jött meg, de addig semmi barnázás nem volt nálam.AZóta viszont 2 nappal tovább tart a ciklusom, és mennyiségre is sokkal több mint missed ab elõtt.
Szia!Sajnálom ami veled történt.Nekem tavaly nyáron volt ilyen mûtétem.Csak a mûtét után vérezgettem és volt némi barnázás-nekem elég hosszú idõszaknak tûnt(1hét).Ezért elmentem dokihoz és adott gyógyszert.Azóta minden rendben, kivártuk a 3hónap "szünetet" és most 13hetes terhes vagyok. Minden jót kívánok neked!!!
én nem barnáztam
Szia! Még azután is normális. Én hónapokig véreztem, hol kicsit, hol nagyon, hogy a barna csíkokról ne is beszéljünk. Kb fél év, amíg rendesen regenerálódik a szervezet /bár sokan azt állítják, hogy csak pár hét, ne higyj nekik, a Te egészséged a legfontosabb!/

Lenne egy feladat amely megoldásra vár? : Csonka-kúp alakú pohárban (1. ábra) 228 ft-ért lehet joghurtot venni majd megváltoztatták a csomagolást (2. ábra) és az új ár 216 ft lett.

Mit szolunk az "Új formában kedvez?bb áron" reklámszöveghez Véleményünket számítással igazoljuk.!

Legjobb válasz: Egyszerûen ki kell számolni a testek térfogatát. Az elsõ egyszerû, mert egy sima csonkakúp. Képlet a függvénytáblázatban. A második egy henger és egy csonkakúp. Ezeknek is megvan minden adatuk ahhoz, hogy kiszámold a térfogatát. Majd a térfogatok alapján ki kell számolni az egységárat és azokat összehasonlítani.

Egyszerûen ki kell számolni a testek térfogatát. Az elsõ egyszerû, mert egy sima csonkakúp. Képlet a függvénytáblázatban. A második egy henger és egy csonkakúp. Ezeknek is megvan minden adatuk ahhoz, hogy kiszámold a térfogatát. Majd a térfogatok alapján ki kell számolni az egységárat és azokat összehasonlítani.
A kérdező hozzászólása: a link igy helyes: http://kepfeltoltes.hu/view/101126/matek_www.kepfeltoltes.hu..
A kérdező hozzászólása: értem és akkor a másodiknak a hengernek még oké... de a csonkakupnál két sugár kell mennyi az egyik és mennyi a másik? mit jelent ott a sürüség vagyis a könyvebe ugy volt h ró?
A keresett "r" ott van alul, a henger sugara ugyanakkora, mint a csonka kúp kisebbik sugara. A nagyobbik meg felül van odaírva. Kár, hogy az eredeti példa nincs ideírva, mert a sûrûséget nincs hova tenni, hacsak a szövegben nincs valahol eldugva

Támogatjátok a kormányt abban, hogy nem enged a bankadóból, és nem teljesíti az IMF és az EU kéréseit?

Legjobb válasz: Nem. Ez nem a bankadóról szól, hanem hogy jó magyar szokás szerint adóemeléssel akarnak megoldani egy olyan problémát, amire az egyetlen lépés az állam leépítése lenne. Igenis, ne legyen minden zsákfalunak önkormányzata, ( Pest megengedheti magának a kerületieket, van rá pénze) nem kell minden faluba iskola, és még sorolhatnám. Te ebben az országban élsz? Hol van minden településnél önk? A kis telepûléseknek körjegyzõsége van. Iskola is csak ott van ahol komoly feltételeknek is megfelelnek, létszám, lélekszám, a más lehetséges település távolsága, stb De nem, is értem! Ha leépíted az államot teljesen, a szoc és jóléti rendszerrel egyetemben, abbóûl mi lesz a jó az embereknek? Te azt szeretnéd, hogy az állam semmibe ne szóljon bele és kevesebbet kérjen cserébe, de ebbõl hogy lesz az embereknek a magasabb színtû öngondoskodásra pénze? Hiszen a kevesebb adókból csak a tõke oszt magának többet, és hogy veszed rá hogy többet adjon? Vagy hogy lenne új munkahely a felsogásodból? Ha egy vállalkozónál több marad, de az ország általános fogyasztóinak nincs több pénze, az bizony nem vesz fel senkit. Esetleg a megmaradt pénzbõl új autót vagy plazmát vesz. Az meg ugye import? Csak a megrendelések emelkedése termel ki új munkahelyeket, ahoz meg az álltalános magyr fogyasztóknak többet kellene fogyasztani, ahoz meg jövedelem kell.

Nem. Ez nem a bankadóról szól, hanem hogy jó magyar szokás szerint adóemeléssel akarnak megoldani egy olyan problémát, amire az egyetlen lépés az állam leépítése lenne. Igenis, ne legyen minden zsákfalunak önkormányzata, ( Pest megengedheti magának a kerületieket, van rá pénze) nem kell minden faluba iskola, és még sorolhatnám. Te ebben az országban élsz? Hol van minden településnél önk? A kis telepûléseknek körjegyzõsége van. Iskola is csak ott van ahol komoly feltételeknek is megfelelnek, létszám, lélekszám, a más lehetséges település távolsága, stb De nem, is értem! Ha leépíted az államot teljesen, a szoc és jóléti rendszerrel egyetemben, abbóûl mi lesz a jó az embereknek? Te azt szeretnéd, hogy az állam semmibe ne szóljon bele és kevesebbet kérjen cserébe, de ebbõl hogy lesz az embereknek a magasabb színtû öngondoskodásra pénze? Hiszen a kevesebb adókból csak a tõke oszt magának többet, és hogy veszed rá hogy többet adjon? Vagy hogy lenne új munkahely a felsogásodból? Ha egy vállalkozónál több marad, de az ország általános fogyasztóinak nincs több pénze, az bizony nem vesz fel senkit. Esetleg a megmaradt pénzbõl új autót vagy plazmát vesz. Az meg ugye import? Csak a megrendelések emelkedése termel ki új munkahelyeket, ahoz meg az álltalános magyr fogyasztóknak többet kellene fogyasztani, ahoz meg jövedelem kell.
"Nem. Ez nem a bankadóról szól, hanem hogy jó magyar szokás szerint adóemeléssel akarnak megoldani egy olyan problémát, amire az egyetlen lépés az állam leépítése lenne. Igenis, ne legyen minden zsákfalunak önkormányzata, ( Pest megengedheti magának a kerületieket, van rá pénze) nem kell minden faluba iskola, és még sorolhatnám. " Anyád! Tudod honnan van pestnek pénze?? A zsák falu adójából.
Majd akkor lesz javulás, ha reggel 5 órakor kinézek az utcára, és emberek 10 és 100 ezreit látom munkába menni. 20 éve még igy volt. Nem is éhezett egyetlen ember sem. Ha ezután, rövid idõn belül nem igy lesz, jöhet bármilyen kormány, éhen fogtok pusztulni. Az a szerencsétek, hogy még elõtte agyonveritek egymást.
" Nyugi kurucok. ovi térden fog csuszni az IMF elõtt néhány milliárdért. 1 éven belül" Te csak hiszed kiskorcs. :)
Természetesen. És minden elismerésem az övék.
Nem. Az egséz csak arra megy ki, hogvy az õszi választások elõtt ne kelljen bejelenteni a megszorításokat. Nem érdekli õket az ország sorsa, csak a saját hatalma. Pár hónap múlva a támogatók is rájönnek, hogy nagyon rossz, amit csinálnak!
Nem. Ez nem a bankadóról szól, hanem hogy jó magyar szokás szerint adóemeléssel akarnak megoldani egy olyan problémát, amire az egyetlen lépés az állam leépítése lenne. Igenis, ne legyen minden zsákfalunak önkormányzata, ( Pest megengedheti magának a kerületieket, van rá pénze) nem kell minden faluba iskola, és még sorolhatnám.
Már az önkormányzati választások után fog térden csúszni OV:
nem. ez teljesen rossz ötlet. nem érdemes széllel szemben pisilni.
16:39 nem élek izraelben, csak ellátok az orromnál is tovább másrészrõl az imf adja a pénzt, nem mi teszünk nekik szivességet, hogy használjuk
Eddig is az volt a baj, hogy nyakra-fõre vettünk fel hitelt és most is ezt nyögjük!Ez nagyon rossz taktika...
de hörögnétek, ha jövõre egy gramm hitelt nem vennénk fel
"Nem kell a k..csög hitelük és Orbán jól tette hogy felvete a kesztyût" Én is ezzel értek egyet. Elõször kijelentik hogy vége a válságnak aztán meg megint a hitel felvételét meghosszabítását szorgalmazzák. Hülye ez az Eu. Kérdem én mi a búbánatos francnak hitel? Annyit költsünk amennyit termelünk azt csá.
70% te izraelben élsz ugye?? De nagy a szád.... Nem kell a k..csög hitelük és Orbán jól tette hogy felvete a kesztyût az imf-fel ezekkel az uzsorásokkal!Most nyomást gyakorolnak az országunkra, de nem szabad engedni nekik!Másfelöl meg a Jobbik is respektálta Orbán Viktor lépését hogy kiállt a bankadó mellett, és nem engedett az IMF követeléseinek!!
A kérdező hozzászólása: akkor a megszorítások mellett vagy?
Nem! Ha az én pénzemet szeretné használni akkor azt szeretném tudni, hogy miért kell neki, milyen lépeseket tesz azért, hogy azt a a pénzt visszatudja fizetni. Ha már én adom a pénzt akkor az én feltételeimet is teljesítse. Ha nem képes rá akkor így járt. Nincs pénz mehet máshoz. Barom Fidesz!
K*ra mindegy. Azért nyertek õk, mert a többség akarta. Ezzel felhatalmazást nyertek, hogy helyettünk döntsenek.
Igen. Nagyon uncsi hogy mindig a népnek kell lenyelnie a békát. Ha Viki bá megoldja hogy ne legyenek megszorítások (legalábbis ne a jövedelembõl élõknek) akkor kiállok mellette.
TámogatNÁM ha a fidesz és a többi párt nem a nagytõke (IMF, EU) édesgyermekei lennéek.Így ez csak egy szánalmas színjáték a pórnépnek, aminek a következményeit mi szívjuk meg. http://jovonk.info/2010/07/19/szinjatek-ujabb-felvonasa
Vége a jóvilágnak nagytõkéséknél, mostmár csicskulni fognak. Nálam jövõhéttõl a kertet két nagytõkés kapálja és ostorral verem õket.
Sziszegnek a nagytõkések és a bérencük az IMF, mert úgy tûnik vége a mérhetetlen lehúzásuknak, ami 20 éve folyik. Semmi sem fog történni, illetve egy néhány hónapig szórakoznak a FT vel és igyekeznek lehúzni. Itt kellene Simornak az állammal szövetségesnek lenni és nem emelni az alap kamatokat, mert azzal csak a spekulánsokat segíti. A befektetõk jobban féltik az itt befektetett pénzüket mint hogy engedjék az IMF et rombolni. Kûzd egy kicsit az ImF két olgala, a pémzügyi spekulánsok és a kihelyzett termelõ "globál tõke" aztán lenyelik a gombócot " hogy a magyarok korléátlan lenyúlásának kora lejárt" !
Nem irtam, másoltam. (Reuters) Csak mindenben egyetértek vele Hajrá kurucok
Az a baj, hogy Orbán nem csicskult be, és nem csókolt kezet az IMF-nek??Ne röhögtess már!!Blõdségeket irtál.., kár volt ennyit irni, utolsó...
Ebben van minden igazság Aki mást mond, az hazudik. Támogassátok Megszakadtak a tárgyalások az IMF és az EU valamint az Orbán-kormány között, a két delegáció idõ elõtt hazautazott. A tárgyalások felfüggesztése rendkívül erõs figyelmeztetés, emellett azt jelenti, hogy Magyarország nem hívhatja le az IMF és az EU által adott 25, 1 milliárd dolláros kölcsön hátralévõ részét, amely összeg a felülvizsgálat befejeztéig biztonsági hálót jelentett Magyarországnak - adta hírül a Reuters. Mindez azt is jelenti, hogy nõ a magyar állampapírok kockázata, a magyar államadósság finanszírozása drágul, a forint árfolyama pedig drámai módon zuhanhat. Ha ezt a Gyurcsány-kormány tette volna, már lángokban állna Budapest. Az ok, hogy a Nemzeti Együttmûködés Rendszere nevû nemlétezõ képzõdmény képtelen nemcsak a hazai együttmûködésre, de a nemzetközi együttmûködésre is. A belpolitikai akarnokságot a külvilág nem tolerálja. A feszültség oka, hogy Orbán nem parancsolhat a teremtett világnak és a világ pénzügyi rendszerének. A nemzetközi szervezetek és hitelezõk elfogadhatatlannak tartják az Orbán-kormány arroganciáját, a jegybankelnök fenyegetését, a testre szabott pénzügyi szankciókat, a bankokat sújtó adók alól a cimborák kimentését, az államháztartási hiány növelésére tett kísérleteket, a gazdálkodás felpuhítását. Kifogásolják az elkerülhetetlen - és Orbán által korábban megtorpedózott - reformok elodázását, és hogy nyolc ellenzéki év után fogalmuk sincs arról, mit kezdjenek Magyarországgal, elképzelésük sincs a jövõ évi költségvetésrõl. A forradalmi kormány munkás és dolgos kormány, amely trianonozással, a média korlátozásával, a politikailag nem megbízható vezetõk és köztisztviselõk eltávolításával, a demokratikus intézmények leépítésével, az ellenõrzés kiiktatásával, a pártfüggetlen pozíciók megszállásával, listázással van elfoglalva. Ténykedése kizárólag arra irányul, hogy politikai ellenfeleit megfojtsa a politikai és gazdasági élet minden területén, a vezér szobrát építse, az egyébként is alaptalanul túlértékelt nemzeti önképet erõsítse. Eközben ugyanabban az elfogadhatatlan stílusban tárgyal a nemzetközi szervezetekkel, mint amit Magyarországon meghonosított, és amely demokratikus és civilizált országokban elfogadhatatlan. Ezzel az ország stabilitását veszélyezteti, a forint gyengülésével a lakosság adósságát növeli. Orbán továbbra is kordont bont, nem sok ideje van bizonyítani, hogy ezen kívül még bármi máshoz is ért.
Abszolút mértékben támogatom!!Most már nem szabad itt [email protected] és becsicskulni!Talpra kell állitnai Magyarországot, hogy a bankok ne szipolyozzák tovább az embereket az IMF, EU meg ne szorongasson oly mértékben, hogy beledögöljünk!
00:47 De ha már ilyen okos vagy, elárulhatnád hogy miért jó az az országbak ha hitelbõl él és állandóan annak kamatait nyögi? Nem lenne jobb úgy átszervezni a "jóléti rendszerünket" hogy az állami bevételek fedezzék a kiadásokat?
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonom :)

Mi a véleményetek az ASUS K50 AB LAPTOP-RÓL? Nekem kedvezöek az adataik, és az ár is megfelelő lenne. A tapasztalatokat megköszönném.

Legjobb válasz: Szia! Nemrég vettem énis egy egy ien tipusu versenyõt de még véleményt nemtok adni mert friss nagyon, viszont egy másik fórumon ugyanígy érdeklõdtem és egy srác teljesen meg van vele elégedve..ahol vettem ott nagyon sokat adnak el ebbõl a darabbol mert nagyon olcsó.. meik oldal termékét nézted,

Szia! Nemrég vettem énis egy egy ien tipusu versenyõt de még véleményt nemtok adni mert friss nagyon, viszont egy másik fórumon ugyanígy érdeklõdtem és egy srác teljesen meg van vele elégedve..ahol vettem ott nagyon sokat adnak el ebbõl a darabbol mert nagyon olcsó.. meik oldal termékét nézted,
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, én a http://WWW.radium.hu honlapon találtam rá erre az akcióslehetõségre, és te hol szerezted be a laptopodat?
Szia, énis a radium.hu-nûl vettem


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!