Találatok a következő kifejezésre: Az 5. vagyok (2510 db)

Sikerülhet az 5. vagy a 6. inszemináció is akár? !

Ha eddig nem sikerült egy sem,akkor van azért rá esély hogy valamelyik fog?Lehet,hogy hülye kérdés,de kicsit lemondtam a dologról,mert olyanokról nem hallottam akiknek az 5.vagy 6. járt eredménnyel...(általában a 3.-at 4.-et)

Legjobb válasz: 1 lányt ismerek, akinek a 6. inszem. sikerült, illetve 2-t, akinek az 5. Legtöbbet sajnos olyat ismerek, akinek egyik sem sikerült (pl. nekem sem), illetve több olyan lányt/nõt, akinek viszont az 1. vagy a 2. sikerült. 4 évet töltöttünk el meddõségi kezelésekkel, így elég sok történetet hallottam. (Nekem 4. lombik sikerült).

1 lányt ismerek, akinek a 6. inszem. sikerült, illetve 2-t, akinek az 5. Legtöbbet sajnos olyat ismerek, akinek egyik sem sikerült (pl. nekem sem), illetve több olyan lányt/nõt, akinek viszont az 1. vagy a 2. sikerült. 4 évet töltöttünk el meddõségi kezelésekkel, így elég sok történetet hallottam. (Nekem 4. lombik sikerült).
A kérdező hozzászólása: Attól tartok nekem sem fog egyik sem! :( 4. lombik....szegény akkor nem irigyellek Téged sem, nekem sok már ennyi csalódás, több, mint 3 éve próbálkozunk...tudom hogy sokan még ennél is többet várnak, de én ezt is soknak érzem :( De akkor Te is rengeteg csalódáson mentél keresztül.... Egy baba lett vagy kettõ? Megszülettek már?
Én most valószínûleg terhes vagyok, ma lett 2 csíkos, de eszeveszett halovány. Nekünk ez az elsõ, ha fogant, akkor már nem ketten, hanem hárman vagyunk itt :) Az nem jelent jót, ha az 5.-6. sem sikerül. Nem tudom, nekem nem volt ilyenem, nem vagyok tapasztalt. Talán vizsgáltasd ki magad.
Sikerülhet, azért csinálnak még valakinek 5-6-at. Mondjuk mi 3 után lombikot csináltattunk. Ami másodjára siekrült.
1. voltam: hármasikrek lettek, januárban voltak 1 évesek :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!Aki azt tanácsolta, hogy vizsgáltassam ki magamat...már minden létezõ vizsgálatot megcsináltak nálam, és semmit sem találtak!Annyi a baj, hogy a párom spermái nem elég mozgékonyak!3 éve vizsgálgatnak, nem tudom mit lehetne még vizsgálni...
Szia. én a 4. inszemináció után feladtam, és az 5. után lombikot akartam, de a férjem és apukám tanácsára megcsináltattam a 6. inszeminációt. Sikerült! most 13 hetes kismama vagyok. bíztattak, hogy most tavasszal sokan estek teherbe. mindkettõnknél minden rendben volt. nem is értettük, hogy miért nem elõbb sikerült. kitartás!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Úgy tûnik a 6. inszeminációnk sikerült!Pedig annyira nem hittem már benne..... Ma megyek orvoshoz :) Remélem jó híreket kapok majd!! :)
A kérdező hozzászólása: Jó híreket kaptam :) Ott a picurkánk, és már szívhangja is volt :) ) Szóval sikerült a 6. inszemünk :) )

Hormonvizsgálatra az 5. vagy a 8. napon menjek? Van itt nőgyógyász esetleg?

Hormonvizsgálatot kértem a nőgyógyászomtól,aki azt mondta,hogy onnantól,hogy megjön, a 7. napon kell elmenni először vérvételre. Ha ez hétvégére esik,inkább előtte menjek a 6. napon,mint utána. Az a problémám,hogy pont vasárnap lesz a 7. nap,így előtte csak az 5. napon,pénteken tudnék elmenni. Lesz így eredménye a vizsgálatnak? Mikor menjek inkább,az 5. napon,vagy a 8. napon? Volt már valaki ilyen helyzetben? Esetleg van itt nőgyógyász?

Legjobb válasz: Azért kell ilyenkor a vizsgálatra menni,mert kb. a 7. napig kapunk egy alap hormonszintet,utána már emelkednek a szintek. Ez a follikuláris szakasz, körülbelül a 7. napig (normál 28 napos ciklus esetén): a prolaktin, az ösztrogén, az LH, az FSH és a progeszteron szint is alacsony. Inkább az 5. napon menjél el.

Azért kell ilyenkor a vizsgálatra menni, mert kb. a 7. napig kapunk egy alap hormonszintet, utána már emelkednek a szintek. Ez a follikuláris szakasz, körülbelül a 7. napig (normál 28 napos ciklus esetén): a prolaktin, az ösztrogén, az LH, az FSH és a progeszteron szint is alacsony. Inkább az 5. napon menjél el.
Alapból nem értem, hogy miért 7. napra küldött, mikor alapból 5. napon szoktak hormonsort nézni.
Nekem is volt ilyen, doki azt mondta amelyik nap közelebb van! Ha szombatra esik pénteken menjek, ha vasárnapra akkor hétfõn.
Én sem értem a 7. napot! +-3.napi vérvételed szokott lenni! Méh aztán 21. napi vagy ha hosszabb a ciklus késöbb! még az 5. nap is sok! Meddõségin endokrinológián, mindenhol 3. napi vérvétel az elsõ!
Engem a ciklus 3. napján küldött el a doki.

Érdemes még iPhone 4S-t venni, most, hogy kijött az 5? Vagy inkább Samsung Galaxy SIII mini?

Új telefont szeretnék, és gondolkodtam az iPhone-on, de nekem az 5 ?szintén nem igazán tetszik. A 4S viszont nagyon, de nem tudom, hogy érdemes-e még olyat venni? Vagy esetleg Samsung Galaxy SIII mini, ami még tetszik. És az újabb is. A kett? közül melyiket érdemesebb? Nem igazán értek hozzá, ezért várom a tanácsokat. Köszi el?re is. :)

Legjobb válasz: Körülbelül azonos hardver van mindkettõben, talán az i5-ben picit gyorsabb a proci meg majdnem hd kijelzõ 4"-on. Ha jó a 3.5"-os telefon, akkor vedd azt. Ha a 4" jobban bejön, akkor s3mini..

Körülbelül azonos hardver van mindkettõben, talán az i5-ben picit gyorsabb a proci meg majdnem hd kijelzõ 4"-on. Ha jó a 3.5"-os telefon, akkor vedd azt. Ha a 4" jobban bejön, akkor s3mini..
nekem s3 minim van, a barátnõmnek iphone 4s. õszintén szólva nekem mindkettõ nagyon bejön, az iphonokban jobb a kamera de az androidban több az ingyenes alkalmazás. én az s3 minit csak ajánlani tudom és nyilván az iphone sem egy szar telefon. igazából ha nem tudod kihasználni egyiket sem érdemes megvenni. ha pedig egy igazi társ kell akire mindig számithatsz (amit van töltõ a közelben) akkor én az s3 minit ajánlanám. egy élmény használni mindkettõt... ha van lehetõséged rá próbáls ki õket és hogy az iphone 5rõl is szó legyen: nem annyira nagy a külömbség, hogy belehalj ... szerintem a 4s még mindig jobban megéri.
Apum kapott iPhone 5 céges telefont és összehasonlítottuk az én 4S-emmel. Sok különbség nincs, sõt. Nekem a "hosszúkás" képernyõ nagyon nem tetszik az i5-ben és már le is kopott a sarka. Szóval nem éri meg a plusz költség SZERINTEM.

Az 5 vagy 6 húros basszusgitárnál az őtődik/hatodik húr mélyebb húr vagy magasabb?

Legjobb válasz: Négy húros hangolás: E-A-D-G Öt húros hangolás: H-E-A-D-G

Négy húros hangolás: E-A-D-G Öt húros hangolás: H-E-A-D-G
Általában a 5. húr mélyebb, 6. húr magasabb, de senki sem tiltja meg, hogy más húrt vegyél rá és mondjuk az 5 húrost EADGH-ba hangold, nem visz el az ízlésrendõrség :)

A tri-regol fogamzásgátló tablettát mikor kell legelősször bevenni a ciklus 1. napján vagy az 5. vagy mikor?

Miel?tt letolnátok nincs benne a tájékoztatóban. Köszi el?re is a válaszokat!

Legjobb válasz: A fog.gátlókat mindig a ciklus 1 napjától kell elkezdeni szedni.

A fog.gátlókat mindig a ciklus 1 napjától kell elkezdeni szedni.
Én is azt szedek! :) A mensi 1. napján vedd be, szépen kövesd a nyilat majd fejezd be a levelet! Utána hagyj egy 7 napos szünetet és utána kezd a következõ levelet, ha elmúlt a mensi, ha nem! :)
Nekem is tri-regolt ír fel az orvosom, õ mondta hogy a vérzés elsõ napján kell bevenni.

Szoli? Sziasztok! Mondjatok jó szolit az 5 vagy 6. kerületben.

Köszi

Legjobb válasz: Kiwi Sun, a Ferenciek tere Astoria között van egy. Én már csak Kiwi-be járok, nagyon jó, szép, igényes, tiszta, kedvesek a recepciósok, és mivel már EU szabvány nem lehet leégni benne.

Kiwi Sun, a Ferenciek tere Astoria között van egy. Én már csak Kiwi-be járok, nagyon jó, szép, igényes, tiszta, kedvesek a recepciósok, és mivel már EU szabvány nem lehet leégni benne.
A kérdező hozzászólása: Köszi! És a fekvõt vagy az állót javaslod inkább. Köszi még1x. üdv:Berni

Honnan tudhatom meg egyértelműen egy külföldről megvásárolni kívánt gyógyszerről, hogy arra behozatalkor az 5 vagy a 27%-os áfa vonatkozik?

Kanadából rendelném, tudtommal egyetlen ottani gyógyszertár forgalmazza.

Legjobb válasz: Európában tilos a gyógyszer online kereskedelme, csak patikában szabad vásárolni. Ezt a hülyeséget (mert az) csak Kanadában csinálják, ami igen komoly problémákat okoz nekik a gyógyszerellátás szempontjából. Másrészt nem megbízható.

Európában tilos a gyógyszer online kereskedelme, csak patikában szabad vásárolni. Ezt a hülyeséget (mert az) csak Kanadában csinálják, ami igen komoly problémákat okoz nekik a gyógyszerellátás szempontjából. Másrészt nem megbízható.

Ford Mondeo 2. 0 TDCI közül az 5 vagy 6 sebességes a jó?

Írjatok tapasztalatokat, akinek van vagy volt ilyen autója. Valamint TDDI vagy TDCI? 115 vagy 130 Le?

Legjobb válasz: mondeo.hu- n minden 5sebességes azon agyal, hogy lehetne bele rakni a 6-os váltót, gondolom nem véletlen. A Tddi azért jobb mert abban kevesebb az elektronika, kevesebb az esély a meghibásodásra. Nekem 115lovas Tddi full-full extrás volt, nagyon jó kocsi volt, gyorsulgatni is lehetett vele, máig vissza sírom

mondeo.hu- n minden 5sebességes azon agyal, hogy lehetne bele rakni a 6-os váltót, gondolom nem véletlen. A Tddi azért jobb mert abban kevesebb az elektronika, kevesebb az esély a meghibásodásra. Nekem 115lovas Tddi full-full extrás volt, nagyon jó kocsi volt, gyorsulgatni is lehetett vele, máig vissza sírom
Mi értelme van a 6 sebességnek? ugyanaz az 5 csak 6 felé van elosztva. Többet kuplungolsz többet váltogatsz de ennyi. Gyorsulásban valamivel jobb a 6 sebességes de a sok váltás miatt a nyereséget pont elbukod.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Az elsõnek annyit, hogy TDDI-ben nincs 6 sebességes.
nincs 6sebességes gyárilag, valószínûleg ezért akar mindenki utólagosan belevarázsolni egyet. Végül is nem lenne hülyeség, úgy emléxem 130-nál forgott 3000-et a motor, pedig 210-220-at is bírta, lehet egy 6os váltóval nem forogná a motor szét magát
TDCI Ford Focus-om van, 1OO LE.125km/h sebességnél 25OO a fordulat...Ha van lehetõséged, próbáld ki mind a két fajta motort.A TDCI-t is és a TDDI-t is...Majd érezni fogod a különbséget...
most cseréltük le a 2007es ford s-maxunkat, abba tdci volt, 2.2-es 6-os váltóval nagyon szuper autó volt, jól ment, 120-nál pörgött 2000-et, szóval abszolút feküdt neki a 130-140 utazótempónak és a motor teljesen rendbe volt, 5 év alatt nem lett semmi baja, egyszer volt egy turbó csere azt annyi, belement 290000 km, ahhoz képest nem rossz :D
A kérdező hozzászólása: Ha kipróbálom mindkettõt, mi lesz a tapasztalatom? Gondolom a TDCI jobb, igaz?
TDDI csak 5-ösben volt. Egyáltalán nem mindegy, nem is ugyanaz az elosztása. A 6-os ezeknél egy utazófokozat. Sok 6 sebsséges autó 5. fokozatban is képes a végsebessége elérésére, de a 6-ost azért teszik bele, mert alacsonyabb fordulattal tud magasabb sebességgel folyamatosan haladni. Ez kíméli a motort és kedvezõ a fogyasztása, valamint a zajra nézve is. TDCI-kbõl a 115lovas 5 sebességes, a 130, 155 lovasok 6-osok. A 2.2TDCI 180-nál forog 3ezer körül.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!