Találatok a következő kifejezésre: Az 5 kislányom megfázott (4 db)

Az 5 hónapos kislányom megfázott. Ajánlották, hogy rakjak a feje alá egy kisebb párnát. Ez miért jó?

Legjobb válasz: Szerintem amikor este megfurdeted,tegyel a fejere kis sapkat vekony sapkara gondoltam ,nem kotott sapkara,kb 2-3 orahosszaig,azutan mikor elalszik leveheted,en mindig igy csinaltam ezt nagymamamtol halottam es bevalt !mindeggy hany fok van a szobaba ,de ha belegondolsz ha te mosol hajat te megszaritod de annak a pici babanak is ugyanugy fazik a feje!es ettol konnyen meghulhet!ezt nem csak akkor mikor megfazott hanem megelozni a megfazast! szerintem is fordulj orvoshoz!!

Szerintem amikor este megfurdeted, tegyel a fejere kis sapkat vekony sapkara gondoltam , nem kotott sapkara, kb 2-3 orahosszaig, azutan mikor elalszik leveheted, en mindig igy csinaltam ezt nagymamamtol halottam es bevalt !mindeggy hany fok van a szobaba , de ha belegondolsz ha te mosol hajat te megszaritod de annak a pici babanak is ugyanugy fazik a feje!es ettol konnyen meghulhet!ezt nem csak akkor mikor megfazott hanem megelozni a megfazast! szerintem is fordulj orvoshoz!!
Ezt attól kellene megkérdezned aki ajánlotta!Ha náthás segíthet a váladék leszívása.De ajánlatos gyermekorvoshoz fordulni, és ott felvilágosítást fogsz kapni, ha kérdezel. Figyeld a babát!Van-e más tünete? Hõemelkedés, köhögés, nyugtalan alvás.....stb! Védõnõ biztosan van, kérdezd Õt is nyugodtan
Szerintem azért ajánlhatták a párnát, mert ha eldugult az orra(orrcsepp mellett is)könnyebben átjárhatóvá válnak a légutak, ha a fej kissé meg van emelve és nem teljesen vizszintesen van.Azért az orvost nem hanyagolnám!
A párnát felejtsd el! Gondolj bele, ha te náthás vagy az orrod teljesen el van dugulva, csak a szádon kapsz levegõt.Ha párnát teszel a fejed alá a gége összenyomódik, még annyira sem kapsz levegõt, mint eddig.. Orrcsepp és gyakori orrszívás..

Úgy látom, hogy kissé megfázott, benáthásodott az 5 hónapos kislányom, mi a teendő ilyenkor?

Nem lázas, nem rosszkedv?, de 2X porszívóztam ki az orrát, rengeteg kijött neki és hallani, hogy trotyog az orra, köhög néha és tüsszent. Dokihoz kell vinni vagy mit kell ilyenkor csinálni, mit lehet beadni neki, egyáltalán kell-e, csak anyatejes baba.

Legjobb válasz: Én köptetõt adtam neki,+ orrcseppet,és 2 nap mulva jobban lett már.A köptetõ nagyon jól bevált.Nem vittem dokihoz,csak a védõnõt hivtam fel,mivel láza nem volt.

Én köptetõt adtam neki, + orrcseppet, és 2 nap mulva jobban lett már.A köptetõ nagyon jól bevált.Nem vittem dokihoz, csak a védõnõt hivtam fel, mivel láza nem volt.
tenger vízes orrspray
Szia. Az orrába csepegtethetsz néhány csepp anyatejet, az használ. Az orrát le szívod, mást egyenlõre nem nagyon kell. Orvoshoz akkor vidd ha nyûgös, nem akar enni, vagy érzed hogy be lázasodik. Ha nagyon köhög akkor is vidd el a dokihoz lehet hogy kell neki köptetõ.

Az 5 hónapos kislányom enyhén megfázott és mindig bedugul az orra. Ez a szopizásnál nagyon zavarja. Hogyan tudnám enyhíteni az orrdugulását?

Legjobb válasz: Szia! nekem azon kivül hogy párásitottam a levegöt nagyon bevált az is hogy egy rongyzsepkendöre csepegtettem eukaliptusz illóolajat és mellé tettem az ágyban:)Remélem segitettem:)Mielöbbi gyógyulást:)

Szia! nekem azon kivül hogy párásitottam a levegöt nagyon bevált az is hogy egy rongyzsepkendöre csepegtettem eukaliptusz illóolajat és mellé tettem az ágyban:) Remélem segitettem:) Mielöbbi gyógyulást:)
szia én tengervizet vettem a patikáb akb 1000 forint de nem gázos tehát babáknak ajánják jobbulást
A váladékot le kell szívni az orrából, elõtte fel lehet oldani orcseppel( Babáknak való orrcsepp), de biztos jó amit az elõttem szóló ajánlott.
Veszel neki novorin vagy nasivin orrcseppet meg a patikába kapható gumis orrszívó, csöpögtetés után kiszívod neki az orrából a váladékot és máris fog kapni levegõt.
Orrcseppet csak 2-3 -szor szabad agy nap csöppenteni. De van élettani sóoldat, felírhatja az orvos, és azzal akárhányszor lehet, és a váladék sem tud beszáradni.
Tengervíz ezerért? Van azért olcsóbb (pl. Freenosal)


6, 5 hónapos kislányomnak elkezdett folyni az orra. Nincs láza, nem kedvtelen, eszik rendesen. Megfázott vagy jön a foga?

Legjobb válasz: én 6hósom 3hétig beteg volt,majd miután azt mondta a dokinéni hogy egészséges elkezdett szortyogni:)jön két foga,úgyhogy szerintem ha más baja nincs akkor ez a foga lesz:)

én 6hósom 3hétig beteg volt, majd miután azt mondta a dokinéni hogy egészséges elkezdett szortyogni:) jön két foga, úgyhogy szerintem ha más baja nincs akkor ez a foga lesz:)
A kérdező hozzászólása: Köszi. Szerintem is a foga lehet.Azért kérdezem csak, mert feleslegesen nem akarom orvoshoz cipelni.
Ha nincs láza, akkor tényleg a foga lehet. Az én hathónaposom hétvégén ugyanígy volt, viszont késõbb belázasodott. Doki, torokgyulladás. Azért másnapra a foga is kibújt :) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!