Találatok a következő kifejezésre: Az 5 kislányom enyhén (3 db)

A kérdező hozzászólása: 15 hónapos
A fiamnak a fogzás bizonyos szakaszában mindig fura lesz a szájszaga.
Nálam is a srácoknak vagy a fogjövetelkor volt büdös a szájuk vagy ha a torkuknál kezdett valami rendetlenkedni , nem tudom ogy jól teszem-e avagy sem de é ilyenkor fújok be nekik a Tantum verde spray-vel egyet hisz ez csak száj és garatfertõtlenítõ is és nem alakul ki nekik tovább vagy nem terjed tovább pl:gyulladássá.

Az 5 hónapos kislányom enyhén megfázott és mindig bedugul az orra. Ez a szopizásnál nagyon zavarja. Hogyan tudnám enyhíteni az orrdugulását?

Legjobb válasz: Szia! nekem azon kivül hogy párásitottam a levegöt nagyon bevált az is hogy egy rongyzsepkendöre csepegtettem eukaliptusz illóolajat és mellé tettem az ágyban:)Remélem segitettem:)Mielöbbi gyógyulást:)

Szia! nekem azon kivül hogy párásitottam a levegöt nagyon bevált az is hogy egy rongyzsepkendöre csepegtettem eukaliptusz illóolajat és mellé tettem az ágyban:) Remélem segitettem:) Mielöbbi gyógyulást:)
szia én tengervizet vettem a patikáb akb 1000 forint de nem gázos tehát babáknak ajánják jobbulást
A váladékot le kell szívni az orrából, elõtte fel lehet oldani orcseppel( Babáknak való orrcsepp), de biztos jó amit az elõttem szóló ajánlott.
Veszel neki novorin vagy nasivin orrcseppet meg a patikába kapható gumis orrszívó, csöpögtetés után kiszívod neki az orrából a váladékot és máris fog kapni levegõt.
Orrcseppet csak 2-3 -szor szabad agy nap csöppenteni. De van élettani sóoldat, felírhatja az orvos, és azzal akárhányszor lehet, és a váladék sem tud beszáradni.
Tengervíz ezerért? Van azért olcsóbb (pl. Freenosal)

Bújik a foga? 20 hónapos a kislányom.39, 5 fokos láza volt éjjel, hasmenése van, az orra kicsit van eldugulva és naponta egyszer folyik, a torka nem fáj, enyhén piros, étvágya nincs.

A négy hátsó rágó foga nem bújt még ki. Lehet, hogy emiatt lázasodott be?

Legjobb válasz: Hát 39,5 fokos láz egy fogtól kicsit fura. Én azért felhívnám a dokit.

Hát 39, 5 fokos láz egy fogtól kicsit fura. Én azért felhívnám a dokit.
ez tényleg magas szerintem is ahhoz, h a foga okozza...
Hát én gondolnám, hogy ilyen sok tünet egyszerre, szinte biztos, hogy valamit összeszedett, nem a foga. Irány a doki! 20 hós kislány anyukája.
Reszben a foga miatt van, nekunk azt mondta a doki. Ilyenkor legyengul az immunrendszere es ezert fogekonyabb a fertozesekre, ezert van a magas laz. De ezt mas virus okozza, nem a foga. Vidd el dokihoz az a biztos. Az en kisfiam majdnem minden fogzasnal magas lazas beteg lett, es mindig valami leguti virusfertozese is volt mellette.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!