Találatok a következő kifejezésre: Az 5 kisbabám nagyon (10 db)

Nem hiszem, föleg, hogy délben kapta.Nem lehet a foga inkább?
Hallod, erre én is kíváncsi vagyok, ugyanis az én fiam már 3 hónapja eszi (szintén nem túl nagy rajongással, ezért ritkán) a sütõtököt és érdekes módon ilyenkor mindig felébred éjjel...Azt vettem észre pukizik tõle...
Az lehet, hogy meghajtja egy kicsit õket!Nekem nem bírt kakilni a manóm meg hasfájós is volt és az orvos mondta, hogy sütõtököt adjak neki mert az meghajtja egy kicsit!

Az 5 hónapos kisbabám nagyon erőlködik kakilásnál. Lehet ez a Beba 1 H. A-s tápszertől?

Most kezdett el kóstolgatni- eddig almát és ?szibarackot kapott. Ezek szerintem nem fogják a székletet- vagy mégis?

Legjobb válasz: Lehet a tápszertõl az én kisfiam sem tudott a Bebától kakilni.Mi tápszert váltottunk. De az õszibarack és a szilva az jó székletlazító.de az alma a mi esetünkbe fog. Ezt neked kell kitapasztalni hogy nektek mi jó,mert minden baba másképp reagál egyes dolgokra.

Lehet a tápszertõl az én kisfiam sem tudott a Bebától kakilni.Mi tápszert váltottunk. De az õszibarack és a szilva az jó székletlazító.de az alma a mi esetünkbe fog. Ezt neked kell kitapasztalni hogy nektek mi jó, mert minden baba másképp reagál egyes dolgokra.
Nekünk is ilyen problémánk volt tõle.Ha nyálkás és zöld a széklete valoszínü érzékeny rá.Nekünk a Humana HA1 vált be, azt birja a pici gyomra, és megszünt a kakilási nehézség is.

1 hete halvány pozitívat teszteltem, voltam orvosnál 5. én kell visszamennem, azt mondta valószínű van kisbabám de még nagyon pici ezért nem látja! Az alhasam nagyon fáj napok óta! B6 vitamint kaptam rá? Szerintetek is van kisbabám?

Legjobb válasz: En 2 hétre pozitív teszt után mentem és csak megvizsgált. Nem is érezte annyira, de azt mondta, hogyha pozitív volt a teszt, akkor biztosan van baba. 1 hónapra rá hívott vissza kb. a 10. héten voltam. Akkor már ultrahangon is megnézte és szépen lehetett látni a picúrt. Most 11 honapos a kislányom. Gratulálok!

En 2 hétre pozitív teszt után mentem és csak megvizsgált. Nem is érezte annyira, de azt mondta, hogyha pozitív volt a teszt, akkor biztosan van baba. 1 hónapra rá hívott vissza kb. a 10. héten voltam. Akkor már ultrahangon is megnézte és szépen lehetett látni a picúrt. Most 11 honapos a kislányom. Gratulálok!
Gratula hozzá!!!:)
A kérdező hozzászólása: Juppii pozitívat teszteltem ismét:)
Mindenki türelmetlenül várja, a terhesség végét, hogy megszülessen a baba. De ha belegondoltok, az elsõ két-három hét idegõrlö tud lenni, hogy van-e baba vagy nincs. Minden rendben van-e stb... Én most élem ezt át másodszor, az elsõnél a tesztet követõ két hét múlva jelentkeztem be a dokihoz, és akkor még nem volt szívhang. Most is a teszt követõ második héten lesz az elsõ uh kedden, már nagyon várom, de mivel itthon vagyok egy 20 hónapossal, így nincs idõm állandóan ezen izgulni. Tûnetekbõl sincs sok, max. hogy reggeltõl estig csak aludni szeretnék :)
Szia.drukkolok majd ird meg milyen lett a teszt remélem jó erõs +
A kérdező hozzászólása: Köszönönöm mindenkinek a válaszát, bízom benne úgy lesz ahogy irjátok!Már nagyon várjuk a kis jövevényt:) tesztet holnap csináljuk, remélem ismét sikerrel!
Szia a halvány pozi is pozi de ha biztos akarsz lenni igaz voltál dokinál csinálj egy tesztet mostanra nagyon erõs pozinak kell lennie hisz nõ a hcg....Sok sikert majd irj...
Ha pozitív volt a teszted, akkor valószínûleg ott a kisbaba. Mikor legelõször voltam dokinál, akkor engem is visszahívott. Az alhasad azért fáj, mert növekszik a méhed, ill a méhtartó szalagok nyúlnak. A hormonok a felelõsek ezekért. Az a legjobb ha semmiféle színes folyást nem tapasztalsz. Ha mégis, akkor azonnal(!) irány a kórház. Csinálj egy másik tesztet is, és ha erõsebb a 2. csík mint az elsõnél, akkor biztos lehetsz a dologban. (Legalábbis én így csináltam):)
Nálunk nem mérnek endometriumot. Nem tudom. Da mondtam már: a terhesség elején a vetélés olyan mint egy kemény mensi, ameddig nem vérzel, addig nincs ok aggodalomra. Pici barnázás-vérzésem nekem pl volt a 10. héten, de hívtam a dokit, azt mondta, ha erõsen vérzek menjek be az ügyeletre. Elállt, és most már lassan 18 hetes a pici. :)
A kérdező hozzászólása: minden esetre jelenleg várom a tüneteket:) a papíron 12mm endometrium van, az jó?Neharagudj de kicsit tudatlan vagyok ebben az ügyben!
A hányinger nekem majd késõbb lett. De akkor aztán lett, reggeltõl estig. Ne várd! + lett fejfájás, szédülés, undor, még a vizet is utáltam, és ez így ment 6 héten keresztül.
A kérdező hozzászólása: az véletlen volt:) hányingerre meg hasonlókra gondoltam!
A nagybetûs biza kiabálás. Más is türelmetlen, hidd el. És a hasadon kívül nem is érezhetsz, mert a baba a hasadon belül van :)
A kérdező hozzászólása: nem kiabálok:) csak már nagyon kiváncsi vagyok!A hasamn kívül nem érzek semmit!
Az jó, ha nem véreztél. (de ne kiabálj)
A kérdező hozzászólása: OKTÓBER4.ÉN VOLT MEG UTOLJÁRA!AZÓTA SEMMI, MÁR NAGYON VÁROM AZT A BIZONYOS 5.ÉT HA NEM JÓ HÍRT KAPOK BIZTOS NAGYON SZOMORÚ LESZEK!dE NEKEM SEMMIFÉLE PECSÉTELÕ VÉRZÉSEM NEM VOLT!AZ BAJ?
Elso vagyok. Kezd el szedni a magzatvédo vitamint, ha még nem szeded. En Femibiont szedtem és nagyon jo volt.
akkor 5 hét+pár napos voltál. Sokat nem is láthatott. Engem még a hetedik héten is visszahívott egy héttel késõbbre. Azt ajánlják, hogy a kimaradt után 2 héttel menjen a kismama elõször orvoshoz, addig sokminden nem látszik. Szerintem az 5.-e az lesz a tuti. Ha nem véreztél (és nem vérzel addig, remélem, nem), akkor minden bizonnyal ott lesz a baba akkor is, és majd fogod látni ahogy dobog a kis szíve. :)
Gratula kismami!!!!

Az lehet a fogzás jele, hogy 5 hós kisbabám mostanában nagyon nehezen alszik el, pedig álmos?

A nyála már 2 hónapja ömlik a szájából, de most az alvás aggaszt, mert álmos, dörzsöli a szemét, ny?gös, de aludni nem alszik... Egy kész rémálom letenni aludni nappal is, és éjszaka is. Hiába ringatom, hiába teszem cicire (ezek régebben mind hatásos altatók voltak), csak ny?gl?dik, nem alszik, kétségbe vagyok esve.

Legjobb válasz: A nehéz elalvás oka lehet a fogfájás is. Este erõsödnek a fogfájás tünetei, ezért ha nyûgösnek látom, szoktam kenni a kisbabám ínyére Dentinoxot vagy Dologélt. Úgy tudom, öt hónapos babánál már mindkettõ alkalmazható. Ezek csillapítják a fájdalmat, könnyebben elalszik. Próbálj zenét feltenni (nálunk a nyugodt klasszikus zene vált be) napközben többször, így az estére, vagy néhány nap után már ismerõs lesz neki, este erre könnyebben elaludhat. Ha az én lányom fáradt és álmos, a CD-n lemegy három-négy szám, és már alszik is. Hozzáteszem, hogy elöl megkötött csatos hordozóban altatom, úgy nem fájdul meg a hátam és õ sem csúszik le, fixen tartja õt elöl, nem tud annyira izegni-mozogni a kezemben, elbambul. 9 hónapos, és bizony nekünk is vannak nehéz estéink.

A nehéz elalvás oka lehet a fogfájás is. Este erõsödnek a fogfájás tünetei, ezért ha nyûgösnek látom, szoktam kenni a kisbabám ínyére Dentinoxot vagy Dologélt. Úgy tudom, öt hónapos babánál már mindkettõ alkalmazható. Ezek csillapítják a fájdalmat, könnyebben elalszik. Próbálj zenét feltenni (nálunk a nyugodt klasszikus zene vált be) napközben többször, így az estére, vagy néhány nap után már ismerõs lesz neki, este erre könnyebben elaludhat. Ha az én lányom fáradt és álmos, a CD-n lemegy három-négy szám, és már alszik is. Hozzáteszem, hogy elöl megkötött csatos hordozóban altatom, úgy nem fájdul meg a hátam és õ sem csúszik le, fixen tartja õt elöl, nem tud annyira izegni-mozogni a kezemben, elbambul. 9 hónapos, és bizony nekünk is vannak nehéz estéink.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Igen, sajnos én is azt tapasztalom, hogy annyira izeg-mozog az ágyban (most kezdett el hátrafelé kúszni), hogy felébreszti magát.
Én inkább a mozgásfejlõdésre tippelnék!Azért azt nemhiszem, hogy minden alvásnál fáj a foga viszont a mozgástanulás elvonja a figyelmét az alvásról, annyira akarja csinálni, gyakorolni, hogy nincs ideje aludni!legalábbis nállam ez volt a tapasztalat!Kitartás!Továbbra is ringasd, tedd cicire , tehát ahogy eddig csináltad és hamarosan rájön, hogy aludni kell!
Utolsó vagyok. A férjem azóta bocsánatot kért, és belátta, hogy ez egy szükséges rossz volt, sõt mindenkinek mondogatja, és a babám is sokkal de sokkal kipihentebb azóta(meg mi is), hisz neki sem volt jó, hogy már mindig az ájulásig fenn volt szegény...
Akár a foga miatt is lehet, de akkor látszana, hogy fáj az ínye. Ha most kezd éppen mászni, akkor biztos, hogy a mozgásfejlõdés / fejlõdési ugrás miatt nem alszik. Pár nap, és minden helyre fog állni. Addig kitartás! Nekem egyébként pont az nem használt, hogy nagyon kifásztottam, akkor még nehezebben aludt el. És szerintem ne cicin próbáld meg elaltatni, ez a végsõ megoldás legyen. Hosszú távon jobb, ha "egyedül" alszik el, cici nélkül.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy az lenne a jó, ha egyedül aludna el, de õ még csecsemõkorában sem volt az a "leteszem és elalszik"-típusú baba... :(

Párommal nagyon szeretnénk kisbabát de nem jön össze! Már lassan 5 éve próbálkozunk, de még mindíg semmi. Közrejátszhat az hogy elötte sokáig fogamzásgátlót szedtem?

Legjobb válasz: Bizony nagyon is közrejátszhat.Van olyan ismerõsöm,akik 5 évig küzdöttek miután 5 évig próbálkoztak simán és a mesterséges sem sikerült.Aztán egyszer csak teherbeesett és egészséges kisfiuk született. Megkérdezték a dokit,h lehetett-e ez attól,h fogamzásgátlót szedett évekig.Erre a doki azt mondta,h õ hivatalosan ilyet nem mondhat,de bizony nem kellene ezeket a hormontabikat használni,fõleg mert a mai világban simán is nehezen esnek teherbe a környezeti hatások miatt egyre többen.Ennek a hölgynek bizony tönkretette a szervezetét,viszont sokan vannak,akiknél nincs semmi ilyen hatása.Drukkolok!

Bizony nagyon is közrejátszhat.Van olyan ismerõsöm, akik 5 évig küzdöttek miután 5 évig próbálkoztak simán és a mesterséges sem sikerült.Aztán egyszer csak teherbeesett és egészséges kisfiuk született. Megkérdezték a dokit, h lehetett-e ez attól, h fogamzásgátlót szedett évekig.Erre a doki azt mondta, h õ hivatalosan ilyet nem mondhat, de bizony nem kellene ezeket a hormontabikat használni, fõleg mert a mai világban simán is nehezen esnek teherbe a környezeti hatások miatt egyre többen.Ennek a hölgynek bizony tönkretette a szervezetét, viszont sokan vannak, akiknél nincs semmi ilyen hatása.Drukkolok!
Sajna nem mindenki annyira szerencsés, mint és, hogy miután abbahagyja már az elsõ ciklusa is rendben van és a másodikban már babás is lesz.Mondjuk én csak két évig szedtem, és a szervezetem akkor is utálta. Viszont ismerek olyat is, hogy két teljesen egészséges ember, és mindkettõnek gyönyörû gyermekei lennének mindenki mással, csak együtt nem.Egyszerûen hihetetlen, de így van.Hallottam olyanról is, aki már feladta, hogy gyermeke lehessen és inkább vett egy kutyát.Eltelt fél év, és babás lett.Van olyan ismerõsöm is, akinek az elsõ babája mesterséges úton fogant.Majd egyszercsak természetesen megfogant a kistestvér. Nehéz ilyen helyzetben bmit is mondani.
Szia! Én két évig szedtem fogamzásgátlót, majd 8 hónapnyi próbálkozás után sikerült teherbeesnem. Sajnos a kisbabát elvesztettük a 8. hét elõtt. Ezután sajnos volt még 3 vetélésem. Sok vizsgálaton túl vagyunk és a dokik szerint mind a ketten egészségesek vagyunk a párommal. Kb. 1 hete úgy éreztem, hogy terhes vagyok, ma reggel teszteltem és pozitiv lett. Én bizom abban, hogy a kisbaba velünk marad. Ne adjátok fel! Nekem sokat segitett, hogy természetgyógyászhoz jártam.
Mi is 5 éven keresztül szerettünk volna babát, de sohasem sikerült.Letettem róla, és éltem tovább az életem anélkül, hogy teherbe szerettem volna esni.2 hónap múlva már nem jött meg, és csak a kimaradást követõ 10.napon csináltam tesztet, mert annyira nem foglalkoztam vele, úgy számoltam utána, hogy már rég meg kellett volna jönnie.És pozitív volt.Gyönyörû kisfiam született!Kitartás!Próbálj meg mással foglalkozni!
Én 13 évig szedtem folyamatosan a fogamzásgátlót!Tavaly év elején abbahagytam és 10 hónap múlva estem teherbe.Szerintem nincs köze a teherbeeséshez, akkor nekünk sem sikerült volna.5 év után miért nem mész kivizsgálásra?Én már 1 év után mentem volna, de szerencsére nem kellett.Drukkolok neked is, hogy mielõbb összejöjjön!Kitartás! 22 hetes kismami
Lehet ok, a fogamzásgátló, de sok minden más is. Egy csomó mindent lehet orvosolni, ezt is. Kivizsgálásokon voltatok már?
A kérdező hozzászólása: persze...

Mennyie dagadt be a kisbabád vállán lévő BCG oltás? Az én 5 hósom-nak mostanra nagyon nagy lett, és mintha belülről gennyes lenne. Ez normális?

Úgy tudom akkor jó, ha minél nagyobbra duzzad az oltás helye, mert akkor hatott a BCG oltás. Viszont az az érdekes, hogy nálunk sokáig éppenhogy látszott, és fokozatosan egyre nagyobb lett. Most 5 hós, és nagyon csúnyán néz ki. Ez most akkor jó, vagy nem? Holnap megyünk a véd?n?höz, de azért kíváncsi vagyok.

Legjobb válasz: Ez jó. Elõbb-utóbb ki fog fakadni. Gusztustalan véres genny (már bocs) fog belõle kifolyni, majd szép lassan (akár hónapok alatt) teljesen elhalványul a nyoma. A kisebbik lányomnak is hatalmas, kb 5-forintos méretû dudor nõtt és rengeteg genny jött ki belõle. 9 hónapos és már csak egy kis piros pötty van a helyén.

Ez jó. Elõbb-utóbb ki fog fakadni. Gusztustalan véres genny (már bocs) fog belõle kifolyni, majd szép lassan (akár hónapok alatt) teljesen elhalványul a nyoma. A kisebbik lányomnak is hatalmas, kb 5-forintos méretû dudor nõtt és rengeteg genny jött ki belõle. 9 hónapos és már csak egy kis piros pötty van a helyén.
Mi sosem bántottuk az oltást. egy éves lett a lányom mire elmúlt a gennyesedés és csak egy piros heg maradt utána. férjem sokszor mondogatta hogy nem baj hogy eddig tart? de a védõnõ és a doki is azt mondta nem gond.
A kérdező hozzászólása: És te nyomtad ki, vagy hagytad, hogy magától jöjjön a trutyi? HA te nyomtad, akkor az fájt neki? Fúú én imádom kinyomni az ilyeneket! De gondolom nem szabad neki esni, hanem meg kell várni, amíg magától kifakad. De utána rá lehet segíteni?
Nem szabad bantani!!! Magatol ki fog fakadni, es be is gyogyul hamar, ne is kenj ra semmit, viz se nagyon erje. Nalunk 2x is kifakadt, egyszer 6hetesen, egyszer 5honaposan, de mar alig latszik a helye.
2 hós a kisfiam, és már 2x fakadt ki neki. Nem piszkáltam soha. Elsõre annyi trutyi jött, hogy szó szerint lyukas maradt a kis karja. Másodszorra, már nem telt meg annyira. Én nem nyomogatnám a helyedben.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Akkor nem nyúlok hozzá!
3 hónapos múlt a lányom és már 1 hónapja nem fakadt ki. De elõtte 3szor. Meg még amit nem vettem észre, mert mindig este fakadt ki neki. Nem szabad piszkálni sem, meg kenni sem. Magától begyógyul majd.
Ne nyúlj hozzá, mert úgy jársz, mint mi. Ez egy túlreakció a szervezet részérõl, ha úgy néz ki a BCG oltás helye, de ha a nyirokcsomók nem duzzadtak, nincs gond. Na, nekünk megnézegette a védõnõ, mondta, hogy ha kifakad, picit nyomkodjam meg. Én marha, meg hallgattam rá! Nem tudom, melyikünk sírt jobban, a gyerek vagy én! Aztán szerencsére, mire legközelebb begyûlt neki, másik védõnõnk lett, õ mondta, hogy hozzá ne nyúljak, ha kifakad, szépen kitisztul. Így is volt, de 2 évesen még mindig elég jól látható a helye, és csúnyább lesz felnõtt korában is, mint aki nem piszkálta és csak a heg marad utána.

Nagyon elrontom így a kisbabómat? Pici fiam (7, 5 hós) néhány hete nem alussza át az éjszakákat, ahogy eddig. 1-2 óránként megébred, felkapaszkodik a rácsra és sírdogál.

Hajnalra annyira "elfáradunk" ett?l, (meg nem is nagyon tudom már másképp addigra visszaaltatni) hogy magam mellé veszem az ágyba. Ott visszaalszik velem és jól kipiheni magát. Ha elmúlik ez a ny?gösebb id?szak vissza tudom szoktatni a kiságyban való alváshoz? Vagy inkább most is "er?ltessem" a kiságyat? Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?

Legjobb válasz: Régen és sok országban még ma is a gyerek a szülõkkel alszik.Ha éjjel sír és veled megnyugszik akkor biztos szüksége van rád.Az én babám 3 hóig csak velünk aludt,majd egyik napról a másikra külön tettem és úgy is jó volt neki.Ha jön 1 foga vagy kicsit beteg és nagyon sír éjszaka én is magunk közé teszem,de ettõl függetlenül nappal jól elvan egyedül az ágyában és amikor elmúlik a nyûgös idõszaka(pár nap) simán alszik egész éjszaka külön is.Nem kell megijedni attól,ha néha a közeledben,biztonságban akar lenni,hiszen még sok évig te leszel a biztos pont az életében,amitõl megnyugszik majd.

Régen és sok országban még ma is a gyerek a szülõkkel alszik.Ha éjjel sír és veled megnyugszik akkor biztos szüksége van rád.Az én babám 3 hóig csak velünk aludt, majd egyik napról a másikra külön tettem és úgy is jó volt neki.Ha jön 1 foga vagy kicsit beteg és nagyon sír éjszaka én is magunk közé teszem, de ettõl függetlenül nappal jól elvan egyedül az ágyában és amikor elmúlik a nyûgös idõszaka(pár nap) simán alszik egész éjszaka külön is.Nem kell megijedni attól, ha néha a közeledben, biztonságban akar lenni, hiszen még sok évig te leszel a biztos pont az életében, amitõl megnyugszik majd.
Szia! NE izgulj, nem rontod el. Az en kisfiam most 6, 5 honapos, amikor jott az elso 2 foga szinten orankent kelt. Nem birtam mindig kint altatni a szobajaban, ugyhogy 2-3 ejszaka en is magam melle vettem. Kibujtak a fogak, most mar megint nyugodtabban alszik, vissza tudom altatni, ha felebred ejszaka, es siman elalszik megint a sajat szobajaban a kisagyban. Csak egy kis vigasztalas kellett neki akkor a fog miatt. A tobbi foganal is igy fogom csinalni, ne sirjon szegenykem. De nem hiszem, hogy ezzel elrontanank oket.
Az én babám 11 hónapos. Ha éjszaka megébred és nem tud visszaaludni beteszem közénk az ágyba. Én születése óta ezt csinálom és nem szokott közénk, szépen alszik az ágyikójában. Most épp jön a foga ezért nyûgösebb. Ha kijött a fogacska nem fog felébredni és nyugodtan átalussza az éjszakát a saját ágyában. Szóval attól, hogy néha magad mellé veszed még nem szokik közétek, már elég nagy ahhoz, hogy tudja a kiságy az õ éjszakai kuckója.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Boldog babázást mindenkinek!
Nekünk azután volt ilyen, hogy kórházban voltunk, elõtte mindig átaludta az éjszakát. Két hétig sírt, ha egyedül hagytam a kiságyban. Én nem erõltettem, aludtam vele, éjszaka meg kivettem közénk. Két hét kellett, mire helyre állt a kis lelkivilága és megnyugodott, és szépen aludt az ágyában. Szerintem ez az egyik legnehezebb döntés, hogy mivel teszel jót, mert nehéz eldönteni, hogy csak hisztizik, vagy tényleg baja van. Nekünk a velünk alvás jött be.

Tisztelt Doktor úr! Lenne egy nagy problémám. Ha tud, kérem, segítsen. A párommal 5 éve szeretnénk kisbabát, de nem akar összejönni. Nekem az előző házasságomból már van 3 gyerekem. A párom már volt andrológusnál és mindent rendben találtak. Nekem pedig r

Tisztelt Doktor úr! Lenne egy nagy problémám. Ha tud, kérem, segítsen. A párommal 5 éve szeretnénk kisbabát, de nem akar összejönni. Nekem az előző házasságomból már van 3 gyerekem. A párom már volt andrológusnál és mindent rendben találtak. Nekem pedig rendszertelen a menzeszem, van, hogy 1 hónapot is késik. Nem tudom, lehet-e valamiféle csodaszer, ami segíthetne rajtunk, mert már nagyon szeretnénk 1 kisbabát. Nőgyógyásznál már jártam, de nem mondtak semmit, hogy valami bajom lenne. Ha tud, kérem, segítsen. Előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a meddőségi szakrendelésen nem tudtak segíteni, javaslom, hogy keressen fel egy lombikbébi központot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a meddőségi szakrendelésen nem tudtak segíteni, javaslom, hogy keressen fel egy lombikbébi központot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Kisbabám 1, 5 hete tápszeres kiegészítést kap az anyatej mellé, viszont így nagyon szorulásos lett. (folyt. ) Mit tehetnénk?

...csak szélcsõvel sikerül kakilnia, de ezt is csak 2-3 naponta sikerül elérnünk. Van valami módszer a széklet lazítására? Vagy váltsunk tápszert? (3,5 hós)

Legjobb válasz: Melyik tápszert eszi? Esetleg még a kamilla tea segíthet, egy pici cukorral.

Melyik tápszert eszi? Esetleg még a kamilla tea segíthet, egy pici cukorral.
En kiprobalnek masik tapszert.
válts tápszert! Ha ajánlhatok:Lactogen Harmony nagyon jó:jó hasfájásra, bukásra és székrekedésre is!Ja és olcsó!
A kérdező hozzászólása: Milumilt HA-t kap. Koszonom a tapszer-tippet errol en is jokat hallottam! Az orvosunknak kell egyebkent szolni a tapivaltasrol?
A Milumil konfort 1 is székletlazító hatású, az én babám is azt ette.
1. vagyok. Az én lányom a Milupa Fermentáltat eszi. Nekünk nagyon bejött. Székrekedésre, bukásra, hasfájásra van kitalálva.

Tisztelt Doktor úr! Lenne egy nagy problémám. Ha tud, kérem, segítsen. A párommal 5 éve szeretnénk kisbabát, de nem akar összejönni. Nekem az előző házasságomból már van 3 gyerekem. A párom már volt andrológusnál és mindent rendben találtak. Nekem pedig r

Tisztelt Doktor úr! Lenne egy nagy problémám. Ha tud, kérem, segítsen. A párommal 5 éve szeretnénk kisbabát, de nem akar összejönni. Nekem az előző házasságomból már van 3 gyerekem. A párom már volt andrológusnál és mindent rendben találtak. Nekem pedig rendszertelen a menzeszem, van, hogy 1 hónapot is késik. Nem tudom, lehet-e valamiféle csodaszer, ami segíthetne rajtunk, mert már nagyon szeretnénk 1 kisbabát. Nőgyógyásznál már jártam, de nem mondtak semmit, hogy valami bajom lenne. Ha tud, kérem, segítsen. Előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a meddőségi szakrendelésen nem tudtak segíteni, javaslom, hogy keressen fel egy lombikbébi központot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a meddőségi szakrendelésen nem tudtak segíteni, javaslom, hogy keressen fel egy lombikbébi központot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!