Találatok a következő kifejezésre: Az 5 kisbabám (53 db)

Mit adhatok az 5 hetes kisbabámnak ha hány de nem lázas?

Legjobb válasz: Biztos, hogy hányt és nem bukik? Mert sokszor nagyon sok visszajön, néha én is azt hittem, hogy hányt, de az "csak" bukás volt. Amikor nagyobb lett és tényleg hányt szegény, na azt nem lehetett össze téveszteni, ugyan úgy hánynak, mint egy felnõtt, lökésekben jön a gyomortartalom és közben öklendeznek is. Szóval nem okoskodni akarok, de tényleg össze lehet téveszteni. Ha sokat bukott az nem gond, viszont ha tényleg hányt én felhívnám a dokit, függetlenül attól, hogy nem lázas.

Biztos, hogy hányt és nem bukik? Mert sokszor nagyon sok visszajön, néha én is azt hittem, hogy hányt, de az "csak" bukás volt. Amikor nagyobb lett és tényleg hányt szegény, na azt nem lehetett össze téveszteni, ugyan úgy hánynak, mint egy felnõtt, lökésekben jön a gyomortartalom és közben öklendeznek is. Szóval nem okoskodni akarok, de tényleg össze lehet téveszteni. Ha sokat bukott az nem gond, viszont ha tényleg hányt én felhívnám a dokit, függetlenül attól, hogy nem lázas.
Hát ha tényleg hányt akkor teát.
Utolsó vagyok, van Mecsek baby tea és azt adhatsz neki nyugodtan.

Az 5 hónapos kisbabám nagyon erőlködik kakilásnál. Lehet ez a Beba 1 H. A-s tápszertől?

Most kezdett el kóstolgatni- eddig almát és ?szibarackot kapott. Ezek szerintem nem fogják a székletet- vagy mégis?

Legjobb válasz: Lehet a tápszertõl az én kisfiam sem tudott a Bebától kakilni.Mi tápszert váltottunk. De az õszibarack és a szilva az jó székletlazító.de az alma a mi esetünkbe fog. Ezt neked kell kitapasztalni hogy nektek mi jó,mert minden baba másképp reagál egyes dolgokra.

Lehet a tápszertõl az én kisfiam sem tudott a Bebától kakilni.Mi tápszert váltottunk. De az õszibarack és a szilva az jó székletlazító.de az alma a mi esetünkbe fog. Ezt neked kell kitapasztalni hogy nektek mi jó, mert minden baba másképp reagál egyes dolgokra.
Nekünk is ilyen problémánk volt tõle.Ha nyálkás és zöld a széklete valoszínü érzékeny rá.Nekünk a Humana HA1 vált be, azt birja a pici gyomra, és megszünt a kakilási nehézség is.

Gyermekelhelyezési per elött vitte el az 5 honapos kisbabámat az apja. Mi a tehendöm?

Egy anyuka vagyok. Mit tegyek, a gyermekem apja el vitte az 5 honapos gyermeket 2 orára, de nem hozta vissza. Teszem hozzán hogy a gyermekelhelyezési per még csak 2012 márciában van kitüzve, szoval még nincs elhelyezve a gyermek. Igaz hogy nem tehetek semmit a tárgyalásig?Az apja bántalmazott engem a gyermekek elött, a lányomat is megütötte,a fiamat kirángatta a szobábol.Már nem élünk együtt.A 2 nagyobbik gyermek elsü házasságombol származnak, az 5 honapos kisbabám közös gyermekünket vitte el.A rendörök nem tehetnek semmit.

Legjobb válasz: Mivel még közös a felügyelet nem tehetsz semmit. Illetve annyit, h visszahozod, ez neked is jogodban áll. Családsegítõvel beszélj, ha nagy a gáz, ki is mennek veled.

Mivel még közös a felügyelet nem tehetsz semmit. Illetve annyit, h visszahozod, ez neked is jogodban áll. Családsegítõvel beszélj, ha nagy a gáz, ki is mennek veled.
Menj be a rendõrségre és jelents be eltûntként. Akkor köteles a rendõrség vissza hozni neked a gyereket.!!!!
Én biztos , hogy nem engedtem volna , hogy elvigye még egy percre se.
Mindenképpen nálad a helye! Még szopizik is talán! Mit akar, mit tudna vele kezdeni egy férfi, ráadásul egy agresszív féri?! Nehogy otthon ülve várogasd! Családsegítõ, gyámügy, védõnõ, rendõrség, családi támogatás, mindehol próbálj segítséget kérni! Menj utána, és hozd el a gyereked! Én ezt nem bírnám ki, nagyon sajnállak! Minden jót kívánok!!
Szerintem is hozd vissza, ugyan úgy, ahogy õ elvitte tõled, ez neked is jogodban áll.Én családsegítõhöz, gyámügyhöz fordulnék segítségért.
Én megmozgatnák mindent, gyámügyre, rendõrségre, önkormányzathoz, minden hová elmennék míg valaki nem hozza vissza nekem a gyerekem, egy 5 hónapos babának mindenféleképpen az anyja mellett a helye, nem egy agresszív embernél, hiába az apja. Szerintem kerekedj fel és járd végig ezeket a helyeket míg vissza nem kapod. Sajnálom, hogy ezt kell átélned :(
De nagyon is tehetsz! A gyerek 3 éves koráig csak a te felügyeleted alatt látogathatja, ha neked ítélik - márpedig egy ilyen picit az anyukának szoktak ítélni, hacsak nem horribilisek a körülmények, vagy alkohol, drog nincs a dologban. Amúgy ez milyen már? Akkor most az apuka szoptatja? :O Meg az apuka van vele otthon gyesen-gyeden? Egy 5 hónapos babának az anyja mellett a helye!
Sajnálom, hogy ezt a poklot kell átélned . Azt kellet volna csinálnod, hogy a rendõrökkel együtt be kellett volna menned és fogni a babát és elhozni onnan. Tudom, hogy így könnyû tanácsot adni , de ne hagyd , hogy nála maradjon.
Sajnálom :(
A kérdező hozzászólása: Még mindig ott van nála.Nem láttam a kicsimet.Ott voltam a háznál de nem jött ki.A rendörökkel sem mentem semmire.Irtam már az mtv 1 nek meg a dunatv nek de még nem tudtam elérni senkit .Probálok erös maradni, nagyon nehéz, senkinek nem kivánom ezt az érzést .Telefonon beszéltem az apával , nagyon csunyán beszélt, mondta hogy majd a biroságon találkozunk.Igazatok van, én vagyok a hibás hogy most nincs itt velem a picim, ...nem adom fel, vissza fogom hozni.
Vissza kaptad már a babádat???
Szolj a szomszédaidnak ismerõseidnek és menj el a gyerekért. Az anyja vagy ennyit meg kell tenned még ha félsz is. Értemész és elhozod.
A kérdező hozzászólása: senki nem akar belekeveredni, látták a szomszédok mire képes, egyedül vagyok, ...De attól tartokhogy a gyermekjoléti szolgálattol a hölgyek sem fognak tudni segitteni mert már ismerik hogy nem könnyü eset, söt, ...Arrol hogy az idéglenes elhelyezésrõl mikor kellene hogy döntsön a biro ha már kértem a kereseti levelembe azt?????
Holnap menj el a gyermek jóléti szolgálathoz és a gyámhivatalba , hogy segítsenek neked. Ha kell rimánkodj nekik!! Szorítok Neked!!!!
Hívd fel még egyszer telefonon, és vedd fel a telefonbeszélgetést - persze ne mond el neki. Aztán közöld vele, hogy jogodban áll látni a csecsemõ gyermekedet, mert már x napja elvitte, és egy ilyen kis gyereknek szüksége van az anyjára! + még tegyél hozzá tényeket, ha eszedbe jut még.Hozd fel a kutyás témát is, meg h megfenyegetett. Ezt a hangfelvételt, ha bemutatod késõbb a bíróságon, akkor nagy esélyed van, hogy soha nem látja a gyereket. Addig is kitartás!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tanácsokat, köszönöm hogy irtok nekem, hiszitek vagy sem , de rajtatok kivül csak a védönövel tudtam bezsélni , meg a rendörökkel.Köszönöm a biztatásokat.Én összeszedem magam hogy minél hamarabb haza hozzam a picikémet.Addig is minden jot kivánok mindenkinek.Ha még valami eszetekbe jut , ..irjátok meg kérlek.Ugy érzem ma sem alsom de ez legyen a legrosszabb ami érhet minket.
Hol laksz? Budapesten ismerek néhány határozott kiállású fiatalembert, ha érted...
És amíg nincs ítélet, addig KÖZÖS FELÜGYELET áll fenn és a közös felügyelet szabályai az irányadók! Ha az egyik fél korlátozza a másik szülõt abban, hogy elvigye, az bizony FELJELENTÉST VON MAGA UTÁN!! Az apa az ANYA ENGEDÉLYE NÉLKÜL IS ELVIHETI A GYEREKET! NEM KELL A BELEEGYEZÉSE SEM, CSAK TUDNIA KELL RÓLA, HOGY ELVISZI ENNYI.
#32 - ha a hangfelvétel nem a másik fél beleegyezésével történik, akkor a bíróság NEM fogadja el bizonyítékként, mert ilyen esetben fennáll a lehetõség, hogy manipulálták a felvételt.
utolsó! Nem igaz! Ugyanis a hangfelvételhez elegendõ az érintett RÁUTALÓ MAGATARTÁSA is!! Magyarán, ha hazudik folyamatosan az illetõ és ezt mindenki tudja, csak így tudja bebizonyítani a másik fél, hogy miben hazudik.
Ha tudod, hogy milyen erõszakos akkor miért engedted, hogy elvigye? Nem lett volna szabad oda adnod neki. Bármennyire is félsz tõlle a gyerekeidet meg kell védened bármi áron mert ez egy anya dolga. Állj a sarkadra és amíg itélet nem születik (szerintem a te javadra) ne engedd a gyerekek közelébe. Erre megvan minden jogot és okod is.
És nincs pár ismerõsöd, akikkel odamehetnél, hogy visszakérd? Vagy bemenj a rendõrségre, és addig verni az asztalt, amíg visszakapod? Vagy addig zaklatni az apukát, amíg visszaadja? Azért ne haragudj, elég hamar feladod...
Próbálkozz újra és újra mindegyik helyen! Mondd, hogy még szopik a kicsi! Mondj bármit! Kérj meg a családodból valakit, vagy valakiket, és velük menjetek a piciért! A kutyák ne tartsanak vissza! És ha a kicsire engedi a kutyákat, mert felidegesíti a sírásával esetleg? Azt mondtad agresszív ember! Ezt is mondat a rendõröknek? Nem hiszem el, hogy ilyen van!
A kérdező hozzászólása: A kérdést én tettem fel! Tegnap 17.oo kor vitte el, azota nem láttam a kisbabámat.Rendörség nem hozza vissza nekem, mivel nincs még elhelyezve a pici babám.Nem szopizik, a sok feszültség miatt elment a tejem, ezt is az apjának köszönhetem.A gyámügyet hétfõ reggel tudom hivni, a gyermek joléti szolgálatnál is csak hétfõn vannak.Ebben az esetben a törvény Magyarországon nem védi meg a bántalmazott anyát, gyermekét.Kértem távol tartást , nem kaptam, mivel csak a volt élettársam.Zaklatásért kértem ujbol távoltartást az ügyészségen de nem továbbitották a biroságnak mivel a volt párom nem volt még kihalgatva dec.4 ota mivel ügyészségen nyomozás folyik hivatalos személy elleni eröszak( dec.4 mikor bántalmazott, a rendöri intészkedésnek nem tett eleget, dulakodott a rendörökkel, a rácsot addig rugdosta amig a mind 2 lába elnem tört.Õ zt állitja hogy rendörög törték el neki, feljelentette öket ezért amig a nyomozás folyik nem halgatható ki, addig én sem kapok esélyt a távoltartás ügyben) Nagyon elvagyok keseredve.
A kérdező hozzászólása: Nem iszom, nem dohányzom nem drogozom, és nincs senkim a gyerekeimen kivül.Nem járok el otthonrol sehová, csak a gyerekeimnek éltem, élek.Én hogyan veszélyeztetem öket?
Csak nekem rémlik hogy volt már néhány hónappal ezelõtt egy ilyen kérdés? Ott késõbb kiderült hogy a kicsi kórházba is került és az anya nem kapta vissza.
Tényleg, hogy adhattad oda egyáltalán?
A kérdező hozzászólása: Igen, én vagyok a hibás hogy már nincs itthon a babám.Nem szabadott volna odaadnom neki.csak oly sokszor hivtak a Gyermekjolétitõl hogy joga van a gyermekhez az apjának is.Én nem akartam elzárni az apjátol
Akkor most a gyermekjólétieket hívd fel! Ehhez joga lehet az apának? Hogy elviszi és szó nélkül nem hozza vissza? Egy ilyen picit??
Attól , hogy azt mondták, hogy joga van látni az apának a gyereket az nem azt jelenti, hogy joga van elvinni egy 5 hónapos babát. Ha neki joga volt elvinni akkor neked is jogod van érte menni. Rendõrségnél kérd a karhatalmi segítséget vagy fordulj a sajtóhoz!!!!!! Ezt komolyan mondom , ne ülj otthon hanem szerezd vissza a gyereked.
Látni joga van, de 3 éves kora elõtt elvinnie nincs!
A kérdező hozzászólása: Hivom az apát de nem veszi fel a telefont.Ha nem sikerül elérnem telefonon, hivom a sajtot talán akkor segit valaki ha többen hallják ezt a tragédiát.
Ha tudod , hogy hol lakik menj el érte. Kérj meg valakit , hogy kísérjen el.
Menj el érte rendõri kíséretel!
A kérdező hozzászólása: Ha oda megyek a kutyákat kiengedi rám azt mondta .Amugy meg nem tudom a sajto elérhetöségét, ki akarom hivni öket
A kérdező hozzászólása: A rendörséget már kihivtam, azt mondták hogy ott ahol a kisbabám van mindent rendben találtak, az apjával van, rendezett körülmények vannak, és hogy addig amig nincs elhelyezve a picim nem tudják nekem vissza hozni.A gyermekjoléti szolgálat nem dolgozik, egy robottal beszélek ha hivom, üzenetet hagytam már egy jo párat nekik.A Gyámhivatal is csak hétfõn lesz elérhetõ, de érzem hogy nem fognak nekem õk sem segitteni amig nincs birosági végzés, a tárgyalás március 14.-n lesz még csak, addig elmegy az eszem.Amit õ nagyon szeretne elérni, hogy megbolonduljak.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! A kisbabám feb.6-án visszakerült hozzám, a biro nálam helyezte gondozásban amig a per véget nem ér. Köszönöm mind azoknak akik velem voltak, bátoritottak. Amugy a nagybetüs hozzászolonak csak azt akarom mondani hogy ép ugy fogalmaz mint a gyerekem apja.99% ban biztos vagyok hogy csakis õ lehetet ez a 'kedves'ember.


A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a sok és hasznos infót!
Teljesen természetes, hogy mégfolyton testközelben szeretne lenni a kisbabád. Hogy mikor marad el ez teljesen gyerekfüggõ. A nagyobbik fiam attól is megnyugodott, ha betettük a bébihordozóba és mindig vittem magammal, ha fõztem akkor ki a konyhába, ha fürödtem akkor be a fürdõbe, így õ is szemmel tartott és tudtam hozzá beszélni. A kicsi teljesen test és cicifüggõ volt, õt aztán le sem tudtam tenni, sírni hagyni, egyedül hagyni nem akartam így vele a hordozókendõ vált be. Tudom nem könnyû, de én egyetlen pillanatra sem bántam meg. A kis lurkók mára már megnõttek, már nem csüngenek rajtam.

Miért engedte meg a párom hogy lefeküdjek más férfival? De csak szex legyen. Õ ajánlotta fel. Eddig az 5 év alatt féltékenykedett és tiltotta. Nincs senkim akivel megtegyem. Kisbabám van.

Legjobb válasz: Bûntudat miatt, mert õ már megtette, így próbál könnyíteni a lelkén, hogy aztán azt mondhassa " te is megcsaltál"... Nem kérdezted meg tõle mi ez? Azért én biztosan gyanakvó lennék, ha ilyennel állna elõ a párom!

Kedves kérdezõ! Nem mai kérdés, de kérlek, ha még felnézel, megírod hogy mi történt?
Elveszteni nem akar ezek szerint. De nem is fél ettõl eléggé.Túl biztos a dolgába. Próbáld meg tedd féltékennyé és lehet meggondolja magát. Vannak olyan egyének, akik csak akkor érzik igazán, h fontos nekik valaki, ha aztlátják, h másnak is kell.
Valószínûleg bûntudata van, mert õ már valakivel megtette...
Rendben van a nemi életetek? esetleg boldoggá szeretne teni hogy amit õ nem adhatmeg azt más..
Szerintem nem biztos hogy a bûntudat. Sok embert izgat az is ha a párja lefekszik mással. És mi van, ha õ lefeküdt mással, te is le szeetnél, nem? Ilyen kérdéseket nehéz itt megtárgyalni. Ha esetleg ne mégis megtennéd, ne mondd el neki.
17:49 vagyok. Csak azért írom meg, hogy tudd, ilyen is van a világon, és még mûködik is.
Hát, nem jelenti feltétlenül a legrosszabbat. Mi a klasszikus értékrendet képviseljük a férjemmel, kivéve a szex terén. Nekünk idegennel a szex "csak testiség", élmény. Mint egy kirádulás. Nálunk nem számít rossznak/elítélendõnek. Oka: szenvtelenül fiatalon házasodtunk össze. Mondjuk senki sem hiszi el, de szeretjük egymást és szerelmesek vagyunk egymásba.
Bûntudat miatt, mert õ már megtette, így próbál könnyíteni a lelkén, hogy aztán azt mondhassa " te is megcsaltál"... Nem kérdezted meg tõle mi ez? Azért én biztosan gyanakvó lennék, ha ilyennel állna elõ a párom!
Cukormázzal vagy a nélkül kéred? Hogy neki ne legyen lelkiismeret furdalása. Nagy valószínûséggel õ már megtette, vagy ahhoz közeli állapotba került hogy megtegye. A te döntésed hogy ezt el tudod-e viselni vagy sem! Ja és van egy rossz hírem: ez volt a cukormázas verzió
Mert van valakije, aki "csak" szex.
lehet hogy már csak lakótársnak tekint, nem a nõjének, és így szeretné legalizálni, ha netán félre megy, vagy lelép. Vagy próbál neked keresni valakit, vagy ösztönöz téged arra hogy keress mást helyette, mert el akar menni. ha azért, mert ez tudná felizgatni, hogy mással vagy, akkor az meg elég aberrált nem? :) akkor meg azért gáz a dolog. legalábbis én biztos nem tudnék bízni a továbbiakban egy olyan férfiben, aki így viszonyul hozzám és az életünkhöz.
Most az a bajod, hogy nincs kivel megtedd, vagy az, hogy megengedte? Amúgy nyilván bûntudata van...
Szerintem ez csak egy próbatétel, ha tényleg megteszed, és elmondod, vagy rájön, akkor búcsút inthetsz a kapcsolatotoknak.. persze nem biztos, nem ismerlek titeket, de nem hiszem, hogy helyes dolog lenne részedrõl ezt megtenni
Nem gondolja komolyan. Vagy okot keres a veszekedesre. De ha megsem, akkor: +381635.....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm és kérem ne pontozzátok le egymást, mert még nem tudjuk mi az igaz , így minden vélemény érdekel.
Hát, lehet hogy most nincs senkije, és igazat mond, akkor viszont volt valakije, vagy lehet hogy csak egyszer lépett félre korábban, csak egy dugás erejéig. Ezt is kérdezd meg. Mert hogy normális pasi ilyet nem mond, az biztos. :) Lehet hogy már megbánta, és magát akarja megnyugtatni, hogy ad neked ilyen lehetõséget és élhetsz ugyanazzal amivel õ már élt. Mást nem tudok elképzelni. 32/N
A kérdező hozzászólása: A nemi életünk hogy rendben van-e? Naponta vagy másnaponta élünk nemi életet valamilyen formában. Voltak nagy szünetek a terhességem és a kisbaba születése ideje alatt.Féléve ez rendezõdött. De már nemsokára 9 hós a baba. Mondta a tegnap, h nem érti de akárhány lányra ránéz senkinek az arca nem marad úgy meg benne mint akkoriban az enyém.Ez is mit jelenthet? Sokat vagyunk együtt nincs ideje most megcsalni.Lehet idõt akar.?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Várok még további véleményeket. Megkérdezetm tõle, h mi ez a változás és hogy van-e neki valakije? Tagadta és kiegészítette azzal az "engedélyét", hogy nem ám egyéb közös program.Csak dugás és kész, és nem ám állandó partnerrel többszöri együttlét.
Lehet, hogy volt/van v.kije melletted, vagy csak próbára akar tenni! Szerintem ne menj bele ebbe, ez õrült dolog.
Azért ajánlotta fel, mert neki is van kefélõpartnere. Így ha kiderül, az õ lelki ismerete tiszta lesz (mármint õ ezt így gondolja)hisz neked is megengedte, és az isten nem fogja rólad lemosni az õ szemében, hogy te is megtetted. Ott kéne hagynod minél hamarabb.
miért nem tõle kérdezed meg?
Kérdezd meg egyenesen, tán õ "megtette-e", hogy ilyen szabadelvû lett...

Az 5 hetes kisbabám szörcsög, tele a nózija, és hallani, hogy a torkára megy és krákog, ha sír. Felhívtam a doktornénit és azt mondta, hogy ne vigyem be, csak ha hőemelkedése van vagy lázas. SZívjam az orrát. Ti nektek valami ötlet?

Legjobb válasz: Orrszívás porszívóval. Õ még nagyon pici mindenféle gyógyszerhez, csepphez. Nekem a kisebbik 7 hetesen volt beteg, nem szívesen írtak neki gyógyszert, de sajnos muszáj volt.

Orrszívás porszívóval. Õ még nagyon pici mindenféle gyógyszerhez, csepphez. Nekem a kisebbik 7 hetesen volt beteg, nem szívesen írtak neki gyógyszert, de sajnos muszáj volt.
Mindenképp porszívózzad ki a nóziját, hisz alig kap így levegõt. Ilyen picik még nincsenek hozzászokva, hogy a szájukon keresztül vegyenek. Ráadásul szopizni se tud, ha tele a nózija.
jézusom, nehopgy porszívózd! Az ilyen pici babáknak még nincs kialakulva az orrjáratuk, az enyém is szörcsögött hetekig, én is kihívtam a szülésznõmet (németben ez a szokás) és megnyugtatott, hogy nincs baj. Ha nem lázas akkor nem beteg! Az enyém mindig hajnalban szörcsögött. Ja és akkor még amikor elkezdett fogzani! Azt hittem meg van fázva, kínoztam orrspékkel, mire a 6.fognál rájöttem, hogy ilyenkor ez van... Ha nagyon zavar akkor is csak tengervízes orrsprayt használj!
Az utolsó válaszolónál a pont!Nincs semmi baja.Ez nem betegség, hanem élettani jelenség.Nekem mindkét gyerekemnél így volt, és egyszer csak elmúlt.
Fújj tengervizes sóoldatot az orrába (Sterimar), és próbáld kiszippantani. Ha csak a tengervizet szippantod vissza, de trutyi nem jön, akkor nincs tele az orra, nem náthás, hanem élettani szörcsögésrõl van szó, ezt meg majd kinövi. Kisfiam legalább fél éves koráig szörcsögött.
Cseppents az orrába anyatejet!Nekem bevált és ez egy természetes orvosság:)
Szia! Stérimár, gyakori orrszívás az Ariana orrszívó porszívó legjobb szerintem, adhatsz neki Cebion cseppet is baja nem lesz tõle.

Hogy hogy ilyen eros az 5 hos pocilako kisbabam?

Ugyertem az elso kislanyommal mikor terhes voltam azert meg 5 hosan nem ereztem ennyirre erosen de ez a baba nagyon eros sott szinte egesz nap meg sem al es ugy erzem eleg gyakran hogy mintha vergodne nem siman mocorogna.Vajon ez normalis?es meg csak fel kilogramm.

Legjobb válasz: Sott az egesz hasam hullamzik mikor mocorog es ha ra teszek valamit pl a tanyer szele csak epp hogy hozzaer kepes alrebb rugni.Nem tulzok olyan mintha mar legalabb 7hos lenne.

A kérdező hozzászólása: Sott az egesz hasam hullamzik mikor mocorog es ha ra teszek valamit pl a tanyer szele csak epp hogy hozzaer kepes alrebb rugni.Nem tulzok olyan mintha mar legalabb 7hos lenne.
Masodik terhessegnel mar nem olyan erosek az izmaid, igy nagyobbra no a pocid es jobban erzed a mozgast is, es a picurnak sem kell egy eros mehfal utan meg egy eros hasizommal is megkuzdeni.
Szia! Nálam is, ez volt a második babával! Sokkal intenzívebben éreztem, és tényleg mintha harcolt volna odabenn, úgy ficánkolt! Teljesen természetes!

Normális hogy az 5 hónapos kisbabámnak a bal alsó hátsó foga nő legelsőre?

Nem középen hanem 2-3 fogra arrébb nem tudom potosan de elég hátul van mert ha meg akarom nézni a kis száját egy kicsit el kell húzni.

Legjobb válasz: Persze, normális csak nem megszokott.

Persze, normális csak nem megszokott.
Nekünk is össze-vissza jönnek. Elõször kibújt az alsó kettõ középen, utána felül 4 középen. Most is jön, de nem látom, sztem hátsó fog.

Mitől lehet az, hogy kisbabám 3 hónapos koráig 2 óra körül és 5-6 óra körül kelt fel éjszaka, most meg éjfélkor először és utána 2 óránként?

Most 3 és fél hónapos, két hete van így. Anyatejes, tejem van b?ven.

Legjobb válasz: Az en babam 4 honapos es kb 2 hete ugyan ezt csinalja. A doki azt mondta hogy fejlodesi ugras...csak en vagyok mar nagyon faradt :D

Az en babam 4 honapos es kb 2 hete ugyan ezt csinalja. A doki azt mondta hogy fejlodesi ugras...csak en vagyok mar nagyon faradt :D
A kérdező hozzászólása: Engem is fáraszt, de nappal 2x is alszom vele, igaz így semmi nem készül el itthon, de szeretném ha lenne tejem és a nyugalmunk is meglenne. Eddig sikerült!
Nem hiszem, föleg, hogy délben kapta.Nem lehet a foga inkább?
Hallod, erre én is kíváncsi vagyok, ugyanis az én fiam már 3 hónapja eszi (szintén nem túl nagy rajongással, ezért ritkán) a sütõtököt és érdekes módon ilyenkor mindig felébred éjjel...Azt vettem észre pukizik tõle...
Az lehet, hogy meghajtja egy kicsit õket!Nekem nem bírt kakilni a manóm meg hasfájós is volt és az orvos mondta, hogy sütõtököt adjak neki mert az meghajtja egy kicsit!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!