Találatok a következő kifejezésre: Az 1 kisfiam 2 (61 db)

Hogy tanitsam meg az 1 eves 2 ho s kisfiamat egyedul jatszani?

Az ugy van hogy nem szeret vagy nem tud egyedul jatszani a kicsim. Mindeg vele kell legyek ha egyedul hagyom akkor jon utanam es sir hogy vegegyem olbe vagy menjek vele, ez megy egy darabig de hazimunkat is kel vegezni. Alvaskozben nem igazan sokat tudok dolgozni mert ha nincs melette valaki akkor egyketto felebred. Tudom en vagyok a hibas mert kicsi kora pota en szoktattam hogy mindig szem elott volt nem hagytam magara soha, edesapjaval keveset jatszik mert ferjem maganvalakozo es csak este latjak egymast, tobbnyire en vigyazok ra es mar nagyon nehez mert nincs egyszabad pillanatom!

Legjobb válasz: az én kislányom is 2éves de egyedül 5 percig nem játszik.most hogy már mindent beszél probálom elmagyerázni neki hogy mivel hogyan kell játszani.ha nem érti megmutatom.pár napja ok a dolog.hogy ilyen korban hogyan lehetne nem tudom én sem tudtam vele kisebb korában mit kezdjek vele

az én kislányom is 2éves de egyedül 5 percig nem játszik.most hogy már mindent beszél probálom elmagyerázni neki hogy mivel hogyan kell játszani.ha nem érti megmutatom.pár napja ok a dolog.hogy ilyen korban hogyan lehetne nem tudom én sem tudtam vele kisebb korában mit kezdjek vele
sehogy, szerintem még kicsi. Ha sokat játszol vele viszont pár hónap és órákat el fog játszani magától, de arra rá kell szánni az idõt. Tudom lenne más dolgod, de hidd el megéri a fáradtságot, mertha most nem szánod rá az idõt akkor késõbb sem lesz nyugtod, mert soha nem fog egyedül játszani.
Lehet hogy hülyeséget mondok, de sehogy!!! Miért hagynád egyedül? Azért vagy otthon vele hogy vele legyél. Ha alszik akkor csináld a dolgod. Az én kisfiam 2.5 éves de még a mai napig is vele játszom. Gyurmázunk, rajzolunk, építõzünk, mesélünk stb. Nekem ez nem teher és fontosabb mint a házimunka!
Ha teher, hogy folyton vele vagy, vidd bölcsõdébe, családi napközibe, vagy hívj idõnként bébiszittert. Ne egész napra, mondjuk félre, heti néhány alkalommal. Az a legjobb a gyereknek, ha élete elsõ 2-3 évében az édesanyjával van, de ha az csak lerázza, mert mindig fontosabb dolga akad, egyikõjüknek sem ideális. Téged furdal a lelkiismeret, õ pedig egész nap nyûglõdik. Ha már érezni fogja a biztonságot - és te is nyugodtabb leszel - hidd el, nem kapaszkodik állandóan beléd.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat. Sokszor ugy erzem hogy igazatok van es nehezemre van a gyermek de ez nem igy van nagyn szeretem a gyerekem 6 evet vartam ra es o a mindenem de sajnos olyan tipus vagyok aki probal mindenkinek megfelelni es mindent elvegezni idoben mint egy szuper anyuka, de nem jon ossze es akkor stresszelem magam, ettol fuggetlenul sokat olvasok neki es kockazunk egyutt meg setalunk es autozunk, de nem csinalhatom ezt egesznap, sajna de nem jon ossze!

Az 1-es tápszer fél éves korig váltható ki, nekünk maradt még vagy 8 doboz, kisfiam fél éves múlt. Megfelelő tápértékű számára ez? Vagy már 2-est adjak neki?

Legjobb válasz: Nyugodtan ihatja az 1-es tápszert, feltételezem kap még mellé mást is enni. 2 évesem még mindig az 1-es tápszert kapja, soha nem is ivott 2-est vagy 3-ast.

Nyugodtan ihatja az 1-es tápszert, feltételezem kap még mellé mást is enni. 2 évesem még mindig az 1-es tápszert kapja, soha nem is ivott 2-est vagy 3-ast.
Én odaadnám neki, hidd el, jelezni fogja, ha nem elég, ha nem lakik jól vele! :)
Nyugodtan add neki, ha elfogyott majd áttértek a 2esre.
nekünk is maradt még fél éves kora után egy pár doboz, nyugodtan adhatod, nem lesz éhesebb tõle vagy ilyesmi, az anyatej sem vált hip hop.

Csak az én kisfiam ilyen? 2, 5 éves múlt a kisfiam és most pár napja nem akar aludni délben! Reggel 8 körül ébred és általában 1 óra körül szoktam letenni aludni.

Pár napja kitalál mindent csak aludni ne kelljen! Ez csak egy átmeneti dolog vagy ennyi az alvásigénye? Félek mert nemsokára kezdi az ovit és ott pedig aludnia kell!!

Legjobb válasz: en nem eroltettem, viszont durva megvonasokat alkalmaztam (no cumi, no mese, no anya) azota is van hogy nem tud aludni (pl ma egy ora szenvedes utan aludt el), de a szandek erosen megvan benne. (es ket orat aludt ahhoz kepest, en ebresztettem fel) mindenkinek vannak ilyen napok, de jot tesz neki az alvas (2.5 eves koraig nem aludt, augusztus ota van alvos koranfekvos korankelos napirendunk (koranfekves 9 ora, korankeles 8 ora, es deli alvas, ami nem volt eddig), es sokkal jobb minden. valoszinuleg ugy sikerult ra atallni, hogy benne is megvolt az igeny, addig eleg szornyu volt mindenkinek (ejfelkor fekudt, 11kor kelt, napkozben nem aludt)

en nem eroltettem, viszont durva megvonasokat alkalmaztam (no cumi, no mese, no anya) azota is van hogy nem tud aludni (pl ma egy ora szenvedes utan aludt el), de a szandek erosen megvan benne. (es ket orat aludt ahhoz kepest, en ebresztettem fel) mindenkinek vannak ilyen napok, de jot tesz neki az alvas (2.5 eves koraig nem aludt, augusztus ota van alvos koranfekvos korankelos napirendunk (koranfekves 9 ora, korankeles 8 ora, es deli alvas, ami nem volt eddig), es sokkal jobb minden. valoszinuleg ugy sikerult ra atallni, hogy benne is megvolt az igeny, addig eleg szornyu volt mindenkinek (ejfelkor fekudt, 11kor kelt, napkozben nem aludt)
Csak azt tudom írni, hogy ugyanez van nálunk(jun 7. fiú).8-ig alszik ebéd után nagyon ritkán alszik.Este ha nem aludt napközben, akkor 7, 30-kor altatom, ha aludt, akkor 8, 30-kor.A védõnõ szerint még kéne aludnia napközben.Ha nem is alszik, akkor is csendes pihenõzzünk.Avval nyugtatom magam, hogy amikor ovis lesz, akkor úgyis korábban kell ébrednie és fáradt lesz, így aludni is fog.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Nálunk is elég erõsen tud tiltakozni! Mondjuk õ nem nyügös, hogy ha nem alszik de ilyenkor már este 8-kor alszik! Én is szerintem be fogom vezetni hogy reggel fel fogom ébreszteni elõbb egy kicsit és akkor talán elalszik délben!
A lányom kétéves alig múlt, amikor teljesen leszokott a délutáni alvásról. Ha véletlenül elaludt (pl. kocsiban) akkor este képtelen voltam éjfél elõtt lerakni. Azóta nem erõltetem, így este nyolc-fél kilenc körül alvás van, reggel nyolcig kb.
Szia! Az én fiam sem alszik 2 hónapja itthon, az elején még a bölcsiben aludt, aztán már ott sem.Szépen fekszik, nem zavarja a többieket, amikor itthon van inkább rajzol, kirakózik, erõszakkal nem hagyhatom az ágyban:) !


Mit "kell" tudnia 1, 5-2 éves babának? Baj ha az én kisfiam még nem ismeri színeket, a testrészeit sem mutatja, és beszélni sem nagyon akar?

Legjobb válasz: A színeket ráér 3 évesen is tudni. Beszélni kisfiam sem beszélt ennyi idõsen, csak annyi hogy apa,nana-én vagyok, papa, mama, vau.17-18 hónapos korától kezdett "beszélni". Most 21 hónapos kb. 20 szót mond, meg az állathangok. Most kezd el jobban beszélni. A testrészeit kb. 15 hós korától mutatja, pontosan nem emlékszem rá.Minden gyerek más. Attól, hogy nem akarja mutatni a testrészeit, nem biztos, hogy nem is tudja. Vannak gyerekek, aki egyes dolgokban lassabban, másokban késõbb ügyeskednek. nyugi, nincs baj a kisfiaddal. Biztos másban ügyes.Pl. hamar felállt.

A színeket ráér 3 évesen is tudni. Beszélni kisfiam sem beszélt ennyi idõsen, csak annyi hogy apa, nana-én vagyok, papa, mama, vau.17-18 hónapos korától kezdett "beszélni". Most 21 hónapos kb. 20 szót mond, meg az állathangok. Most kezd el jobban beszélni. A testrészeit kb. 15 hós korától mutatja, pontosan nem emlékszem rá.Minden gyerek más. Attól, hogy nem akarja mutatni a testrészeit, nem biztos, hogy nem is tudja. Vannak gyerekek, aki egyes dolgokban lassabban, másokban késõbb ügyeskednek. nyugi, nincs baj a kisfiaddal. Biztos másban ügyes.Pl. hamar felállt.
Ha a színeket még nem is tudja tökéletesen vagy beszélni sem nagyon akar, az még szerintem nem akkora gond, fõleg, ha a másfél évest nézzük. Viszont azért egy két éves gyereknek már illene ismernie a testrészeit. Csak azért nem mutatja, mert nem akarja vagy tényleg nem tudja?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. 1, 5 éves a kisfiam. Tudja hol a pocakja, a füle, a pucus, melyik a lába, vagy a keze, csak nem mindig mutatja, mert nem akarja. Akkor megnyugodtam:)
Ne izgulj, az én fiam is kb. ennyi tudott ennyi idõsen. Most már lassan 2, 5 éves lesz és a szám-, illetve betûmániának köszönhetõen nem csak a színeket és a testrészeit mutatja meg és mondja ki, de a betûket és a számokat is megnevezi. Nekünk nagyon sokat segített a bölcsi, szeptember óta rengeteg szót tanult és sok minden mást is. A leginkább abban segített a közösség, hogy merjen próbálkozni a szavak kimondásával. Talán nektek is jót tenne, ha vinnéd minél többet közösségbe.

Mit tegyek? Kisfiam 4 hós és elkezdenénk a hozzátáplálást! Adtam már neki reszelt almát de az én kisfiam nemcsak 1-2 kanállal kér hanem egyböl megenne egy fél almát!

Ugyanigy vagyok az ivólével azt is elöször adtam neki 3 kanállal de elkezdett sirni hogy kér még és megivott 50 ml!

Legjobb válasz: Õ egy ügyes baba!!! Volt valami hasfájás a több almától vagy gyümilétõl? Ha nem, akkor a fõzitõl sem lesz nagy valószínûséggel. Gondolom a tápitól sem volt hasfájása sosem:) ki van éhezve az új ízekre, ebbõl látszik, hogy érett a hozzátápláláshoz. De mivel elég pici még, a fõ kajája a tápi kell hogy maradjon. Szép lassan váltsd ki az étkezéseket, nem kell rohanni. Ha most a kostoltatás elején két evés közt adsz neki fõzit/gyümit nassként, az teljesen jó, had egye. Ha még kér, adj neki nyugodtan. Azért egy üveggel úgysem fog megenni, ne aggódj!

Õ egy ügyes baba!!! Volt valami hasfájás a több almától vagy gyümilétõl? Ha nem, akkor a fõzitõl sem lesz nagy valószínûséggel. Gondolom a tápitól sem volt hasfájása sosem:) ki van éhezve az új ízekre, ebbõl látszik, hogy érett a hozzátápláláshoz. De mivel elég pici még, a fõ kajája a tápi kell hogy maradjon. Szép lassan váltsd ki az étkezéseket, nem kell rohanni. Ha most a kostoltatás elején két evés közt adsz neki fõzit/gyümit nassként, az teljesen jó, had egye. Ha még kér, adj neki nyugodtan. Azért egy üveggel úgysem fog megenni, ne aggódj!
Szia! Én is ugyanígy voltam a kislányommal!:) Tápszeres!Mi is 4hósan kezdtünk a hozzátáplálást!Elõször almalével és 5kanállal akartam csak neki adni, de a végére 70ml volt amit "megevett".3 napra rá jött a reszelet alma, és abból is kicsivel több mint felét megette!!1 hónapra rá már szinte mindent megevett amit egy 4-5hós baba ehet! És most is nagyon ügyesen megeszik mindent! Ha nem fáj a pocija attól amit elõször megkóstoltatsz vele, akkor bátran adjál neki annyit amennyit csak akar! Ügyes baba!:) Én a tápi elött adtam neki kb.fél órával, vagy közvezlen elõtte, mert ha egyszer elkezd enni akkor addig kell még jól nem lakik!!!:) 10hós kislány anyukája

Az 1 hónapos kisfiam 2 napja nagyon nehezen szopizik a cicimről, mit tegyek? Nagyon aggódom!

Megpuhult a cicim,már nem kemény,de tejem az van b?ven, magától is folyik. Viszont a kisfiamat ha rárakom, egy pár percig szépen szopizik,aztán mintha dühös lenne ellöki magától és nyafogni és kapálózni kezd,van hogy sírni és ha visszarakom kilöki. El?ször azt hittem azért csinálja,mert elég neki,de nem, mert ahogy felemelem látom,hogy éhes. A kezét eszi,vagy a vállamat,vagy amit éppen ér,aztán meg azért hisztizik,vagy sír,hogy rakjam vissza. Megpróbálom visszatenni,de csak kapálózik elhúzza a száját és csak nagyon nehezen kap rá újra, aztán megint csak pár percig és jön a hiszti. És ez így megy órákon keresztül,mire végre jóllakik.Próbáltam azt is ,hogy közben leraktam az ágyába,egy kicsit hagytam sírni,hogy hátha utánna jobb lesz,de nem. Mit csináljak? Lehet ez azért,mert megpuhult a mellem? Vagy mit?l? Olyan szépen alakult minden köztünk és most meg itt van ez. Mindíg jön valami. Nagyon el vagyok keseredve megint. Mi lehet a baj? Aki tud segítsen? Még annyit,hogy ? cicin alvós baba,mindíg ott alszik el. Most is,csak órák múlva,gondolom kifárad és én is. És büfi is van rendesen,meg mellet is váltok,de semmi. :(

Legjobb válasz: Ne aggódj, biztos nem azért van, mert megpuhult a cicid. Az én kisfiam 10 hetes, de õ is szokott ilyet csinálni. Nálunk olyankor van ez amikor mohón kezd el enni, és hamar eltellik a kis gyomra a tejcsi meg nagyon dõl. ilyenkor fel szoktam venni böfizni és hagyom, hogy a vállamon pihenjen 5-10 percet. Addigra megnyugszik és újra tud enni. Semmi esetre se hagyjad sírni, mert attól nem lesz jobb. lehet, hogy már nem éhes csak azért szopja a kezét mert már jóllakott de a szopásigényét még nem elégítette ki. Az én fiam ilyenkor már csak komfortcicizni szeretne, de nem jön össze, mert folyik a tejcsi ha nem szívja akkor is. Remélem tudtam segíteni. Sok türelmet és kitartás.

Ne aggódj, biztos nem azért van, mert megpuhult a cicid. Az én kisfiam 10 hetes, de õ is szokott ilyet csinálni. Nálunk olyankor van ez amikor mohón kezd el enni, és hamar eltellik a kis gyomra a tejcsi meg nagyon dõl. ilyenkor fel szoktam venni böfizni és hagyom, hogy a vállamon pihenjen 5-10 percet. Addigra megnyugszik és újra tud enni. Semmi esetre se hagyjad sírni, mert attól nem lesz jobb. lehet, hogy már nem éhes csak azért szopja a kezét mert már jóllakott de a szopásigényét még nem elégítette ki. Az én fiam ilyenkor már csak komfortcicizni szeretne, de nem jön össze, mert folyik a tejcsi ha nem szívja akkor is. Remélem tudtam segíteni. Sok türelmet és kitartás.
Szia! Valószínû hogy nagyon erõs a tejleadó reflexed és nagyon dõl a babába a tej és neki kellemetlen mert nem tudja rendesen nyelni. Próbálj úgy szoptatni hogy te kicsit hanyattdõlsz és úgy teszed a babát mellre, ezáltal a tejleadó reflexnél nem tud annyira erõsen spriccelni a tej, és a baba maga tudja kiszopizni a saját erejével. Esetleg ha fekve is tudod szoptatni akkor a babát fekteted a hasadra és úgy kaphatja be a cicit.
Húúú, nálunk pont ez a probléma.Az én kislányom 8 hetes és dettó ugyanezt csinálja.Én olyankor már nem szoktam erõltetni a szopizást, mert rájöttem hogy olyankor mikor ezt csinálja már jól van lakva.Ezt abból is gondolom, hogy két szopcsizás között simán kibír 3 órát, és a köztes idõben meg sokat nevetgél és nagyon jó a kedve.Gondolom, ha éhes lenne akkor sirna.

A kisfiam 2 évesen kapott bárányhimlő elleni oltást, most az új gyerekorvos mondta, hogy kellene neki még 1-et kapni. Most 8 éves. Kapott valaki így második oltást?

Korábban azt mondták, hogy 10 évente kell, akkor meg ráérnénk még vele. Egyébként óvodában biztos találkozott bárányhimlős gyerekkel, de nem kapta el.

Legjobb válasz: Az nincs valahol leírva, hogy mi a neve, mennyisége az oltóanyagnak, amit 2 évesen kapott? Ha az meglenne, akkor könnyen utána lehetne járni, hogy mikor jön a következõ. Ha 10 évig hat, akkor hülyeség lenne 6 év után beadatni.

Az nincs valahol leírva, hogy mi a neve, mennyisége az oltóanyagnak, amit 2 évesen kapott? Ha az meglenne, akkor könnyen utána lehetne járni, hogy mikor jön a következõ. Ha 10 évig hat, akkor hülyeség lenne 6 év után beadatni.
A kérdező hozzászólása: A kiskönyve most a dokinál van, mert a régi orvos nem írta be neki a Prevenárt, szerencsére a kartonján megvolt, ezt most pótolják, meg a többit, ha hiányzik még valami. Azt hiszem, hogy Varlirix volt a neve. Utánanézek, köszi!
Régebben csak egy oltást adtak, de kb. 2 éve változtattak a protokollon, és hivatalosan 2 oltás kell. Az én gyerkõceim már 2 oltást kaptak egymás után, viszont én úgy tudom, hogy ezután nem kell már újraoltani õket gyerekkorban. Én arra gondolok, hogy esetleg a rendelõtökben most jutottak el oda, hogy átnézték a korábban oltott gyerekek kartonjait, és szépen sorban mindenkit behívnak a második oltásra.

Már több mint 1 éve átalussza az éjszakát a 2 éves kisfiam de én még mindig 3 óránként felébredek. Mikor lesz már jobb? !? !

Már 3 hónapos kora óta átalussza az éjszakát,utána viszont a fogzás jött egy pár hétig de azóta semmi,alszik mint a kisangyal,én meg nézem az órát és kb 3 óránként kelek...:(

Legjobb válasz: hát én csak együttérzek...azt hittem csak én vagyok ilyen "diló" :-DDD, mondjuk én csak 1 éjjel 2x kelek fel, hogy vajon lélegzik-e, meg minden okés-e... Én sem értem...:-(

hát én csak együttérzek...azt hittem csak én vagyok ilyen "diló" :-DDD, mondjuk én csak 1 éjjel 2x kelek fel, hogy vajon lélegzik-e, meg minden okés-e... Én sem értem...:-(
El kell lazulni lefekvés elõtt. Kinek mi válik be: olvasás, házimunka futás. Gyógytea: kamilla, citromfû. Kis levendula a párna mellé.
Én pont emiatt használok légzésfigyelõt és bébiõrt, sõt még kamera is van. Mivel én aggódós anyuka vagyok, csak úgy tudom átaludni nyugodtan az éjszakát, ha ebben az idõszakban a gépek "felügyelik" helyettem a babámat. Egy pillanat alatt fent vagyok, ha hangot ad, amúgy alszom elõtte és utána is. Lányom is 2 éves, de még mindent használok.
Na! Van akkor még ilyen mint Én?????? :D :D Komolyan mikor olyan anyukának mondom akinek muszáj kelnie mert ébreszti a gyerek legszívesebben megölne, HOGY MIÉRT NEM ALSZOK! Bezzeg Õ!!!! :) Ez van ilyenek vagyunk!
A kérdező hozzászólása: Akkor jó, nem vagyok egyedül:)
Esetleg egy kis tesóra kéne rágyúrni, szerintem az mindent megváltoztat! :o)
A kérdező hozzászólása: Köszi:) Kistesó nem lesz sajnos.
Nem lehet, hogy az utolsó kommentedben van a lényeg? Azt írod, sajnos nem lesz kistesó. Nem lehet, hogy túlfélted a kislányodat pont azért, mert tudod, hogy õ lesz és marad az egyetlen gyermeked?
A kislányom 7 hónapos, 3 hónapos kora óta 8tól reggel 7ig alszik. De én valahogy nem alszok ilyen jól, többször felkelek hozzá. Úgy látszik már csak ez az anyák sorsa! :D

Az 1 éves kisfiam kb.1 órát bír ki ha 2-nél több látogató érkezik hozzánk, hamar elfárad és utána nyűglődik. Másoknál is így van ez?

Hozzánk a családtagok "csoportosan" jönnek látogatni, és katasztrófálisak ezek a látogatások, mert a fiamat teljesen kikészítik a családtagok. Maxiumum másfél órát bír ki a kisfiam, utána elkezd ny?gl?dni, sírni stb... látszik rajta hogy nem bírja a "tömeget". A minap már komolyan mondom könyörögve nézett rám kisírt szemmel, hogy nem bírja ezt az ingerdömpinget és csináljak valamit. Amikor elmennek a családtagok és magunkra maradunk, mintha elvágták volna a nyügl?dést, szépen játszik, nevetgél stb... A kisfiam miatt már volt egy pár összezördülés a családdal, mert ?szintén de tapintatosan megmondtam a véleményemet az adott dologgal kapcsolatban. Már nem merek szólni, mert nem tudom hogyan tudnám kiméletesen megmondani, hogy nem vessék rá magukat ennyire a gyerekre és ne gügyögjenek neki egyszerre hárman. Az a baj, hogy nem veszik észre, hogy miattuk ordít a gyerek és menekül hozzám. Nagyon kellemetlen ez az egész, mert szeretem a családomat de a már én is nehezen viselem ezt az egészet. A véleményetekre lennék kíváncsi, aki esetleg hasonló helyzetben van, hogy tudta a családot "megnevelni" vagy id?vel a gyerk?c hozzászokik ehhez?

Legjobb válasz: Ahány ház annyi szokás, illetve ahány gyerek:) Nem minden baba bírja a sok embert, fõleg ha nem túl gyakran látja õket:)Másokkal is ilyen egyébként vagy csak a családtagok nagy rohama ellen tiltakozik?:) Egyébként ne aggódj, edzõdni fog még az évek alatt, lehet pár hónap és õ lesz a legstrapabíróbb gyerek, le sem bírod majd lõni:) A miénk fele annyi idõs mint a tiéd, egész jól bírja, de mi már pár hetes korától visszük a tömegbe, sokat vannak itt barátok és fordítva is, szóval egész nap is ellene már velük, csak arra szomjazik,hogy valaki játsszon vele, énekeljen neki és röptesse:D

Ahány ház annyi szokás, illetve ahány gyerek:) Nem minden baba bírja a sok embert, fõleg ha nem túl gyakran látja õket:) Másokkal is ilyen egyébként vagy csak a családtagok nagy rohama ellen tiltakozik?:) Egyébként ne aggódj, edzõdni fog még az évek alatt, lehet pár hónap és õ lesz a legstrapabíróbb gyerek, le sem bírod majd lõni:) A miénk fele annyi idõs mint a tiéd, egész jól bírja, de mi már pár hetes korától visszük a tömegbe, sokat vannak itt barátok és fordítva is, szóval egész nap is ellene már velük, csak arra szomjazik, hogy valaki játsszon vele, énekeljen neki és röptesse:D
Ez teljesen normális. Viszont az nem, hogy alatok állandóan ki-be jönnek az ismerösök/rokonok. Mond meg nekik, hogy hetente egyszer jöhet valaki, de akkorsem órákra - vagy pedig a fiaddal fél óra múlva átmentek a másik szobába - a párod meg foglalkozzon a vendégekkel. Azt egyáltalán nem tartom elfogadhatónak, hogy valaki úgy jön, hogy nem lett meghivva, elvégre a te lakásodnak akkor az legyen, akit te akarsz. Nem a gyereket, hanem a családodat kell megnevelni - ha most leállítod öket, akkor ugyan elöször lesz egy kis sértödés, de utána megszokják - ezt a gyereked és a saját érdeketekben is meg kell tenni, mert igy rövidesen nem lesz semmi családi életetek.
Jól írta valaki, tényleg elképesztõek ezek a "jaj de szörnyû" kérdések. Véletlenül nem azért van anyja, hogy nevelje??? Mi lesz ha ovibe megy? Ott aztán tényleg csoport van.
Próbáld meg a családot rávenni arra, hogy ne az egész csapat egyszerre támadja le. Azért ez egy felnõttnek is zavaró lehet, ha 6-8 an körül állják és nézik mikor mit csinál vagy felváltva gügyögnek neki nem hogy egy egyévesnek. A családdal kell beszélni. Hányan jönnek egyszerre??
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm szépen a válaszokat! Kiskora óta szoktatjuk az emberekhez, sokat játszóterezünk, jövünk-megyünk, aktív életet élünk. Csak a családtagok látogatásait nem bírja a fiam. Általában 3-4 ember jön, és mindegyik egyszerre akarja a gyerkõcöt és szabály szerint letámadják a gyereket. Remélem változni fog a helyzet, megpróbálok beszélni velük, remélem nem lesz ebbõl is sértõdés.
nyugodtan, nem lesz semmi baja a babódnak!
Gondolom te írtad a 9.43-as kérdést is...mert én válaszoltam.Így már más a dolog, h nem akarja meginni, sztem simán kipróbálhatod.Én azért várok még, mert van pár doboz tápszerünk, és ráadásul szereti is.Csinálhatsz belõle banán turmixot, és lassan kakaót is(ha még eddig nem adtál)...az én babám is két 2 múlva lesz 1 éves, 13.-án.
A kérdező hozzászólása: Igen, én voltam, köszönöm a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!