Találatok a következő kifejezésre: Az űrhajósoknál zajlik a wc-zés mikor (1 db)

Az űrhajósoknál hogy zajlik a wc-zés mikor nincs gravitáció?

Legjobb válasz: Válaszod téves az ûrsétára alkalmas szkafander nem rendelkezik ilyen funkciókkal. Az ûrhajósok "dolgaikat" egy vécében végzik. Mint földi körülmények között ráülnek, de egy kis vákuum technológia segítségével irányítják az anyagokat. Úgymond kiszippantják.

Válaszod téves az ûrsétára alkalmas szkafander nem rendelkezik ilyen funkciókkal. Az ûrhajósok "dolgaikat" egy vécében végzik. Mint földi körülmények között ráülnek, de egy kis vákuum technológia segítségével irányítják az anyagokat. Úgymond kiszippantják.
Sosem volt zacskó az ûrruhában! Viszont a "liberót" az elsõ ûrhajósoknak köszönhetjük! Az ûrállomáson dolgozóknak, már van jó fajta vákuumos WC-jük. 25 éve még egy zárt mûanyag fülkéjük volt, ahol elvégezték a dolgukat, és ha mellé ment akkor egy zacsival öszze kellett szedni a lebegõ "terméket"! Forrás: Farkas Bertalan
Zacskóval. Be van építve a ruhába: elöl és hátul is. Szép is lenne, ha ûrsétán egyszer csak elõkapná a szerszámot, aztán kieregetné a világûrbe :-)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

1/ (x/2+3) Ha a nevezőben van még egy tört, amiben ismeretlen is van, hogy lehet egyszerűsíteni?

Előre is köszönöm, aki tud segíteni:)

3

Hálózati frekvencia, feszültség ingadozhat?

Úgy tudom a frekvencia 50 Hz, a feszültség 230 V. Előfordulhat, esetleg teljesen normális, ha ezek az értékek ingadoznak egy kicsiny tartományban? Avagy pontosan fent tudják tartani ezeket?

4

Határozzuk meg az a és b vektorok szögét, ha 3a-5b és 2a+b, illetve a+4b és -a+b egymásra merőleges vektorok. Kérem valaki segítsen ebben?

2

Kapacitív ellenállás?

Áramerősséget mértem feszültség változtatásával. A kérdésem, hogy igaz-e: X_c=U/I vagy csak X_c=1/(C * omega)
A kettővel nagyon különböző eredmények jönnek ki.

1

10. es vagyok. Nem sokat tudok az informatikarol. Szerintetek van esélyem, hogy informatikus legyek?

3

Kérem segítségeteket az alábbi feladat megoldásához! Az egységnyi alapélű ABCD négyzet alapú gúla csúcspontja E. AZ AB alapél P, és a EC oldaélé Q pontjára is teljesül, hogy PQ merőleges AB-re és EC-re is. AP:BP=6:1. Mekkorák az oldalélek?

1

Mi a különbség az atompálya és az elektronhéj között?

7

Hogyan lehet egy egyenesen felvenni az 1/3 számot úgy hogy csak egy körzőt és egy vonalazót (ami nincs becentizve) használok?

A 0 (nulla) és az egyes között kéne valahol lennie. az egyes már fel van véve de a többit nem tudom. Sürgős lenne.
Előre is köszi mindenkinek

4

Hogy lehet meghatározni egy "szabálytalan" alakzatú test térfogatát?

Pl, az agy térfogatát milyen módszerrel határozzák meg?

3

A szabványírásban hogy is van ez?

A nagy betű magassága 10mm és a kisbetűé 7mm. Hogy írjam a kis h betűt ? A szárának 10mm magasnak kell lennie,vagy pedig 7mm ?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!