Találatok a következő kifejezésre: Az űrhajósoknál zajlik a (1 db)

Az űrhajósoknál hogy zajlik a wc-zés mikor nincs gravitáció?

Legjobb válasz: Válaszod téves az ûrsétára alkalmas szkafander nem rendelkezik ilyen funkciókkal. Az ûrhajósok "dolgaikat" egy vécében végzik. Mint földi körülmények között ráülnek, de egy kis vákuum technológia segítségével irányítják az anyagokat. Úgymond kiszippantják.

Válaszod téves az ûrsétára alkalmas szkafander nem rendelkezik ilyen funkciókkal. Az ûrhajósok "dolgaikat" egy vécében végzik. Mint földi körülmények között ráülnek, de egy kis vákuum technológia segítségével irányítják az anyagokat. Úgymond kiszippantják.
Sosem volt zacskó az ûrruhában! Viszont a "liberót" az elsõ ûrhajósoknak köszönhetjük! Az ûrállomáson dolgozóknak, már van jó fajta vákuumos WC-jük. 25 éve még egy zárt mûanyag fülkéjük volt, ahol elvégezték a dolgukat, és ha mellé ment akkor egy zacsival öszze kellett szedni a lebegõ "terméket"! Forrás: Farkas Bertalan
Zacskóval. Be van építve a ruhába: elöl és hátul is. Szép is lenne, ha ûrsétán egyszer csak elõkapná a szerszámot, aztán kieregetné a világûrbe :-)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

El lehet így kezdeni egy okj-s tanfolyamot?

A tanfolyam feltétele az érettségi, de bizonyos okok miatt csak ősszel tudom megszerezni a teljes érettségit. Viszont nem szeretnék évet veszíteni. Felvennének egy ősszel induló tanfolyamra így? Volt már valaki ilyen helyzetben?

5

Matek bukás érettségi előtt, ilyenkor mi a helyzet?

Írattak a végzős osztályokkal matekból (naná, hogy az egyetlen tantárgyból, ami szarul megy) próbaérettségit, aminek a jegye 3-at ér... 1-es lett... bár a bosszant, hogy két pont hiányzott a 2-eshez..., aztán írattak egy pótot, ami csak úgy 3-szor volt nehezebb és most kiderült az is 1-es lett, ami azt jelenti, hogy a normális jegyek mellé, most még van 6db 1-esem, így vagyok 1.5-ős átlagú...
És akkor ilyenkor mi a helyzet vagy a teendő? Valószínűtlen, hogy még engedjenek javítani, vagy ez már azonnal bukás... és ha meg is buktatnak, akkor hogy lesz az érettségi? Mindenből mehetek csak matekból nem?

10

Milyen indikátor szükséges ahhoz hogy a vér láthatóvá váljon uv fénynél?

A legegyszerűbb módszer érdekel az indikátor elkészítéséhez.

5

Aluminium lemezeket össze lehet rakni úgy, mintha forrasztanák? De gyorsan szét is lehessen szedni? Vagy valami szegecs erre a célra?

6

Ezt hogy kell módosítani hogy 5 volt 500 miliamperről működjön rendesen?

http://www.hobbivasut.hu/cikkek/modellvasut_elektromos_vezer..

2

Levezetnétek kérlek, hogy mennyi a füzet eredeti ára, ha egy 4%-os emelés után a füzet új ára 2, 6 font?

2

Leírnátiok kérlek, hogyan kell kiszámolni valaminek az átlagát?

pl.Egy nap a követkeyő hőmérsékletet mérték:
0-3 óra között:10C
3-6 óra között:8C
6-11 óra között:15C
11-15 ora között:20C
15-19 óra köyött:18C
19-21 óra között:15C
21-24 óra között:12C
Mennyi volt ezen a napon az átlag hőmérséklet?

2

Szerintetek milyen lehetne a legegyszerűbb űrhajó/űrrepülő?

Mi az, amire feltétlenül szükség van egy hajón, és hogy lehet azt a legegyszerűbben megoldani. Amennyire lehetséges, számítógépek kihagyásával.

7

Mit azaz miket nevezünk nem hagyományos eredetű szénhidrogéneknek?

melyek ezek? Az 1993. évi XLVIII. törvény a bányászatról, 14. §.-ban említik, csak már megmagyarázva nincsen.

köszönöm!

9

Szerintetek Széles Gábor tényleg feltalált valamit, vagy csak a vulgármarketing egy újabb fogásáról van szó?

A Tesla tekercs tervrajzát a neten 47 dollár fejében le lehet tölteni , majd 100 dollár anyagköltségből , házilag a hozzá nem értők is fel tudják építeni . ( Legalább is ezzel kecsegtetnek ! )

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!