Találatok a következő kifejezésre: Az ünnepségeken, fekete-fehérben kell (1 db)

Az ünnepségeken, amikor fekete-fehérben kell megjellenni, az honnan ered?

Legjobb válasz: Ez a hagyomány.Így tisztelik meg az õsöket hogy fekete fehér ünneplõben megjelennek. Amugy meg mindenhol más a szokás.Ez egy ilyen kultúra. pl.Afrikában vannak olyan törzsek ahol az elhalálozást ünnepséggel,táncolással meg zenével ünneplik mert ugy gondolják hogy a halál az nem egy rossz dolog hanem hogy átlépnek egy másik világba.Meg ilyenek. Habár a fehér ruha az onnan ered hogy régebben tanultam hogy az ösi magyar parasztságban ha valaki meghalt akkor fehér ruhát kellett viselniük a gyásznapokon.Aztán késõbb meg már fekete ruhákat viseltek az emberek.

Ez a hagyomány.Így tisztelik meg az õsöket hogy fekete fehér ünneplõben megjelennek. Amugy meg mindenhol más a szokás.Ez egy ilyen kultúra. pl.Afrikában vannak olyan törzsek ahol az elhalálozást ünnepséggel, táncolással meg zenével ünneplik mert ugy gondolják hogy a halál az nem egy rossz dolog hanem hogy átlépnek egy másik világba.Meg ilyenek. Habár a fehér ruha az onnan ered hogy régebben tanultam hogy az ösi magyar parasztságban ha valaki meghalt akkor fehér ruhát kellett viselniük a gyásznapokon.Aztán késõbb meg már fekete ruhákat viseltek az emberek.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Veszprémben hol lehet esküvői meghivóra nyomtatni?

1

Májusfa állításkor kötelező az orgona vagy a nyírfa?

2

Hol lehet 2000ft alatt plüss macit venni (fényképeset)?

Mert 2300ert mar talaltam sak az a baj hogy nincs tobb penzem es jovo het pentekre megkene lennie. Vagy tudnatok mast ajanlani? FONTOS!

3

Hol lehet megnézni az idei budapesti majális programjait és helyszíneit?

1

A munka ünnepe miért munkaszüneti nap?

8

Ma van valami ünnep vagy valamilyen egységes suliprogram?

Csak ezért kérdezem, mert míg végig jöttem a városon, vagy 6 iskolai csoporttal találkoztam, kíváncsi lennék, hogy miért most kirándul mindenki, van-e valami különleges oka?

3

A református konfirmációnál le kell tenni 3 esküt és azok mik?

azt kell válaszolni rájuk h: igérem, és fogadom. ezeket nem tudjátok esetleg? mert nemtaláltam sehol. mert van egy hosszu és az kéne nekem. pleasee

4

Föld napára kell menetlevelet csinálnunk (suliba) és pontozzák valami nagyon jó kéne és megvalósítható . Szerintetek mi lenne jó?

Jójó tudom google a barátom ..de nem találtam semmit SOS

2

Hány zászlósnap lesz idén finnországban ápr.15 és jún.30 között?

3

5 éves évfordulóra meglepetés ötletek?

Vőlegényemet szeretné meglepni valamivel, szívesen várok ötleteket:)

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!