Találatok a következő kifejezésre: Az üdülési vissza (4 db)

Hol adnak vissza az üdülési csekkből?

Legjobb válasz: Elvileg nem adhatnak vissza belõle. Éppen úgy, mint az étkezési jegybõl sem. Próbáld me, mielõtt fizetnél vele, hátha megteszik.

Elvileg nem adhatnak vissza belõle. Éppen úgy, mint az étkezési jegybõl sem. Próbáld me, mielõtt fizetnél vele, hátha megteszik.
Az esztergomi élményfürdõben a visszajárót kuponban adják vissza, amit az ottani üzltekben, büfékben tudsz levásárolni.
Utazási irodában dolgozom, sehol nem kapsz vissza belõle!!!
Sehol nem adnak vissza az ücs-bõl.
Az üdülési csekk-re magára rá van írva, hogy nem lehet belõle visszaadni, így nem lehet belõle visszaadni.
moziba se adnak vissza? mondjuk nem is érdekelne van annyi üdülési csekkem mint a szemét, elkölteni se bírom akkor meg menjen moziba az egész lesz*rom ha 1800 Ft-ot jegyet veszek és nem kapok vissza belõle f*szom aki kitalálta az üdülési g*ciséget csak a baj van vele adjanak inkább pénzt b*sszák meg!
Sehol:) Az Üdülési Csekk felhasználására kizárólag a Felhasználó jogosult, más személyre át nem ruházható. Az Elfogadóhely köteles az Üdülési Csekket legalább névértéken elfogadni, de nem jogosult az igénybevett Szolgáltatások ellenértékén felüli összeget készpénzben visszaadni, sem pedig az Üdülési Csekket részben vagy egészben készpénzre váltani. Amennyiben a Szolgáltatások ellenértéke meghaladja a Felhasználó rendelkezésére álló Üdülési Csekkek értékét, a különbözetet a Felhasználónak ki kell egyenlítenie. http://www.udulesicsekk.hu/uploads/file/Felhaszn%C3%A1l%C3%A..

Az üdülési csekket vissza kell fizetni a cégnek, ha felmondok?

Júniusba kaptuk meg az üdülési csekket, de én tervezetm, hogy augusztustól elmegyek a cégt?l. Ilyenkor ki kell fizetni az árát a cégnek?

Legjobb válasz: Nem, nem kell visszafizetned. Ezt én a cégünk bérosztályán kérdeztem meg egy kollégám végett. Ha kapsz ruhapénzt, azt már idõarányosan levonják tõled. (feltéve, ha egyszerre kapod meg az éves keretösszeget)

Nem, nem kell visszafizetned. Ezt én a cégünk bérosztályán kérdeztem meg egy kollégám végett. Ha kapsz ruhapénzt, azt már idõarányosan levonják tõled. (feltéve, ha egyszerre kapod meg az éves keretösszeget)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Bár én mostanában hallottam egyik kolléganõmtõl, hogy valszeg vissza kell fizetni... majd kiderül...
Sajnos az elsõ válaszadó tévedett! Ugyanis az SzJA törvény (személyi jövedelemadó törvény)vonatkozik többek között az üdülési csekkrõl. Nos, mivel ez adómentesen adható természetbeni juttatásnak minõsül, így ha nem fizeted vissza, akkor a munkáltatódnak kell utánad megfizetni az 54 %-os szja-t. Ezt valószínûleg tudja , és vissza fogja fizettetni, DE CSAK IDÕARÁNYOSAN! Ameddig a cégnél voltál (augusztusig) ez természetbeni juttatásnak minõsül, azt a részt nem kell visszafizetni, csak a többit. Tehát ha pl kaptál 65000 Ft -ért csekket, akkor 65000/12x8 , azaz cc.43000 Ft-ot jár neked, a fennmaradó részt kell visszafizetni. És ehhez ragaszkodj is. Többet ne fizess!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tájékoztatást!


Kp-ben szokták kérni.
Általában a kifizetendõ bérbõl szokták levonni.
A kérdező hozzászólása: De ezt õk nekem önként adták. Miért nem kérik vissza az ÜCS-ket, miért kényszerítenek rá, hogy készpénzbe fizessem meg. Én nem kértem tõlük, hogy adják? Ez jogos ezek szerint a részükrõl?
A kp-s megoldás hülyeség. Kérd, h vonják le. Az a baj, h a munkáltató ezt nem tudja idõarányosan, havonta adni, csak egyben. Így szokták intézni sajnos.
"Kérd, h vonják le." - ezt értettem a kp. alatt. Bocsánat, ha nem voltam elég egyértelmû. Tehát a csekk ellenértékét a jövedelmedbõl fogják levonni. Igen, a munkáltató úgy döntött, hogy önként adja, de te ezt nem voltál köteles elfogadni...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!