Találatok a következő kifejezésre: Az úszópelus babaúszás (4 db)

Miben különbözik az úszópelus (amit babaúszáson lehet használni) a hagyományos pelustól?

Legjobb válasz: Az úszópelenkának a lábrészénél vagy egy kis betoldás. A hagyományos pelusból a széklet vagy a pisi bekerülhet a vízbe, vagy a vízbõl bekerülhetnek bacik meg homok vagy akármi, ami késõbb bajt okozhat. A baba fekene pedig az úszópelusban ugyanolyan száraz marad, mintha nem is lenne vízben.

Az úszópelenkának a lábrészénél vagy egy kis betoldás. A hagyományos pelusból a széklet vagy a pisi bekerülhet a vízbe, vagy a vízbõl bekerülhetnek bacik meg homok vagy akármi, ami késõbb bajt okozhat. A baba fekene pedig az úszópelusban ugyanolyan száraz marad, mintha nem is lenne vízben.
Itt bizony nagy tévedések vannak! Az úszópelusban is ugyanúgy vizes lesz a baba feneke, hisz vízben van!!! Az úszópelus nem tépõzáras, hanem bugyiszerûen felhúzható így nem tud kiázni/leoldódni a tépõzár út közben! A nedvszívó képessége minimális, ugyanis nem zselészemcsék tartják bent a nedvességet, mert az a vízben megszívná magát és az eredeti méretének 4-5X-e lenne és korlátozná a babák mozgását! Jóformán nincs is nedvszívó képességük, hisz pamutszálas a belsõ borításuk, így ha szárazon használunk egy pelenkát a szobában számolnunk kell vele, hogy az elsõ pisi át fogja áztatni a baba ruháját! Ennek a pelenkának az lenne a funkciója hogy bent tartsa a "nagy dolgokat" de ha nem feszül rá a baba derekára és combjaira pontosan a pelenka széle, akkor az is kiszivárog belõle, ezért szoktak majdnem mindenhol kisnadrágot kérni még az úszópelenkán felül! És azt is tapasztalatból mondom, hogy a homok is bemegy, fürdõbugyi nélkül! Bea
így néznek ki az úszópelusokhttp://images.google.sk/images?hl=sk&q=%C3%BAsz%C3%B3pelus&u.. :) )))

Jó lesz ez az úszópelus a babaúszásra?

Most megyünk el?ször. Kisfiam 7200gramm.

Legjobb válasz: Nekem azt mondta az úszóoktató, hogy igazából csak az a lényege, hogy a kaki ne jöjjön ki, mert a vízben van annyi fertõtlenítõ, hogy ha a pisi belemegy abból még nem lesz baj, mert semlegesítõdik. A kaki ne potyogjon, vagy jöjjön ki.

Nekem azt mondta az úszóoktató, hogy igazából csak az a lényege, hogy a kaki ne jöjjön ki, mert a vízben van annyi fertõtlenítõ, hogy ha a pisi belemegy abból még nem lesz baj, mert semlegesítõdik. A kaki ne potyogjon, vagy jöjjön ki.
A kérdező hozzászólása: Ok! De azt mégis hogyan oldjam meg? :(
Mi is babylove úszópelust használunk 5 hónapos kora óta. Szerintem is kicsit nagy az ugrás a két pelusméret között. De szerintem annyira biztos nem áll el a combinál, hogy a kaki is kibújhasson belõle. Egyébként valami miatt a babók nem gyakran kakilnak az úszás közben. Az enyém legalábbis még sosem tette, de a csoportból sem láttam még egy anyukát sem kakit takarítani. Ne aggódj, nem lesz gond. Csak élvezzétek a pancsit! 9, 5 hós anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszi! :) Csak reménykedni tudok, hogy nem úgy fogunk bemutatkozni az elsõ babaúszáson, hogy máris miattunk kell leereszteni a medencét! :) Egyébként tényleg nagy az eltérés a két pelus között. Nekünk most pont a kettõ között kellene egy másik méret. :(
Megint én: Legalább gyorsan megjegyeznék a nevetek! :-) Amúgy szerencsére gyorsan fejlõdnek még ebben a korban, hamar belenõ majd a nagyobbikba.
A kérdező hozzászólása: Hát ilyen áron nem szeretném, hogy megjegyezzék a nevünket! :-))

Babaúszáson az úszópelus alatt is be kell kenni krémmel a baba popsiját?

Legjobb válasz: Én 6 hónapja viszem a babát,de még 1x sem kentem be...reggel bekenem,sztem az bõven elég.

Én 6 hónapja viszem a babát, de még 1x sem kentem be...reggel bekenem, sztem az bõven elég.
Én sem szoktam!
Nem ajánlott, mert a krém belemosódik a vízbe, és szennyezi azt. Nincs is rá a vízben semmi szükség. Úszás UTÁN krémezz, ha szeretnél.


Az úszópelus a babaúszás közben nem enged át se pisit, se kakit?

Legjobb válasz: Szia!Nekem egyszer kiengedte a kakit a medencébe, nemtudom miért, azóta szerencsére nem történt ilyen baleset.

Szia!Nekem egyszer kiengedte a kakit a medencébe, nemtudom miért, azóta szerencsére nem történt ilyen baleset.
Szia! A pisi átfolyik rajta de a kaka nem! Mi is használuk de lehet kapni moshatót is, az (gazdaságosabb) ha redszeresen jártok úszni.
Az úszópelus kiengedi a kakit is meg a pisit is, ezért kell a szivárgást egy kis úszónadrággal megakadályozni! Úszópelus és kisnadrág garantált védelem! Az úszópelenka annyiban tér csak el a többitõl, hogy nem tépõzáras, hanem bugyi szerûen felhúzható és a nedvszívó rétege nem zselés (mert az megduzzadna a vízben nagyon, és a babát korlátozná a mozgásában) hanem pamut szálas! Bea
kaka:D:D:D:D:D:D:D:D::D
Tényleg ki engedi a kakit meg a pisit.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!