Találatok a következő kifejezésre: Az úszás hatásos alakformálásra (1 db)

Az úszás mennyire hatásos alakformálásra illetve kondíció növelésre? Mennyire hatásos?

Sziasztok!Olyan sportot keresek ami kell?képpen megformálna a problémás területeken szeretnék fogyni és egy kicsit "feszesedni",nah és az állóképességemet megnövelni kicsit.Alkalmas erre az úszás heti 2 alkalommal és egyéb mozgád mellett?Segítségeiteket el?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Igen, alkalmas. Akkor, ha döntõen a karoddal hajtod magad. Az egyik legjobb, legharmonikusabb módszer.

Igen, alkalmas. Akkor, ha döntõen a karoddal hajtod magad. Az egyik legjobb, legharmonikusabb módszer.
igen, hatásos, fõleg azért jó, mert jóval kevésbé terheli meg a porcrendszert, mint a többi mozgásforma. egy dologra kell vigyázni csak. ha túlzásba viszed, akkor nagyon megerõsödnek a lapocka környéki izmok a gerinc mellett. Ezért "púpos" az összes úszó. de ez a heti 1-2 alkalomnál még annyira nem valószínû.
Tökéletes! :) ) Ha az alakodat szeretnéd formálni én azt tanácsolom hogy hetente 3-4 alakalommal kéne elmenned! Ha pedig az állóképességedet szeretnéd fejleszteni úszással azt tanácsolom eleinte 2x-3x ússz 100m gyorsat! Aztán ha már jobb kondiban vagy jöhet a 4x-5x 100m aztán meg már a 9x-10x 100m is jól jöhet! Ha még mellette sportolsz is valamit (mint írtad) 3szor kell majd rádnézni hogy észrevegyenek! ;) Sok sikert!:)
Azt lehagytam hogy a 100m-eket olyan tempóban kellene úsznod mintha versenyen lennél és persze kevés pihenõvel a kettõ vagy a több között!
aki azt mondja, hogy az úszás jó az alakra, nézze meg a bálnákat! :)
Nagyon is hatásos, és egyáltalán nem leszel tõle púpos, hacsak nem mellúszó vagy.Én pille, és nem vok púpos egyáltalán.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan tanuljak meg uszni?

Léci segitsetek!20 éves fiú vagyok és nem tudok úszni!Én gáznak érzem

2

Halászok! Hogyan kell kárászt sütni?

Gyerekkoromban nagyapám szinte egészben, kizsigerelve levágott fejjel de amúgy egészben sütötte a paprikás bundában a kárászt és soha nem volt benne szálka, tegnap megpróbálkoztam vele, de totálisan telement a szám az első falatnál szálkával, mit ronthattam el? Hozzáteszem nekem abszolút idegen a téma..

2

Felismeritek a kajakos hölgyet a képen? A jobb oldali versenyző nevét nem tudom, tudnátok segíteni?

http://www.kepfeltoltes.hu/view/130617/kiajakosok_4_www.kepf..

3

Most volt, hogy a portugáliai EB-n a Takács-Lakatos páros első lett, a legjobb eredményt érték el, ugyanakkor, mert kevesen indultak az EB-n, ez nem számít bele az eredménybe. Ez mit jelent pontosan? Nem kapnak aranyérmet?

0

Hol oktatnak búvárkodást a Nyugat- Dunántúlon?

6

Hol tudnék megtanulni úszni Budapesten, ahol erre van lehetőség?

1

Samsung olimpiai úszófesztivál füreden hánykor kezdődik?

szinte semmi info nincs róla. Ez az öbölátúszás vagy milyen jellegű lesz?

1

Hol tudnék olcsón állami horgászjegyet váltani (egyesületi tagsággal)?

Százhalombatta, Érd vagy környéke.

Arról van szó, hogy itt egy helyi egyesületben 12 ezer forintomba kerülne az állami engedély kiváltása (egyesületi tagság 8, betétdíj 2, állami 2). Nem lehetne megúszni ezt olcsóbban? Nem hiszem el, hogy ennyit képesek elkérni, hogy egyáltalán válthass területi vagy napijegyet

4

Szegeden a Keramit horgász tavon mivel érdemes horgászni?

0

Pontyozó úszós botra kb 2, 7 m lehet rakni nyeletőfékes orsót?

Pontyozó bot 2,7 m körüli és nemtudom hogy lehet e rá rakni nyeletőfékes orsót( Carbon bot..) Mert ha nem lehet rá rakni akkor nem veszem meg

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!