Találatok a következő kifejezésre: Az ún. technikát (2 db)

Az ún. deepthroat technikát ugye hanyagolni kell, ha a nő torkában valamilyen gyulladás, betegség vagy hasonló van?

A barátn?m azt mondja,nem lesz bel?le baj,de én féltem...

Legjobb válasz: Ameddig krákog és nem keveredett ki a nyavajájából inkább hanyagolja, meg addig is próbálja meg minél inkább megtanulni a technikát, tudod nyújtott nyak egy síkban a szájüregével, hogy ne legyen törés a torkában, bár érdekes hogy más meg nem csinálná erre itt van egy vállalkozó szellemû aki mindenáron be akarja nyelni az óriáskígyót. Talán a saját szórakoztatására?

Ameddig krákog és nem keveredett ki a nyavajájából inkább hanyagolja, meg addig is próbálja meg minél inkább megtanulni a technikát, tudod nyújtott nyak egy síkban a szájüregével, hogy ne legyen törés a torkában, bár érdekes hogy más meg nem csinálná erre itt van egy vállalkozó szellemû aki mindenáron be akarja nyelni az óriáskígyót. Talán a saját szórakoztatására?

Futás, technika? Kerdes lent mert nem hagyta kirni (nem ez az első és már unom. )

2000m-er kb 8:40-8:50 alatt. áprilisra felszeretném húzni 7:30ra mekkora erre az esely? 8:41nèl mar a tüdöm majd kiköpöm. Valaki tudna jó edzés terver, gyakorlatokat mondani erre?

Legjobb válasz: hosszútávnál nemszabad fokozatosan futnod, vagy csak nagyon mérsékelten! próbáld úgy h elkezdesz egy tempót amit végig tudsz tartani... hajrá!:)

hosszútávnál nemszabad fokozatosan futnod, vagy csak nagyon mérsékelten! próbáld úgy h elkezdesz egy tempót amit végig tudsz tartani... hajrá!:)
A kérdező hozzászólása: köszika a választ:) mivel a 2000mert 7:30 alatt kell lefutni így arra gondoltam , hogy 3*kört futok és próbálom mind a 3 alkalommal a 2 kört 3 perc alatt lefutni majd 1-1, 5 hónap után egybe az egészet...errõl vélemény?
én úgy csinálnám hogy edzésen mindíg lefutnám azt a 2000m-t és mindíg mérném az idõt, és ha jobban bírod majd ezt a távot növeld a sebességet fokozatosan.
Az elsõ válaszoló nagyon jól mondta, ilyen esetben az állandó tempó a célravezetõ. Elsõsorban a légzéstechnikádon kéne csiszolni, anélkül képtelenség jó eredményt elérni. Ha kérdésed van ezzel kapcsolatban, írj!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!