Találatok a következő kifejezésre: Az ún. csak a szülés (2 db)

Az ún. hüvelytenyésztést csak a szülés előtt csinálják vagy egyébként is?

Ezt lehet külön kérni vagy a doki dönti el mikor csinálja? Vagy csak indokolt esetben csinálják pl.szülés el?tt és a "sima" bármilyen fert?zést pedig csak egy rendes hüvelyi vizsgálatnál megállapítja? Mert a véd?n?m a múltkor azt mondta van egy nagyon minimális genny a vizeletembe, erre lennék kíváncsi ha mondom a dokinak akkor vesz kenetet vagy csak megnézi és "ránézésre" megmondja hogy nincs gond vagy van gond. 25 hetes kismama

Legjobb válasz: Mindig megcsinálják a 36-38. hét környékén,mert ha kitenyésztik belõled a jó öreg sztreptococcust,akkor antibiotikumot kell szedned.Ha nem marad idõ a szedésre,akkor meg szülés után kap a baba valami antibiotikumot.(Legalábbis nálam így volt.)

Mindig megcsinálják a 36-38. hét környékén, mert ha kitenyésztik belõled a jó öreg sztreptococcust, akkor antibiotikumot kell szedned.Ha nem marad idõ a szedésre, akkor meg szülés után kap a baba valami antibiotikumot.(Legalábbis nálam így volt.)

Első babámat várom és un. terhes gyöngyök jöttek ki rajtam. Olyanok mint a pattanás csak 5x akkorák. Azt mondják a szülés után elmúlik. Tényleg elmúlik szülés után?

Legjobb válasz: Nekem is voltak az elsö terheségemnél,és nagyon viszketek is, de ne aggodj szülés után tényleg elmulnak. Kitartás és minden jót!

Nekem is voltak az elsö terheségemnél, és nagyon viszketek is, de ne aggodj szülés után tényleg elmulnak. Kitartás és minden jót!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!