Találatok a következő kifejezésre: Az újságokban horoszkópoknak mennyire lehet hinni (1 db)

Az újságokban megjelenő horoszkópoknak mennyire lehet hinni?

Legjobb válasz: Szerintem semennyire sem, mert elég sok ember él a földön és nem hiszem hogy a pl. rák jegy szülõtteire ugyan az vonatkozik.Minden ember más hiába egy jegyben alatt születtek is. Még ha aszcendeseket is belevesszük akkor sem egyformák. Arról nem is beszélve hogy saját magad irányitod a sorsod tehát ha elolvasod a horoszkópodat és rosszat ír akkor teszel ellene.

Szerintem semennyire sem, mert elég sok ember él a földön és nem hiszem hogy a pl. rák jegy szülõtteire ugyan az vonatkozik.Minden ember más hiába egy jegyben alatt születtek is. Még ha aszcendeseket is belevesszük akkor sem egyformák. Arról nem is beszélve hogy saját magad irányitod a sorsod tehát ha elolvasod a horoszkópodat és rosszat ír akkor teszel ellene.
50% - vagy bejön vagy nem! :)
sztem semennyire hiszen nem vagyunk egyformák és az újságokban megjelenõ horoszkóp nagyon is általánosít.Gondolj csak bele mondjuk azt írja a vízöntõnek hogy rátalál a nagy szerelemre de ezt mondjuk egy 6éves olvassa vagy épp egy 90éves.Elég érdekes lenne ha ilyenkor találnák meg a nagy szerelmet.Sztem ha érdekel a dolog akkor menj el egy asztrológushoz õ majd felállít neked egyet ami csak rád jellemzõ
Hmmm, annyira, mint az én jóslatom a te jövõdre nézve: holnap eltalál egy meteor. Végülis bejöhet nem?
Ha az aszcendensed is ugyanaz, mint a jegy, amiben születtél, akkor nagyrészt hihetõ, ha tényleg egy szakember adja hozzá a nevét. Egyéb esetben nem.
nekem legtöbbször bejön...nem tudom hogy... volt már olyan, hogy a heti horoszkópom elolvastam vasárnap és tényleg az történt a héten amit leírt
Semennyire.Egyszer az IPM magazinban olvastam egy IGAZI asztrológus elõszavát, és õ írta, hogy az ilyen újságokban a horoszkópok totálisan megbízhatatlanok, és légbõl kapottak. Viszont vannak nagyon jó jellemzések, itt: http://zodiakus.tvn.hu/ Lehetõleg csak ezt nézd, a többi weboldalt már áttanulmányoztam, és egyik sem ilyen átfogó, és jó! :)
Úgy fogalmaznék, hogy megvan a 0-tól különbözõ valószínûsége, hogy bejön. Horoszkóp helyett ajánlom a pénzdobálást (fej/írás).
Annyira lehet hinni a horoszkópnak, amennyi igazság rejlik a jinjutsu technikában. Sose ülj fel a csalásnak. http://jinjutsu24.blogspot.hu/2012/04/jinjutsu-mas-szemszogb..


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek mely horoszkópú lányok a legszebbek?

17

Oroszlán horoszkópú ikrek aszcendensű férfihez ki illik?

16

Szerintetek milyen lehet?

van egy fiú "barátom" ő mérleg és én bak szerintetek hogyan hódíthatnám meg? Egyáltalán müködne közöttünk a dolog?

5

A föld a víz a tűz vagy a levegő jegyűekből van több ember?

Kicsit fura és lehet értelmetlen, de hátha valaki tud rá választ :D

10

Rák nő rák aszcendenssel?

Ez milyen párosítás szerintetek?

3

Mennyire megbízható a bioritmus, mennyire szabad hinni ennek?

Nemrég rátaláltam egy ilyen "bioritmus kalkulátorra". Nem igazán hiszek az ilyenekben, de ez viszonylag valósnak tűnik.
Természetesen nem akarom ennek áldozni az egész életemet, és úgy táblázni be a tennivalóimat, ahogy azt a bioritmus hullámok előírják, csak érdekel, h ki mennyire használja/használná ezt, és h mennyire megbízható vagy pontos a rednszer...
Előre is köszönöm a válaszokat!

3

Miért különböző a horoszkóp házak mérete és miért nem egyenlően 12 részre van felosztva a kör?

9

Mi a horoszkópod? Melyik jegy tetszik a legjobban és melyik lennél leginkább?

33

Melyik honlapon láthatók kész horoszkóp ábrák? (Ismert személyekről leginkább. )

Azért kellene, mert kíváncsi vagyok, hogy az én horoszkóp-ábrámhoz hasonlót találok-e, s ha igen, kié...?

Köszi a segítséget!

2

Halak NÕKhöz melyik másik jegy illik?

normális válaszokat :)

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!