Találatok a következő kifejezésre: Az újságokban horoszkópoknak mennyire lehet (1 db)

Az újságokban megjelenő horoszkópoknak mennyire lehet hinni?

Legjobb válasz: Szerintem semennyire sem, mert elég sok ember él a földön és nem hiszem hogy a pl. rák jegy szülõtteire ugyan az vonatkozik.Minden ember más hiába egy jegyben alatt születtek is. Még ha aszcendeseket is belevesszük akkor sem egyformák. Arról nem is beszélve hogy saját magad irányitod a sorsod tehát ha elolvasod a horoszkópodat és rosszat ír akkor teszel ellene.

Szerintem semennyire sem, mert elég sok ember él a földön és nem hiszem hogy a pl. rák jegy szülõtteire ugyan az vonatkozik.Minden ember más hiába egy jegyben alatt születtek is. Még ha aszcendeseket is belevesszük akkor sem egyformák. Arról nem is beszélve hogy saját magad irányitod a sorsod tehát ha elolvasod a horoszkópodat és rosszat ír akkor teszel ellene.
50% - vagy bejön vagy nem! :)
sztem semennyire hiszen nem vagyunk egyformák és az újságokban megjelenõ horoszkóp nagyon is általánosít.Gondolj csak bele mondjuk azt írja a vízöntõnek hogy rátalál a nagy szerelemre de ezt mondjuk egy 6éves olvassa vagy épp egy 90éves.Elég érdekes lenne ha ilyenkor találnák meg a nagy szerelmet.Sztem ha érdekel a dolog akkor menj el egy asztrológushoz õ majd felállít neked egyet ami csak rád jellemzõ
Hmmm, annyira, mint az én jóslatom a te jövõdre nézve: holnap eltalál egy meteor. Végülis bejöhet nem?
Ha az aszcendensed is ugyanaz, mint a jegy, amiben születtél, akkor nagyrészt hihetõ, ha tényleg egy szakember adja hozzá a nevét. Egyéb esetben nem.
nekem legtöbbször bejön...nem tudom hogy... volt már olyan, hogy a heti horoszkópom elolvastam vasárnap és tényleg az történt a héten amit leírt
Semennyire.Egyszer az IPM magazinban olvastam egy IGAZI asztrológus elõszavát, és õ írta, hogy az ilyen újságokban a horoszkópok totálisan megbízhatatlanok, és légbõl kapottak. Viszont vannak nagyon jó jellemzések, itt: http://zodiakus.tvn.hu/ Lehetõleg csak ezt nézd, a többi weboldalt már áttanulmányoztam, és egyik sem ilyen átfogó, és jó! :)
Úgy fogalmaznék, hogy megvan a 0-tól különbözõ valószínûsége, hogy bejön. Horoszkóp helyett ajánlom a pénzdobálást (fej/írás).
Annyira lehet hinni a horoszkópnak, amennyi igazság rejlik a jinjutsu technikában. Sose ülj fel a csalásnak. http://jinjutsu24.blogspot.hu/2012/04/jinjutsu-mas-szemszogb..


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen horoszkópú férfi illik egy nyilas nőhöz?

nagyon érdekel az ezotéria és kiváncsi lennék hogy ki illene hozzám csillagjegyileg.

9

Ez most akkor mit jelent?

A barátom horoszkópja ezt írja a mai napra:

5

A kos fiú és a szűz lány összeillenek?

szerelmileg

5

Vizöntő férfi milyen párkapcsolatban? Szexuális téren? Hűséges? Vagy ez egyénfüggő?

8

Személyes horoszkópot hogy készíthetnék? (Kérlek mellőzzétek a fizetős stb. ajánlatokat)

Szeretném tudni, hogy amikor megszülettem milyen volt a csillagállás. Találtam egy oldalt,ahol megmutatta óra/perc/másodperc nélkül- ugyanis ez nincs benne a születési kis könyvemben, és anyu sem tudja-, a csillagállást, de nem tudom értelmezni. 1996. 07. 10-én születtem, szerdán. Talán este 10 óra után.. (Ezt állítja az anyám..)

4

Az emberek hogy hihetnek az asztro showban?

Amikor megy a tévében, csak röhögök rajta. Amikor mondja: ,,Most küldöm az energiát...ugye elkapta?" Meg amikor ezt mondják: ,,Ez az elefántszobor egy híres indiai szent elefánt, mágikus erejével vonzza a pénzt! csak egy telefonhívás, és máris m?ködni fog!" Persze, hogy vonzza a pénz, hozzátok, m?sorvezet?k!

13

Tényleg a vízöntők vannak a legkevesebben?

Több helyen is olvastam már ezt. Akkor kikb?l van a legtöbb? Az oroszlánból (mivel az áll vele szemben) Akkor nyáron többen születnek, mint télen?

22

Hogyan keletkezett & hogyan működik az asztrológia?

Mi kényszeríti az embereket hogy sorsuk az égitesteket követve változzon meg ?

9

Nyilas nők milyenek a munkahelyen? Mik a pozitív és negatív tulajdonságai?

nyilas, munkaer?

3

Vízöntő fiú, és halak lány. Van jövőjük?

Nem rég jöttünk össze, és utána olvastam mit írnak a horoszkópjaink(mert nálam mindig ez az els?, hiszek benne)és hát le vagyok döbbenve. Úgy vettem észre, ez a két jegy két külön világ. :S Mi a véleményetek?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!