Találatok a következő kifejezésre: Az újságokban horoszkópoknak mennyire lehet (1 db)

Az újságokban megjelenő horoszkópoknak mennyire lehet hinni?

Legjobb válasz: Szerintem semennyire sem, mert elég sok ember él a földön és nem hiszem hogy a pl. rák jegy szülõtteire ugyan az vonatkozik.Minden ember más hiába egy jegyben alatt születtek is. Még ha aszcendeseket is belevesszük akkor sem egyformák. Arról nem is beszélve hogy saját magad irányitod a sorsod tehát ha elolvasod a horoszkópodat és rosszat ír akkor teszel ellene.

Szerintem semennyire sem, mert elég sok ember él a földön és nem hiszem hogy a pl. rák jegy szülõtteire ugyan az vonatkozik.Minden ember más hiába egy jegyben alatt születtek is. Még ha aszcendeseket is belevesszük akkor sem egyformák. Arról nem is beszélve hogy saját magad irányitod a sorsod tehát ha elolvasod a horoszkópodat és rosszat ír akkor teszel ellene.
50% - vagy bejön vagy nem! :)
sztem semennyire hiszen nem vagyunk egyformák és az újságokban megjelenõ horoszkóp nagyon is általánosít.Gondolj csak bele mondjuk azt írja a vízöntõnek hogy rátalál a nagy szerelemre de ezt mondjuk egy 6éves olvassa vagy épp egy 90éves.Elég érdekes lenne ha ilyenkor találnák meg a nagy szerelmet.Sztem ha érdekel a dolog akkor menj el egy asztrológushoz õ majd felállít neked egyet ami csak rád jellemzõ
Hmmm, annyira, mint az én jóslatom a te jövõdre nézve: holnap eltalál egy meteor. Végülis bejöhet nem?
Ha az aszcendensed is ugyanaz, mint a jegy, amiben születtél, akkor nagyrészt hihetõ, ha tényleg egy szakember adja hozzá a nevét. Egyéb esetben nem.
nekem legtöbbször bejön...nem tudom hogy... volt már olyan, hogy a heti horoszkópom elolvastam vasárnap és tényleg az történt a héten amit leírt
Semennyire.Egyszer az IPM magazinban olvastam egy IGAZI asztrológus elõszavát, és õ írta, hogy az ilyen újságokban a horoszkópok totálisan megbízhatatlanok, és légbõl kapottak. Viszont vannak nagyon jó jellemzések, itt: http://zodiakus.tvn.hu/ Lehetõleg csak ezt nézd, a többi weboldalt már áttanulmányoztam, és egyik sem ilyen átfogó, és jó! :)
Úgy fogalmaznék, hogy megvan a 0-tól különbözõ valószínûsége, hogy bejön. Horoszkóp helyett ajánlom a pénzdobálást (fej/írás).
Annyira lehet hinni a horoszkópnak, amennyi igazság rejlik a jinjutsu technikában. Sose ülj fel a csalásnak. http://jinjutsu24.blogspot.hu/2012/04/jinjutsu-mas-szemszogb..


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan keltsem fel egy Ikrek férfi figyelmét? Hogy hódítsam meg?

Halak vagyok.

9

Nyilas nő vagyok, ikrek aszcendessel. Kettős személyiség lennék?

4

Nyilas jegy, bak aszcendenssel? :]

Légyszi csak "értelmes" válaszokat.:)

11

Manticore vagyok?

A horoszkópom skorpió,az aszcendensem pedig oroszlán.

4

Ha a lány csillagjegye skorpió, és a fiúé oroszlán akkor összeillőek?

15

Hogyan szerezzem meg a pontos születési dátumát anélkül hogy megkérdezném?

Borzalmas nagy szükségem lenne valakinek a pontos születési dátumára, de nem tudom honnan tudhanám meg. Kórház esetleg ? Valaki segítsen!

16

Az asztrológia szabályai szerint hogy működik a tűz, víz, levegő, stb. viszonya családon belül? (konkrétabban lent)

Ha pl. a gyerek víz jegy?, az anya t?z, az apa leveg?, akkor a víz hatásai kevésbé fognak érvényesülni?

10

1994. 01.15. -én születtem mi az ascendensem?

5

Rák, skorpió, bika, halak, bak, szűz jegyű lányok! Ismerkednétek egy halak jegyű férfival, aki 22 éves?

Egyetemista, sportol, olvas, értelmes hobbijai vannak, kivéve a bulizást. Kép nélkül. Csak kötetlen levelezésre. Szóval aki attól fél, hogy valami perverz camsex?rült lennék, az nyugodjon meg!:D

16

Dupla skorpió vagyok. Milyen jegy ez?

a csillagjegyem és az aszcendens-em is skorpió. jó ez a csillagjegy? (bár nincs rossz) múltkor azt vettem észre hogy még látszik a csecsemőmirigyem. azt hiszem ez az erősséget, és az életrevalóságot jelentiEgyébként lány vagyok és 17 éves

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!