Találatok a következő kifejezésre: Az újságokban horoszkópoknak mennyire (1 db)

Az újságokban megjelenő horoszkópoknak mennyire lehet hinni?

Legjobb válasz: Szerintem semennyire sem, mert elég sok ember él a földön és nem hiszem hogy a pl. rák jegy szülõtteire ugyan az vonatkozik.Minden ember más hiába egy jegyben alatt születtek is. Még ha aszcendeseket is belevesszük akkor sem egyformák. Arról nem is beszélve hogy saját magad irányitod a sorsod tehát ha elolvasod a horoszkópodat és rosszat ír akkor teszel ellene.

Szerintem semennyire sem, mert elég sok ember él a földön és nem hiszem hogy a pl. rák jegy szülõtteire ugyan az vonatkozik.Minden ember más hiába egy jegyben alatt születtek is. Még ha aszcendeseket is belevesszük akkor sem egyformák. Arról nem is beszélve hogy saját magad irányitod a sorsod tehát ha elolvasod a horoszkópodat és rosszat ír akkor teszel ellene.
50% - vagy bejön vagy nem! :)
sztem semennyire hiszen nem vagyunk egyformák és az újságokban megjelenõ horoszkóp nagyon is általánosít.Gondolj csak bele mondjuk azt írja a vízöntõnek hogy rátalál a nagy szerelemre de ezt mondjuk egy 6éves olvassa vagy épp egy 90éves.Elég érdekes lenne ha ilyenkor találnák meg a nagy szerelmet.Sztem ha érdekel a dolog akkor menj el egy asztrológushoz õ majd felállít neked egyet ami csak rád jellemzõ
Hmmm, annyira, mint az én jóslatom a te jövõdre nézve: holnap eltalál egy meteor. Végülis bejöhet nem?
Ha az aszcendensed is ugyanaz, mint a jegy, amiben születtél, akkor nagyrészt hihetõ, ha tényleg egy szakember adja hozzá a nevét. Egyéb esetben nem.
nekem legtöbbször bejön...nem tudom hogy... volt már olyan, hogy a heti horoszkópom elolvastam vasárnap és tényleg az történt a héten amit leírt
Semennyire.Egyszer az IPM magazinban olvastam egy IGAZI asztrológus elõszavát, és õ írta, hogy az ilyen újságokban a horoszkópok totálisan megbízhatatlanok, és légbõl kapottak. Viszont vannak nagyon jó jellemzések, itt: http://zodiakus.tvn.hu/ Lehetõleg csak ezt nézd, a többi weboldalt már áttanulmányoztam, és egyik sem ilyen átfogó, és jó! :)
Úgy fogalmaznék, hogy megvan a 0-tól különbözõ valószínûsége, hogy bejön. Horoszkóp helyett ajánlom a pénzdobálást (fej/írás).
Annyira lehet hinni a horoszkópnak, amennyi igazság rejlik a jinjutsu technikában. Sose ülj fel a csalásnak. http://jinjutsu24.blogspot.hu/2012/04/jinjutsu-mas-szemszogb..


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért nem tudok aludni teliholdkor?

15

Mit tudtok illetve mi a velemenyetek a skorpio ferfiakrol?

En azt hallodtam ,hogy szexik szeretnek foglalkozni magukkal meg ,hogy temperamentumosak de azt is hallottam ,hogy agreszivak es nem lehet oket igazan kiismerni viszont elottuk nem igazan tudsz titkolozni.

9

Péntek 13-án születtem, és ráadásul skorpió vagyok! Help Me!?

azt mondják,ez elég szerencsétlen párosítás,namármost,tényleg nem nagyon van szerencsém,hát az életben még csak csak,de a szerelemben...:"(. egy darabig nem hittem benne,h tényleg ez miatt van,de most már kezdem,tényleg balszerencsés vagyok:/ . nem is az,h viszonzatlan szerelmet érzek,hanem egyszerűen nem találtam még senkit aki tetszene,próbáltam így direktbe párt találni,de az nem sült el jól. ezért el is mentem egy bizonyos személyhez,jóshoz vagy mi,aki ezek alapján valami ilyesmit mondott,:

"ilyen szerencsétlen párosítása esetén nem kell,nem is lehet keresni,az csak betoppan váratlanul, véletlenül,és magával fog ragadni,le fog bénítani,és jönnek a pillangók .,akkor jön majd amikor a legkevésbé számítok rá,véletlen szerencsének fogom köszönni,olyasvalaki lesz,aki szerencsét hoz nekem a sok balszerencse között,valami hihetetlen különös személy,és tudni fogom ,hogy Õ az...és végül hogy a szerencse a kulcs, mindig keressem a szerencsét,mert csak az győzi le a balszerencsét,életben szerelemben egyaránt,Õ lesz a tökéletes társ..."

de mikor??? én már nagyon várom,h rám találjon a szerelem.Hogyan értelmeznétek ezt a szöveget?

2

Akinek a Plutója a Skorpióban van arra milyen tulajdonságok jellemzőek?

11

Hiszel vagy nem hiszel az asztrológiában? (Vagyis horoszkópban, nem tudom a szakkifejezést. ) Érezted-e úgy, hogy nem hiszel, de minél részletesebben belemész a saját horoszkóp elemezgetésébe, hogy az mégis igaz lenne?

22

Hogy kell meghódítani egy Nyilas férfit? Egyáltalán meg lehet hódítani?

Mielőtt még valami másra gondolnátok,csak a horoszkóp szerinti nyilasra gondolok!

Van egy ilyen fiú,akibe belé szerettem,és rajta is azt látom,hogy érez irántam valamit,szemezget velem,puszit is szokott adni,szóval kedvel:),de azt nem tudom elérni,hogy párkapcsolatot létesítsek vele, hogy lehet meghódítani egy nyilas férfit? Bizonyos helyeken azt hallottam,hogy könnyen el lehet csábítani,de azt nagyon nehéz elérni,hogy elköteleződjön? Valaki tipp? Hogy lehet belőle párkapcsolat? Esetleg tapasztalat?

Aki nem hisz benne,vagy nem érdekli a horoszkóp,kíméljen! köszönöm!

L/20

17

Az Ezotéria magazinban van olyan lehetőség, hogy felteszünk egy kérdést, és a születési dátumból az asztrológia segítségével választ adnak a jövőt illetően. Neten hol van ilyen lehetőség, ahol rövidebb idő alatt e-mail-ben kaphatnék választ?

5

Az ikrek lányt hogy lehet meghódítani?

Én vízöntő fiú vagyok és nekem nagyon bejön egy ikrek horoszkópú lány, viszont úgy látom, hogy egy nagy falat húzott fel velem szemben és igen nehéz hozzá közel kerülnöm. Horoszkóp szerint egymásnak vagyunk teremtve, én is így érzem csak egyelőre Õ még nem. Szóval hogy bonthatnám le ezt a falat kettőnk között?

19

Nyilas bak aszcendenssel?

A kisfiam horoszkópja ez.Milyen személyiséget takar ez a kombináció?

7

Szerintetek jól müködne?

egy bak lány és egy mérleg fiú közötti kapcsolat? Egykorúak vagyunk.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!