Találatok a következő kifejezésre: Az újságokban horoszkópoknak mennyire (1 db)

Az újságokban megjelenő horoszkópoknak mennyire lehet hinni?

Legjobb válasz: Szerintem semennyire sem, mert elég sok ember él a földön és nem hiszem hogy a pl. rák jegy szülõtteire ugyan az vonatkozik.Minden ember más hiába egy jegyben alatt születtek is. Még ha aszcendeseket is belevesszük akkor sem egyformák. Arról nem is beszélve hogy saját magad irányitod a sorsod tehát ha elolvasod a horoszkópodat és rosszat ír akkor teszel ellene.

Szerintem semennyire sem, mert elég sok ember él a földön és nem hiszem hogy a pl. rák jegy szülõtteire ugyan az vonatkozik.Minden ember más hiába egy jegyben alatt születtek is. Még ha aszcendeseket is belevesszük akkor sem egyformák. Arról nem is beszélve hogy saját magad irányitod a sorsod tehát ha elolvasod a horoszkópodat és rosszat ír akkor teszel ellene.
50% - vagy bejön vagy nem! :)
sztem semennyire hiszen nem vagyunk egyformák és az újságokban megjelenõ horoszkóp nagyon is általánosít.Gondolj csak bele mondjuk azt írja a vízöntõnek hogy rátalál a nagy szerelemre de ezt mondjuk egy 6éves olvassa vagy épp egy 90éves.Elég érdekes lenne ha ilyenkor találnák meg a nagy szerelmet.Sztem ha érdekel a dolog akkor menj el egy asztrológushoz õ majd felállít neked egyet ami csak rád jellemzõ
Hmmm, annyira, mint az én jóslatom a te jövõdre nézve: holnap eltalál egy meteor. Végülis bejöhet nem?
Ha az aszcendensed is ugyanaz, mint a jegy, amiben születtél, akkor nagyrészt hihetõ, ha tényleg egy szakember adja hozzá a nevét. Egyéb esetben nem.
nekem legtöbbször bejön...nem tudom hogy... volt már olyan, hogy a heti horoszkópom elolvastam vasárnap és tényleg az történt a héten amit leírt
Semennyire.Egyszer az IPM magazinban olvastam egy IGAZI asztrológus elõszavát, és õ írta, hogy az ilyen újságokban a horoszkópok totálisan megbízhatatlanok, és légbõl kapottak. Viszont vannak nagyon jó jellemzések, itt: http://zodiakus.tvn.hu/ Lehetõleg csak ezt nézd, a többi weboldalt már áttanulmányoztam, és egyik sem ilyen átfogó, és jó! :)
Úgy fogalmaznék, hogy megvan a 0-tól különbözõ valószínûsége, hogy bejön. Horoszkóp helyett ajánlom a pénzdobálást (fej/írás).
Annyira lehet hinni a horoszkópnak, amennyi igazság rejlik a jinjutsu technikában. Sose ülj fel a csalásnak. http://jinjutsu24.blogspot.hu/2012/04/jinjutsu-mas-szemszogb..


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kos, Skorpió aszcendenssel? Milyen ember?

5

X: Skorpió, Szűz aszcendenssel Y: Kos, Nyilas aszcendenssel Ez így milyen, együtt?

Robbanóelegy vagy lehet kellemes? :D

X holdjegye Vízöntőben, Y holdjegye pedig Kosban.

3

Melyik jegy szülötte a legrátermettebb?

Melyik a legjobb jegy

7

Ikrek nők féltékenyek?

9

Képzett asztrológus tudna segíteni jellemzés terén?

Rák jegyű, Mérleg aszcendensű, Bak holdjegyű vagyok. Előre is köszönöm!:)

2

Oroszlán nő és halak férfi? Mi lenne jellemző a kapcsolatra?

tudom h nem horoszkóp szerint kell párt választani de azért érdekel egy kicsit..

4

Vizöntő pasi, skorpió aszcendenssel?

2

Kos nők figyelem! Milyenek vagytok a szerelemben? Hűségesek, kitartóak, szenvedélyesek?

Írjátok le kérlek, milyenek vagytok a szerelemben. Illetve azt is, hogy egy Bak férfi felé nyitnátok-e? A Bak és Kos tudtommal nagyon jól kijön. Nekem kos az aszcendensem.

2

Kos nő Szűz aszcendenssel és Szűz férfi Vízöntő aszcendenssel. Tudnátok róla valamit mondani?

5

Lányok! Milyen tapasztalataitok vannak Bak férfiakkal?

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!