Találatok a következő kifejezésre: Az újságokban horoszkópoknak mennyire (1 db)

Az újságokban megjelenő horoszkópoknak mennyire lehet hinni?

Legjobb válasz: Szerintem semennyire sem, mert elég sok ember él a földön és nem hiszem hogy a pl. rák jegy szülõtteire ugyan az vonatkozik.Minden ember más hiába egy jegyben alatt születtek is. Még ha aszcendeseket is belevesszük akkor sem egyformák. Arról nem is beszélve hogy saját magad irányitod a sorsod tehát ha elolvasod a horoszkópodat és rosszat ír akkor teszel ellene.

Szerintem semennyire sem, mert elég sok ember él a földön és nem hiszem hogy a pl. rák jegy szülõtteire ugyan az vonatkozik.Minden ember más hiába egy jegyben alatt születtek is. Még ha aszcendeseket is belevesszük akkor sem egyformák. Arról nem is beszélve hogy saját magad irányitod a sorsod tehát ha elolvasod a horoszkópodat és rosszat ír akkor teszel ellene.
50% - vagy bejön vagy nem! :)
sztem semennyire hiszen nem vagyunk egyformák és az újságokban megjelenõ horoszkóp nagyon is általánosít.Gondolj csak bele mondjuk azt írja a vízöntõnek hogy rátalál a nagy szerelemre de ezt mondjuk egy 6éves olvassa vagy épp egy 90éves.Elég érdekes lenne ha ilyenkor találnák meg a nagy szerelmet.Sztem ha érdekel a dolog akkor menj el egy asztrológushoz õ majd felállít neked egyet ami csak rád jellemzõ
Hmmm, annyira, mint az én jóslatom a te jövõdre nézve: holnap eltalál egy meteor. Végülis bejöhet nem?
Ha az aszcendensed is ugyanaz, mint a jegy, amiben születtél, akkor nagyrészt hihetõ, ha tényleg egy szakember adja hozzá a nevét. Egyéb esetben nem.
nekem legtöbbször bejön...nem tudom hogy... volt már olyan, hogy a heti horoszkópom elolvastam vasárnap és tényleg az történt a héten amit leírt
Semennyire.Egyszer az IPM magazinban olvastam egy IGAZI asztrológus elõszavát, és õ írta, hogy az ilyen újságokban a horoszkópok totálisan megbízhatatlanok, és légbõl kapottak. Viszont vannak nagyon jó jellemzések, itt: http://zodiakus.tvn.hu/ Lehetõleg csak ezt nézd, a többi weboldalt már áttanulmányoztam, és egyik sem ilyen átfogó, és jó! :)
Úgy fogalmaznék, hogy megvan a 0-tól különbözõ valószínûsége, hogy bejön. Horoszkóp helyett ajánlom a pénzdobálást (fej/írás).
Annyira lehet hinni a horoszkópnak, amennyi igazság rejlik a jinjutsu technikában. Sose ülj fel a csalásnak. http://jinjutsu24.blogspot.hu/2012/04/jinjutsu-mas-szemszogb..


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen az Ikrek jegy Bak aszcendenssel?

7

Mit jelent, ha az MC-m egy számomra nagyon fontos személy Descendensén áll? (illetve majdnem rajta)

4

Kos nő mérleg aszcendensel?

nem túl ellentmondásos?

4

Szűz vagy mérleg?

Szeptember 23 van, hogy szűz és van, hogy mérleg horoszkóp. Most akkor melyik? Aki szeptember 23-án született az akkor szűz vagy mérleg?

5

Oroszlán jegyü férfi és bika jegyű nő mennyire illik össze? Tapasztalat?

7

Miért hisznek az emberek a horoszkópban? A kérdésem nem kötekedés csupán érdekel a dolog.

7

A skorpió férfi és a Bika nő összeillik? Én vagyok a bika nő. Nagyon bejön egy skorpió és én is neki mert kavarunk, de ha írok neki hogy talizzunk írja hogy oké majd kigondolja mikor de ha ugy gondolja nem ír 2 hétig se.

Ha találkozunk jól elbeszélgetünk, smárolunk, de utána nekem kell keresni ha újra akarok talizni vele. Neki is van barátnője, nekem is pasim.

8

Horoszkóp-elméleti kérdés a jövőre nézve (lásd kifejtés)?

Pörgessük előre az időt gondolatban csak néhány évtizeddel. Munkahipotézisként - vagy akár csak viccből - tegyük fel, hogy valahogyan megoldja az emberiség, hogy még ekkorra se pusztítsa ki önmagát és valahogy elmenedzselje a dolgait továbbra is úgy, hogy a civilizáció és a fejlődés is megmaradhasson.

Mármost, ha ezek megvannak, akkor vegyünk hozzá még egy további tényezőt, jelesül azt, hogy létesülnek - még ha akár csak néhány vagy néhány tíz fős is, de azért mégiscsak - állandó, ember lakta települések pl. a Holdon és a Marson is.

És ezzel érkeztünk el a kérdésem lényégi részéhez: mennyire lenne más a horoszkópja/asztrológiája egy, már a Holdon vagy a Marson született embernek, mint a "Föld-lakóknak"? Tekintve, hogy az adott égitest a megszokott értelemben így úgymond kiesik (ha jól sejtem...?) a horoszkópjukból, viszont helyette megjelenik benne a Föld - és persze a többi is egészen máshol, másként mozog és tűnik fel a teljesen másik szemszög és az adott égitest saját, a Földétől eltérő pályája és forgása miatt, stb. ...

Kíváncsian várom a válaszokat. :)

4

Kos férfi, oroszlán aszcendenssel, kínai horoszkóp szerint ló milyen?

3

Azért nem voltam még szerelmes, mert ikrek vagyok?

24 vagyok.

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!