Találatok a következő kifejezésre: Az újratelepítés segít és (5 db)

Ja.
Valószínûleg az ntldr.dll (vagy valami hasonló :) ) A javítókonzollal (telepítõlemez) lehet próbálkozni egy kicsit. De ha azzal sem megy szerintem reinstall.
Ha tényleg az ntldr az, akkor itt van néhány lehetséges megoldás: http://programtutorial.icode4beer.com/2009/07/xp-ntldr-hiany.. Én a szomszéd gépén egy Deft Linux-ról indítva pendrive-ról másoltam át a gépére az ntldr.dll+ntdetect kombót:)
Mármint Linux Live Cd-rõl indítva...

Az újratelepítés mindig segít és mindig végrehajtható?

Kaptam valami vírust,ami a winlogon.exe-t és a winlogon.dll-t támadta meg.Amikor futtattam a spybotot,kijelezte mint fertözött file-okat,én marha meg letöröltem vele öket.Azóta,ha bekapcsolom a gépet,feláll a windows,ahogy a nagykönyvben megvan írva,de ha bejelentkezek,egyböl ki is dob,mintha kijelentkeztem volna.Néha még a háttérkép is beugrik egy pillanatra,aztán ez a legtöbb,ami történik.Egy windows újratelepítés tutira kihúzna a csávából?

Legjobb válasz: Igen segít, de meg kell formázni a winchestert elõtte, így nagy valószínûséggel megszabadulsz a vírustól. Bár az is segíthet ha a winchesteredet egy másik mûködõ gépbe teszed és onnan visszamásolod a két file-t. Legfeljebb a másik gép felhasználóneve és jelszava lesz átmenetileg a te windowsodé is, amit meg tudsz majd változtatni. Ezután ha beindul vele a géped, egy másik víruskeresõvel kellene próbálkozni, hátha az tudja immunizálni a vírust és nem csak a törlés lehetõségét kínálja fel.

Igen segít, de meg kell formázni a winchestert elõtte, így nagy valószínûséggel megszabadulsz a vírustól. Bár az is segíthet ha a winchesteredet egy másik mûködõ gépbe teszed és onnan visszamásolod a két file-t. Legfeljebb a másik gép felhasználóneve és jelszava lesz átmenetileg a te windowsodé is, amit meg tudsz majd változtatni. Ezután ha beindul vele a géped, egy másik víruskeresõvel kellene próbálkozni, hátha az tudja immunizálni a vírust és nem csak a törlés lehetõségét kínálja fel.
A kérdező hozzászólása: Körülményes lenne kivenni a winchesterem, mert ez egy laptop, de mindegy, akkor majd újrarakom az egészet.Köszönöm az infot!

Van olyan vírus ami 3éve van a gépemen az újratelepítés nem segít és a vírusírtók se érzékelik?

Legjobb válasz: Nem tudom milyen újratelepítésre gondolsz, de lehet hogy van. Ha újraformázod a merevlemezt akkor el fog tûnni minden, ha van vírus akkor az is.

Nem tudom milyen újratelepítésre gondolsz, de lehet hogy van. Ha újraformázod a merevlemezt akkor el fog tûnni minden, ha van vírus akkor az is.
NINCS. Az újratelepítés, általában formázással jár, és ilyenkor leegyszerûsítve tiszta lappal indul a gép.
Hacsak nem a telepítõlemezen is rajta van, mert egy "jó helyrõl" beszerzett lemezen akár vírust is kaphatsz...
Én újratelepítés elõtt le szoktam futtattni a Kaspersky online scannerét. Letakaritja, ha van még valami fertõzés. De az sem biztos, hogyha fagyogat, vagy kékhalálozik, akkor az vírus, bõven lehet hardveres hiba. Le kellene tesztelni.
Ha a vírusírtók nem érzékelik honnan tudod, hogy vírusos?Olvastam már vírusos BIOS-ról, talán Bios restart segít./Ez csak tipp./
Bios vírus nettó hülyeség... ugyanis az a bios funkciókat támadja. Ha valaki újra tesz egy windowst nem kell még formázni sem, egyszerûen egy újat ha feltesz valaki a régi mellé már akkor ott sem élnek a vírusok, hiába vannak ott a háttértáron a rendszermag ezt nem tudja és nem aktivizálja õket, max ha újra telepíted a vírusos vackaidat. Egy tanácsot fogadj meg, ha friss a windows, töltsd le a netrõl a nod32 vagy az avast ingyenes verzióját és csókolom. Firefox + noscript addon és rengeteget ki tudsz védeni de nem létezik 100%-os védelem. Ja és egyéb Spyware irtókat meg marhaságokat felejtsd el. Sokszor ezek is vírusosak és többet árt mint használ...


a hibás a játék b próbáld ki más játékkal is ha akkor is ilyen akkor valószinûleg a graf. kártyával van hiba
A kérdező hozzászólása: Elnézést. *volume
Valószínûleg sérült a filerendszer / partíció, ami miatt a kötetet nem tudja "mountolni", azaz nem látható számára a boot (indító) kötet, így nem tudja folytatni az indítást. Nem feltétlen kell újratelepíteni, lehet, hogy egy szimpla javítás (telepítõ cd/dvd) segíthet rajta. Inkább az lehet érdekes, hogy ezt mi okozta (vírus, egyéb szoftver, fizikai sérülés / lemezhiba). Érdemesebb inkább az egészet újratenni.
Legtöbbször nem vírus okozza ezt. Egy áramszünet vagy "gyorsított kikapcsolás" inkább elõhozza. Javítókonzollal (telepítõn van ilyen) chkdsk /f helyrehozza.
A kérdező hozzászólása: Éppen ebben a percben indítottam el. Köszönöm a válaszokat. Az újratelepítés semmit sem ért. Sok volt mostanában az áramszünet. :s
A kérdező hozzászólása: Lefutott. Nem ért semmit sem. Mit tudok még tenni? =/ A bootcfg /rebuild sem fut le.
Lépj be a BIOS-ba, és Load Optimised Defaults, vagy valami ilyesmit kéne keresni. Hogy ez megoldja-e, egyáltalán nem biztos, egy próbát megér.
Ha a chkdsk /f-nél az X: meghajtón voltál, akkor chkdsk c: /f kell, vagy elõtte egy c:-tal átmenni a c:-re.
A kérdező hozzászólása: Már meguntam a particionálgatást, utolsó alkalommal mikor telepítéssel próbálkoztam, csak egy meghajtót hagytam. A chkdsk azon futott le.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!