Találatok a következő kifejezésre: Az újratelepítés segít (8 db)

Van megoldás? Vagy csak az újratelepítés segít?

Unokahúgom a minap játszott a számítógépemen és megmagyarázhatatlan okokból mindent társított a metin2 nevű játékkal.. És most mindent ott akar megnyitni. letörölte a játékot ezért nem tudtam uninstallálni és nem került be a lomtárba hanem egyből törlődött szóval most ha bármit megnyitok akkor kidobja a programok listáját, hogy válasszam ki melyik programmal akarom megnyitni de nincs semmi. létezik megoldás vagy csak az újratelepítés jöhet szóba? ( Win7 op.rendeszer)

Legjobb válasz: Futtas egy Registry Mechanic ot ! meg egy TuneUp Utilities 2011 vagy 2012 ! szolj ha sikerült valami :) Van antivirusod ?

Futtas egy Registry Mechanic ot ! meg egy TuneUp Utilities 2011 vagy 2012 ! szolj ha sikerült valami :) Van antivirusod ?
A kérdező hozzászólása: Avast. de mivel nem vagyok nagy gépguru elmagyaráznád hogyan futtathatom ezeket a programokat?
Látom Robcsi mindenkinek ugyanazokat a progikat ajánlod, legyen az HDD vagy egyéb probléma...
Ezek a progik mentettek ki mindig : AVG PC Tuenup 2011 TuneUP Utilities 2011 Registry Mechanic Az elsõ kettõ minden az 1 ben progi ! Csak telepíted és vigig mensz a progin !
Ja.
Valószínûleg az ntldr.dll (vagy valami hasonló :) ) A javítókonzollal (telepítõlemez) lehet próbálkozni egy kicsit. De ha azzal sem megy szerintem reinstall.
Ha tényleg az ntldr az, akkor itt van néhány lehetséges megoldás: http://programtutorial.icode4beer.com/2009/07/xp-ntldr-hiany.. Én a szomszéd gépén egy Deft Linux-ról indítva pendrive-ról másoltam át a gépére az ntldr.dll+ntdetect kombót:)
Mármint Linux Live Cd-rõl indítva...

Van olyan vírus ami 3éve van a gépemen az újratelepítés nem segít és a vírusírtók se érzékelik?

Legjobb válasz: Nem tudom milyen újratelepítésre gondolsz, de lehet hogy van. Ha újraformázod a merevlemezt akkor el fog tûnni minden, ha van vírus akkor az is.

Nem tudom milyen újratelepítésre gondolsz, de lehet hogy van. Ha újraformázod a merevlemezt akkor el fog tûnni minden, ha van vírus akkor az is.
NINCS. Az újratelepítés, általában formázással jár, és ilyenkor leegyszerûsítve tiszta lappal indul a gép.
Hacsak nem a telepítõlemezen is rajta van, mert egy "jó helyrõl" beszerzett lemezen akár vírust is kaphatsz...
Én újratelepítés elõtt le szoktam futtattni a Kaspersky online scannerét. Letakaritja, ha van még valami fertõzés. De az sem biztos, hogyha fagyogat, vagy kékhalálozik, akkor az vírus, bõven lehet hardveres hiba. Le kellene tesztelni.
Ha a vírusírtók nem érzékelik honnan tudod, hogy vírusos?Olvastam már vírusos BIOS-ról, talán Bios restart segít./Ez csak tipp./
Bios vírus nettó hülyeség... ugyanis az a bios funkciókat támadja. Ha valaki újra tesz egy windowst nem kell még formázni sem, egyszerûen egy újat ha feltesz valaki a régi mellé már akkor ott sem élnek a vírusok, hiába vannak ott a háttértáron a rendszermag ezt nem tudja és nem aktivizálja õket, max ha újra telepíted a vírusos vackaidat. Egy tanácsot fogadj meg, ha friss a windows, töltsd le a netrõl a nod32 vagy az avast ingyenes verzióját és csókolom. Firefox + noscript addon és rengeteget ki tudsz védeni de nem létezik 100%-os védelem. Ja és egyéb Spyware irtókat meg marhaságokat felejtsd el. Sokszor ezek is vírusosak és többet árt mint használ...


Az újratelepítés mindig segít és mindig végrehajtható?

Kaptam valami vírust,ami a winlogon.exe-t és a winlogon.dll-t támadta meg.Amikor futtattam a spybotot,kijelezte mint fertözött file-okat,én marha meg letöröltem vele öket.Azóta,ha bekapcsolom a gépet,feláll a windows,ahogy a nagykönyvben megvan írva,de ha bejelentkezek,egyböl ki is dob,mintha kijelentkeztem volna.Néha még a háttérkép is beugrik egy pillanatra,aztán ez a legtöbb,ami történik.Egy windows újratelepítés tutira kihúzna a csávából?

Legjobb válasz: Igen segít, de meg kell formázni a winchestert elõtte, így nagy valószínûséggel megszabadulsz a vírustól. Bár az is segíthet ha a winchesteredet egy másik mûködõ gépbe teszed és onnan visszamásolod a két file-t. Legfeljebb a másik gép felhasználóneve és jelszava lesz átmenetileg a te windowsodé is, amit meg tudsz majd változtatni. Ezután ha beindul vele a géped, egy másik víruskeresõvel kellene próbálkozni, hátha az tudja immunizálni a vírust és nem csak a törlés lehetõségét kínálja fel.

Igen segít, de meg kell formázni a winchestert elõtte, így nagy valószínûséggel megszabadulsz a vírustól. Bár az is segíthet ha a winchesteredet egy másik mûködõ gépbe teszed és onnan visszamásolod a két file-t. Legfeljebb a másik gép felhasználóneve és jelszava lesz átmenetileg a te windowsodé is, amit meg tudsz majd változtatni. Ezután ha beindul vele a géped, egy másik víruskeresõvel kellene próbálkozni, hátha az tudja immunizálni a vírust és nem csak a törlés lehetõségét kínálja fel.
A kérdező hozzászólása: Körülményes lenne kivenni a winchesterem, mert ez egy laptop, de mindegy, akkor majd újrarakom az egészet.Köszönöm az infot!
a hibás a játék b próbáld ki más játékkal is ha akkor is ilyen akkor valószinûleg a graf. kártyával van hiba

Van olyan probléma a számítógépeken, amin már az újratelepítés se segít?

Legjobb válasz: Érdekes kérdés, már hogyne lenne! például: különbözõ hardver hibák.

Érdekes kérdés, már hogyne lenne! például: különbözõ hardver hibák.
Hûtõ, ventillátor, memória, táp, fõkábel stb. csere.
Szigorúan szoftveres probléma nincs, hardveres meg mindegyik ilyen, viszont vannak ilyenek, hogy low formázol egy vinyót, ami így elromblik. Hát ez határeset, és itt hiába telepítesz újra. Vagy elrontod a BIOS-t, azon az újratelepítés nem, de a BIOS resetelése segít.
Ahogy már elõttem leírták, többnyire hardver hiba az, amin nem segít az újratelepítés. De viszont létezik olyan vírus, ami szemét módon átírja a BIOS-t, ilyenkor resetleni kell (pl: kiveszed az elemet az alaplapodból, vársz pár percet és visszarkaod)
A kérdező hozzászólása: Elnézést. *volume
Valószínûleg sérült a filerendszer / partíció, ami miatt a kötetet nem tudja "mountolni", azaz nem látható számára a boot (indító) kötet, így nem tudja folytatni az indítást. Nem feltétlen kell újratelepíteni, lehet, hogy egy szimpla javítás (telepítõ cd/dvd) segíthet rajta. Inkább az lehet érdekes, hogy ezt mi okozta (vírus, egyéb szoftver, fizikai sérülés / lemezhiba). Érdemesebb inkább az egészet újratenni.
Legtöbbször nem vírus okozza ezt. Egy áramszünet vagy "gyorsított kikapcsolás" inkább elõhozza. Javítókonzollal (telepítõn van ilyen) chkdsk /f helyrehozza.
A kérdező hozzászólása: Éppen ebben a percben indítottam el. Köszönöm a válaszokat. Az újratelepítés semmit sem ért. Sok volt mostanában az áramszünet. :s
A kérdező hozzászólása: Lefutott. Nem ért semmit sem. Mit tudok még tenni? =/ A bootcfg /rebuild sem fut le.
Lépj be a BIOS-ba, és Load Optimised Defaults, vagy valami ilyesmit kéne keresni. Hogy ez megoldja-e, egyáltalán nem biztos, egy próbát megér.
Ha a chkdsk /f-nél az X: meghajtón voltál, akkor chkdsk c: /f kell, vagy elõtte egy c:-tal átmenni a c:-re.
A kérdező hozzászólása: Már meguntam a particionálgatást, utolsó alkalommal mikor telepítéssel próbálkoztam, csak egy meghajtót hagytam. A chkdsk azon futott le.

Miért van az, hogy a cs 1.6 csak 16 mbittel enged játszani? (ujratelepités nem segit)

Legjobb válasz: talán videókártya hiba... vagy szedj le egy másik cs-t.

talán videókártya hiba... vagy szedj le egy másik cs-t.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!