Találatok a következő kifejezésre: Az új törölközőket (4 db)

Az új törölközöm nagyon szöszöl, mit javasoltok?

A Spar-ban vettem a pontgy?jt?s akcióban. Már 2x kimostam, de még mindig tiszta kék szösz vagyok, amikor használom. Egyéb javaslat?

Legjobb válasz: szia. pont most akartam én is feltenni ugyanezt a kérdést, csak láttam h valaki kiirta :-) nekem anyukám azt tanácsolta hogy mossam ki magas hõfokon. hát kimostam, és ugyanúgy szöszöl :S

szia. pont most akartam én is feltenni ugyanezt a kérdést, csak láttam h valaki kiirta :-) nekem anyukám azt tanácsolta hogy mossam ki magas hõfokon. hát kimostam, és ugyanúgy szöszöl :S
bocs, de kuka. Ismerõsöm hónapokig reménykedett, 2 naponta mosta, és 3hónap után dobta ki. Az a baj, hogy teljesen "leszöszölõdnek" róla a bolyhok, utána pedig csak egy sima szövet lesz.
fõzd ki.
blokk és vidd vissza, de tegnap is volt egy ilyen kérdés
vettél volna fürdõszobaszettet! az biztos nem szöszöl, és sztem jobban megéri az árát...
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom, mi lesz. A fene se gondolta volna, hogy a Sparban ilyen [email protected] van. Mindenesetre köszi a válaszokat.

Mivel mossam a törölközőket hogy 1használat után ne büdösödjön be? Van olyan ami régi de az újakkal is ez a helyzet

Legjobb válasz: fürdés után mindig a radiátorra van terítve és mégis büdi addig nem büdös amíg ki van mosva és a szekrényben van csak miután zuhanyoztunk

A kérdező hozzászólása: fürdés után mindig a radiátorra van terítve és mégis büdi addig nem büdös amíg ki van mosva és a szekrényben van csak miután zuhanyoztunk
Na, erre én is kíváncsi lennék...
Itt az ecetes vízre esküdnek: http://www.kerdesem.hu/valaszok/72357
szerintem olyan helyen szárítsd, ahol meleg van, ott gyorsan szárad, nincs ideje bebüdülni. nem a mosóporon van a lényeg. nagyim pl olcsó mosóporral és öblítõvel mosott, mégis mindig jó illatúak voltak a ruhák, mert vagy kinn szárította az udvaron, vagy benn a kályha mellett.
nem a mosáson van a lényeg, használat után teritsd a radiátorra, vagy a ruhaszárítóra.
Nekem volt pár ilyen, a végén elvittük az állatmenhelyre, ott nem baj, ha büdi. Valami olyan anyag vagy a festék, csoda tudja. Pedig nem is kínai volt, majdnem 3 e Ft volt db-ja :((
Esetleg próbáld ki, hogy ha törölközõket mosol( de csak azokat) nem használsz öblítõt. A mosószert így is kiöblíti sima vízzel, és kicsit durvább is lesz tõle, de nem büdösödik be olyan hamar. Jó, hetekig azért így sem bírja... :) )de jobb lesz, ja, és minig radiátor mellett szárítom használat után.
Bio mosószer vagy ARIEL.
Ne dobd ki, 60fokon mosd! Régen én is jártam így, de a gyerkõc születése után törölközõt, alsónemût csak 60 fokon mosom. Tán a 60 fok bacikat is öl. :-)

Az új textilpelenkákat, törölközőket ki kell mosni/vasalni?

36 hetes kismama

Legjobb válasz: Azt én is észrevettem.Sztem az a lényeg hogy milyen hangúlyban irod.Itt csak bûbályosan és kedvesen kell irni akkor kapsz pozitiv értékelést, ha mindezt picit negativan teszed akkor az értékelés is olyan lesz. nevetséges...

Azt én is észrevettem.Sztem az a lényeg hogy milyen hangúlyban irod.Itt csak bûbályosan és kedvesen kell irni akkor kapsz pozitiv értékelést, ha mindezt picit negativan teszed akkor az értékelés is olyan lesz. nevetséges...
Szia! Persze! Gondolj csak bele. A textilpeluson van a kis arca, feje: büfiztetésnél, és amikor lefekteted valahova. Boldog babavárást!
Mindent ki kell mosni, ami a háztartásba kerül, a babáét pedig vasalni is kell. Ez tényleg nem kéne, hogy kérdés legyen.
Persze! Ez kérdés?!
Nézd meg hogy néz ki a pellus mosás után...
Nyilván.
sõt, az ágynemût is :) nem olyan vészes, hamar vegig lehet menni rajtuk. raadasul a torolkozo jobban megorzi a puhasagat, ha kivasalod, sokkal kesobb lesz "smirdliszerû"
Ha mindenki szerint mosni/vasalni kell, akkor ki a frász pontoz lefelé?!


Az új frottír törölközőket hiába mosom ki 90 fokban, mégis szöszölnek. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha van szaritogeped akkor mosas utan szarisd meg benne es az "leszedi" a szoszoket.

Ha van szaritogeped akkor mosas utan szarisd meg benne es az "leszedi" a szoszoket.
szedd le a szöszöket
Dobd ki a törölközõket, azok mindig szöszölni fognak! Én eleve úgy vásárolok ilyet, hogy megcsípem és ha jön a szösze nem kell, ha nem jön akkor okés!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!