Találatok a következő kifejezésre: Az új mikor (4949 db)

SOS! Égnek az ujjaim. Mit csináljak vele?

Lecsóhoz vágtam paprikát, elvileg nem volt 1 csíp?s sem benne, de azóta égnek az ujjaim. Hideg vizes rongyba tekertem, de nem használ semmit. Dobozos jégkrémet is ettem, úgy, hogy közvetlenül a kezemben volt a doboz, de azt is langyosnak éreztem, pedig fagyott állagú volt. Csak addig jó még folyik rá a hideg víz.

Legjobb válasz: Sajnos választ eddig nem kaptam, de hogy segítség legyen ha valaki más így jár, leírom én. Végül az vált be, hogy a hideg vizes rongyot dobálgattam egyik kezembõl a másikba, mint egy labdát. Minden egyes elkapáskor jól belemarkoltam, hogy minden irányból hûsítse az ujjaimat. De azért nem egyfolytában tettem ezt, fõleg, hogy közben rám jött az álomkor is. De mire felébredtem már sokkal jobb volt.

A kérdező hozzászólása: Sajnos választ eddig nem kaptam, de hogy segítség legyen ha valaki más így jár, leírom én. Végül az vált be, hogy a hideg vizes rongyot dobálgattam egyik kezembõl a másikba, mint egy labdát. Minden egyes elkapáskor jól belemarkoltam, hogy minden irányból hûsítse az ujjaimat. De azért nem egyfolytában tettem ezt, fõleg, hogy közben rám jött az álomkor is. De mire felébredtem már sokkal jobb volt.
nem hiszem hogy a terhesség miatt lenne. Ha legközelebb lesz ilyen akkor vegyél ki a fagyasztóbol egy ilyen fagyasztót borsót vagy valami hasonlót. mindenesetre örülök hogy el múlt :D
És a nyelve? Vagy a másik keze? Vagy a farka?
A barátod valószínû önzõ... Gyere hozzám!:P írj üzenetet!:)
nem a szex a legfontosabb az életben ;)
Mit csinálj? Gyere át:D Viccet félretéve, ha szólsz és nem változtat akkor lehet mást keresni
Kár, hogy csak egy ujja van, mert lenne tippem. Hajh, ez a cudar nagy baj a favágószexszel... Dobd ki, és cseréld le valami emberszabásúra. Még tán olyat is találsz, aki szeretné, hogy neked is jó legyen.
Hát pár perc az nem sok.... Mikor látod hogy õ élvez el akkor állítsd le, mondd neki hogy elfáradtál:)
Ki kell [email protected] a palit!! Menjen az ilyen a [email protected], GYÖKÉR...!! Az ilyennek, SOHA nem lenne szabad nõ közélbe menni!! 27/F
Cseréld le a pasit!
Dobni kell, ha nincs változás. Addig tûrsz, amíg jól esik...
A kérdező hozzászólása: Par perc (2-3)! Mar szoltam neki, nem erdekli, azt mondja majd maskor...de sosincs maskor.
Kb. mennyi ideig csinalja? Nem lehet h bármeddig csinalna akkor sem mennel el?
Mit csinálj, mit csinálj.....kommunikálj! Szerintem nem hal bele az ember, ha kicsit tanítja a párját, elmagyarázza neki, mi hogy lenne jó...
Hát szólj neki! Néma gyereknek......
Küldj képet magadról és megbeszéljük.Úgy megujjazlak hogy 2x is kielégítlek egymás után ;) :P !

Miért vágja a gitáron a húr az ujjaim? Mit tehetek ellene?

Amikor lefogom a gitáron a húrokat, vágják az ujjaim, de ha gyengébben fogom le akk ugye nem szól szépen....

Legjobb válasz: Idõvel meg fog keményedni a bõr az ujjaidon és nem fog bántani. Ha két hét elteltével továbbra is jelentkezik a fájdalom, akkor használj vékonyabb húrokat, azoknak alacsonyabb a feszítése, vagy alkalmazz alternatív hangolásokat.

Idõvel meg fog keményedni a bõr az ujjaidon és nem fog bántani. Ha két hét elteltével továbbra is jelentkezik a fájdalom, akkor használj vékonyabb húrokat, azoknak alacsonyabb a feszítése, vagy alkalmazz alternatív hangolásokat.
Vagy alakítsd át a gitárodat, hogy alacsonyabban legyenek a húrok...akkor nem kell nyomni. Bár gondolom klasszikus gitárról van szó és nem villanyról. De azon is lehet módosítani a távtartók magasságával.


Az miért rossz ha ropogtatom az ujjaimat? Mit okoz (hat)?

Ha van valakinek elrettent? tapasztalata,megírhatja.

Legjobb válasz: semmit, legfeljebb remegni fognak az ujjaid. De lehet, h nekem enélkül is remegne.

semmit, legfeljebb remegni fognak az ujjaid. De lehet, h nekem enélkül is remegne.
Kézremegést, idõsebb korban pedig ízületi problémák jelentkezhetnek, fájdalom, gyulladás stb.
Hát igen, régen (fiatalon) én is ropogtattam az ujjaimat, egy idõ után úgy éreztem, hogy be vannak rozsdásodva, és alig birom mozditani, tehát elõször át kellett ropogtatni mindig újra ús újra. Odáig jutottam, hogy reggel remegett a kezem, alig mozdultak az újjaim, szinte folyamatosan volt egy halvány fájdalom érzetem az egész kezemben. Ekkor hagytam abba, ill. kezdtem el leszokni róla, de nagyon sokára jött össze, mert ösztönösen nyúltam az ujjaim után, és ropogtattam át apróra minden porcot külön-külön. Csak remélem, hogy nem okoztam olyan sérülést a porcban, ami idõsebb koromra gondot fog okozni, jó lenne, ha minél elõbb abbahagynád te is!
Nekem a gitározásról kellett lemondanom a ropogtatás miatt. Majd lehet megmûtetem, bár nem annyira vészes. Én nem leszoktam róla, hanem egy idõ után egyáltalán nem volt szükségem a ropogtatásra, így mára már hozzá sem nyúlok egyik izületemhez sem.

Évközben is lehet átiratni a nevemre autót? Más biztosítóhoz szeretnék menni, a jelenlegi biztosítási díjat kell fizetni még ebben az évben vagy az újat? Mi a sorrend? Eredet vizsga, átírás, új biztosítás kötés? Kb mennyibe kerül az egész?

Legjobb válasz: Ha eladod az autódat akkor természetesen lemondhatod a biztosítást az adásvétel napjával . A biztosítási bónusz úgy tudom egy évig marad meg ha nem veszel közben másik autót akkor elveszted és a következõ biztosításod megint a0-ból indul . Ha megvetted az autót akkor elsõ dolog a biztosítás kötés , mert már az elsõ úton is koccanhatsz . Utánna (ha az eladó nem csinálta meg az eredetiség vizsgálatot ) akkor azt kell csináltatni . Ha ez is kész akkor mehetsz az okmányirodába és ott elintézni az átírást . Az árak elégé bonyolultak és változik a vásárolt autótól . Ezeknek utána tudsz nézni a neten ha van egy kiszemelt típus .

Ha eladod az autódat akkor természetesen lemondhatod a biztosítást az adásvétel napjával . A biztosítási bónusz úgy tudom egy évig marad meg ha nem veszel közben másik autót akkor elveszted és a következõ biztosításod megint a0-ból indul . Ha megvetted az autót akkor elsõ dolog a biztosítás kötés , mert már az elsõ úton is koccanhatsz . Utánna (ha az eladó nem csinálta meg az eredetiség vizsgálatot ) akkor azt kell csináltatni . Ha ez is kész akkor mehetsz az okmányirodába és ott elintézni az átírást . Az árak elégé bonyolultak és változik a vásárolt autótól . Ezeknek utána tudsz nézni a neten ha van egy kiszemelt típus .
Nem sajnos, autót átirtani kizárólag december végén január elején lehet. Jelenlegi díjat 2023 ig kell fizetned. Sorrend: kölcsön felvétel, tankolás, olajcsere, lemenni nagyszülõkhöz, biztosítás, megint tankolás, gyereket iskolába beiratni, eredet vizsga de tetszõleges a biztosítással, s mindez után átiratni, majd iratni egy adás-vételi szerzõdést...
szia! hát manapság egy autóvásárlás után a költségek kb:50-100000ft körûl vannak tipustól függõen mert minden attól függ milyen kocsit vettél.a biztosítás, az eredetvizsga, átírás köbcentitõl függ.minden nagyon borsos már a mai világban.ha megírod milyen kocsi és hány köbcentis kiszámolom neked szivesen mennyi lesz a vége kb.és mire számíthatsz
A biztosító váltásra nem új autó vásárlása esetén törvényesen csak a halasztott hatályú KGFB idõszakban van nov. 1-30 között.

Berepedeznek az ujjaim mi lehet az oka és mit tegyek? Tavaly is ebben az idõben fordult elõ! Szedtem rá vitamint ami nem igazán használt!

Legjobb válasz: kesztyû és zsíros krém megvan??? A vitaminnak több hónap kell, mire hat. Ha nem ekcéma vagy más bõrbetegség, akkor nem tudsz mit tenni, csak gyakran krémezni, nap közben is.

kesztyû és zsíros krém megvan??? A vitaminnak több hónap kell, mire hat. Ha nem ekcéma vagy más bõrbetegség, akkor nem tudsz mit tenni, csak gyakran krémezni, nap közben is.
Ok : Hasi immungyengeség.

Kicsi az ujja, mit tegyek?

Van egy blúzom, akinek nagyon szûk az ujja. Betoldani nem tudom, mert nem passzolna a felsõ rész és a kar résznél.

Legjobb válasz: Szabasd le rövid ujjúra.

Szabasd le rövid ujjúra.
A kérdező hozzászólása: Kb 5 centis ujja van
Akkor ne hordd vagy fogyj bele. Nyilván sokat nem lehet tenni az ügy érdekében max vágd le az ujját ujjatlanra...
Van olyan ujjfazon, hogy a hónalj résznél nincs ujj, a kar külsõ felén viszont van egy kicsi. Ha ilyenre levágatod, akkor a hónaljnál tudják kicsit kijjebb vágni, így máris nem lesz szoros.

Miért görbék az ujjaim? Mit lehet ellene tenni?

Legjobb válasz: Leginkább semmit se nem...

Leginkább semmit se nem...

Hajszőkítés során a bőrömre került a hidrogénperoxidos és szőkítőporos keverékből. Most fehér foltosak az ujjaim. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha jó alaposan lemostad, akkor majd elmúlik. Nem lesz tõle semmi bajod.

Ha jó alaposan lemostad, akkor majd elmúlik. Nem lesz tõle semmi bajod.
A kérdező hozzászólása: Köszi:) Még fodrásztanuló csinálta és kicsit rámcsöpögött...de már tényleg múlik

Duzzadtak, égnek és fájnak az ujjaim - mit tehetnék ellene?

Ülőmunkát végzek, napi 9-10 órát sajnos a gép előtt ülök és elég aktívan nyomkodnom is kell a billentyűzetet. Tegnap reggelre kissé megduzzadtak, fájnak és a felső ujjpercemen (közvetlenül a köröm alatt) kemény kis "puklik" vannak, amik nyomásra fájnak. Tegnap este pl viszketett és égett a kezem, alig tudtam tőle aludni. Lehet a folyamatos gépeléstől? Vagy más a probléma? Hogyan kezelhetném?

Legjobb válasz: más lesz az ... várj még, hátha elmúlik, ha nem akkor talán bõrgyógyász

más lesz az ... várj még, hátha elmúlik, ha nem akkor talán bõrgyógyász


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!