Találatok a következő kifejezésre: Az új az (17237 db)

Gépemen újítani szeretnék. A videó kártya maradna, a ram talán + 1 GB. Amibõl kéne az új az Proci, alaplap, és lehet h már új táp is kéne, ezt ti mondjátok meg. Hogyan tudnám a lehetõ legköltségtakarékosabban megoldani?

Nem akarok nagyon jó, vágtázó gépet, de jó lenne, ha mongy. 2011-12es játékok futnának rajta normalon lagg mentesen. Ha szted már teljesen új gép kéne akk azt is írd meg pls. h milyet ajánlanál erre a célra a felhozatalból a lehetõ legolcsóbban.

Legjobb válasz: Eseletg egy AMD Athlon II X4 635 2.9GHz AM3 Processzor megoldaná az összes problémámat?

A kérdező hozzászólása: Eseletg egy AMD Athlon II X4 635 2.9GHz AM3 Processzor megoldaná az összes problémámat?
Ebbõl a gépbõl már nincs mit felhasználjál az újhoz, mindet add el

Ha ilyen gsm jellegű boltban veszek új telefont és beadom a régimet akkor az újnak az árából levonják a régi értékét?

mert nokia lumia 620-ast szeretnék és ha a mostanit beadom ott mellé,akkor vonnak le az árából?

Legjobb válasz: általában igen..

általában igen..

Ha beiratkozáskor nincs személyim, de viszem helyette a lejártat és hozzá az újhoz az igénylőlapomat amit kaptam, azt el fogják fogadni? (egyetem)

Későn vettem észre hogy le fog járni a személyim, így nem fog megérkezni az új a beiratkozásig. A régit átlyukasztották, és kaptam egy személy igazolvány igénylő adatlapot. Ha ezeket viszem és mondom hogy következő hétre viszem az újat, akkor be tudok iratkozni?

Legjobb válasz: Furcsa, hogy ezt nem tudod. Mindenki tudja, hogy bárhol kell magad igazolni, akár rendõr elõtt, akkor a papírral igazolod magad. Mindennél így van, jogsinál is.

Furcsa, hogy ezt nem tudod. Mindenki tudja, hogy bárhol kell magad igazolni, akár rendõr elõtt, akkor a papírral igazolod magad. Mindennél így van, jogsinál is.
Érvényes útlevelet is vihetsz (ha van)
A kérdező hozzászólása: Az nincs sajnos...


Laptop touchpad-jén be lehet valahogy állitani hogy a kétujjas görgetésnél ha lefele akarok tekerni akkor ne felfele kelljen húzni az ujjaim az érintőpanelen?

dell 3521 touch laptopom van,és zavar hogy az eddigi laptopoknál pont ellentétesen volt ez a funkció beállítva.... windows 8al megy a gépem, valaki tud segíteni?? :)

Legjobb válasz: megoldottam :D

A kérdező hozzászólása: megoldottam :D
lehet hogy Te megoldottad, de én egyáltalán nem tudok görgetni! meg se mozdul!

Melyik a legjobb ingyenes vírusirtó? A régi gépemen az AVG fut, az újra az AVIRÁT telepítettem.

A kettőbő melyik a jobb? Esetleg van jobb is ezeknél?

Legjobb válasz: Az Avast is még jó. Azt tudom ajánlani.

Az Avast is még jó. Azt tudom ajánlani.
Nincs legjobb virusírtó, egyikük se biztosit 100% védelmet, de avira, avast, avg, panda cloud is jó, amugy ajánlom a panda cloudot azon, a gyenge gépen alig fogja a gépet.
Én is az avast-ot ajánlanám. Nekem egyik sem jött be a 2felülírott közül.

Két hölgynél voltam prosztatamasszázson, nem volt jó amikor bent volt az ujja. Azt viszont nagyon élveztem mikor a seggem közt kényeztetett. Nem vagyok alkalmas prosztataorgazmusra?

Addig élveztem ameddig mozdulatlanul volt az ujja a seggemben.

Legjobb válasz: Lehet, hogy a prosztatamasszázs maga nem egy élvezetes dolog. Sok tévhit terjed a neten. Én kipróbáltam az anált, de nem volt jó, szóval nem csinálom többet. Ha neked nem jó a pr.masszázs, akkor ne csináltasd többet :) 21/L

Lehet, hogy a prosztatamasszázs maga nem egy élvezetes dolog. Sok tévhit terjed a neten. Én kipróbáltam az anált, de nem volt jó, szóval nem csinálom többet. Ha neked nem jó a pr.masszázs, akkor ne csináltasd többet :) 21/L
Vegyél magadnak egy g-pont vibrit. Ha magadnak csinálod felfedezheted hol jó neked.

Aki gitározik a videóba mik vannak az úján azok valami pengető féle?

ha valaki tudja akkor lécives írja le hogy mi is annak a pontos neve :)

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/watch?v=iyMQRVA2pnc&feature=my_liked_..

A kérdező hozzászólása: http://www.youtube.com/watch?v=iyMQRVA2pnc&feature=my_liked_..
gondolom ujjpengetõ. Keress rá googleba és kiadja
A kérdező hozzászólása: zsíír köszi :D
Már viszonylag régi a kérdés de ha esetleg még érdekel:igen az pengetõ. Annyiban különbözik a háromszögletû pengetõtõl, hogy ezt a hüvelykujjadra tudod húzni.

3 nap múlva emelt érettségizek, de a személyigazolványom lejárt és lehet nem fog elkészülni addigra az új. Az igénylőlappal és a régi személyivel tudom igazolni magam?

Az igényl?lapon rajta van a fénykép és az összes adatom, de attól félek nem fogják elfogadni. Ideiglenes személyit nem kaptam.

Legjobb válasz: Sõt, addig csak azzal, és semmi mással nem tudod magad igazolni. Azon az A/4-es fénymásolaton nemcsak a fotód, de minden olyan adatod benne, ami kell, hogy a személyed igazolva legyen. El fogják fogadni!

Sõt, addig csak azzal, és semmi mással nem tudod magad igazolni. Azon az A/4-es fénymásolaton nemcsak a fotód, de minden olyan adatod benne, ami kell, hogy a személyed igazolva legyen. El fogják fogadni!
Ideiglenes személyiként én is egy a4-es papírt kaptam amivel igazolni tudom magam. Rajta volta fotóm, aláírásom. Azt is el kell fogadniuk.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. :)
2-ik vagyok. A vizsgádhoz "A Népi Kína 2 napi termését kívánom neked oda bele!" Ha annyi nem elég, akkor annál többet kívánni felesleges :) )))
lehet gomba
Mint ahogy elsõ írta, lehet gomba, de ha a körmödön fehér foltok is megjelennek, C-vitamin hiány. 500mg-osat vegyél akkor, és napi kettõ nyugodtan mehet, bajod nem lesz tõle!
Vagy ha dohányzol, akkor az is okozhatja...
Szerinted?
Nekem ugyan nem volt negatív hatása a kapcsolatomra, de tény, hogy az egyik exem sokkal jobb volt az ágyban mint a párom. De ezzel nincs mit tenni, én õt szeretem, a szex meg mással jobb volt, el kell fogadni.
Nem, sosem hasonlítom össze õket.
Miert erzem azt, hogy a kerdezo no...
Persze, hogy összehasonlítom õket, nem direkt, nem szemétkedésbõl, de egyszerûen, ha már nem az elsõ pasival van dolgom, akkor már van mihez hasonlítani, tudom melyik jobb, rosszabb. Nekem a nagyobb méret jobban bejön, ezt pedig egybõl lehet látni, érezni az ágyban. Nem csak a szexben hasonlítok össze ex-eket a jelenlegiekkel, hanem akár csókban is. Mert mindenki máshogy csókol, más az íze, mást vált ki belõlem. Nincs az összehasonlítással semmi baj. Biztos engem is hasonlítgatnak a volt nõikhez a pasik és igyekszem jó lenni az ágyban. Aki meg nem felel meg, azt dobom, ilyen egyszerû, de ez már szex elõtt ki szokott derülni...
Ha mindenkit összehasonlítottam volna mindenkivel ... hát... nincs akkora papír, meg agyi kapacitás :-D De komolyra fordítva a szót, szándékosan nem szoktam összehasonlításokat csinálni, persze van olyan, amikor valaki valamit másképp csinál, akkor végig gondolom, hogy ezt a másik jobban vagy rosszabbul csinálta, de az ilyet egy normális kapcsolatban meg lehet beszélni (mármint nem azt, hogy az ex hogy csinálta, hanem hogy miképp lehet jobban csinálni)
#4 +1 persze, hogy összehasonlítom, de ha valami rossz hatással van a kapcsoltra az nem az, hogy az elõzõ jobb volt, hanem hogy az aktuális nem elég jó.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!