Találatok a következő kifejezésre: Az új aksija alig (3 db)

Az új aksiba mitől alakul ki a baktériumkultúra?

Legjobb válasz: Értelemszerûen kell, hogy juttass tápanyagot a vízbe, értem ezalatt például a haleledelt, ami lebomlik. Nem véletlenül javasolt néha-néha a vízbe szórni. Persze ettõl még tökéletesen beállt biológiai egyensúly nem lesz, ahhoz kellenek a halak. Õket se telepítjük egyszerre, inkább kétszerre. A több hal egy hetekig járatott akváriumnak is "bomba".

Értelemszerûen kell, hogy juttass tápanyagot a vízbe, értem ezalatt például a haleledelt, ami lebomlik. Nem véletlenül javasolt néha-néha a vízbe szórni. Persze ettõl még tökéletesen beállt biológiai egyensúly nem lesz, ahhoz kellenek a halak. Õket se telepítjük egyszerre, inkább kétszerre. A több hal egy hetekig járatott akváriumnak is "bomba".
A több hal, az inkább egyszerre túl sok hal, rosszul fogalmaztam.

Az új mobilom aksija alig bírja 3 napig. Miért nem jó az aksi?

Most vettem egy lg kg800-as mobilt(fekete csoki),és az aksija alig birja 3 napig, mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Én az egyik márkakereskedésben hallottam egy eladótól, hogy a most készült telók aksija már csak 2, max 3 napig bírja. Szerintem ez lehet az oka.

Én az egyik márkakereskedésben hallottam egy eladótól, hogy a most készült telók aksija már csak 2, max 3 napig bírja. Szerintem ez lehet az oka.
ez a baj a pengékkel. ha nincs benne anyag, akkor amper honnan lenne?
A mai mobiloknak annyi mindent kell tudniuk, és nagy kijelzõ, jó kamera, hogy egy egyszerû mûvelet is húzza le az akksit rendesen, nekem 6120 nokiám van, napi szinten töltöm. A maiak sajna gyenge aksik, ezeket kéne fejleszteni nem a kamerát rajta. :( Jah, egy mezei alaptudású kameramentes nokia 1208 is van itthon, az több mint egy hétig bírja 1 töltéssel. Hidd el az okstelefonokban sem rossz az akku, csak kevés a teljesítménye a sok programhoz.
Hát nem akarlak elkeseríteni, de nekem az 1év 3 hónapos LG -m 1 napot bír (kezdetben nekem is 3 volt) , úgy hogy kikapcsoltam a 3G -t, mert az állítólag sokkal energiaigényesebb. Ráadásul nincs utángyártott aksi hozzá, csak gyári, aranyáron. Én nagyon megbántam, hogy LG -t vettem, soha többé. Szerintem szabadulj meg tõle, amíg jó árban ki tudsz szállni belõle.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Sajnálom a telót mert elegáns kis készülék, de túl fogok rajta adni, mert nincs nálam jövõje.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!