Találatok a következő kifejezésre: Az új Swift (12 db)

A 2003-as Suzuki Swift Sedan GLX Manager (1.3 16v) -be bele lehet rakni az új swift (2007) kormányát?

A mostani is légzsákos és amit bele akarok tenni az is. Meg lehet valahogy oldani?

Legjobb válasz: Kérdés, hogy ugyanolyan-e a felfogatása, és a légzsák kábelezése. Vagy ha kábel nélküli légzsák akkor oké.

Kérdés, hogy ugyanolyan-e a felfogatása, és a légzsák kábelezése. Vagy ha kábel nélküli légzsák akkor oké.

Milyen zenét szerettek a régieket (pl. : Elvis, CCR. ) vagy az újakat (pl. : Skrillex, Taylor Swift. ) és miért?

Legjobb válasz: A kérdés úgy hülyeség,ahogy van. Nem kell összehasonlítgatni eleve,de amiket újaknak felsoroltál,az is csak két példa,olyan elõadókra,amik divatosabbak/népszerûbbek. Képzeld,kismillió olyan zene készül még manapság is,ami régebbi mûfajú és bár kevésbé ismert,az általad említetteknél többet ér. Hogy válaszoljak is:mindegy,hogy mikori egy zene,ha JÓ és nem divatfos és nem mûzene. Lehet újabb is,vagy akár 30 éves is,nem ez a lényeg.

A kérdés úgy hülyeség, ahogy van. Nem kell összehasonlítgatni eleve, de amiket újaknak felsoroltál, az is csak két példa, olyan elõadókra, amik divatosabbak/népszerûbbek. Képzeld, kismillió olyan zene készül még manapság is, ami régebbi mûfajú és bár kevésbé ismert, az általad említetteknél többet ér. Hogy válaszoljak is:mindegy, hogy mikori egy zene, ha JÓ és nem divatfos és nem mûzene. Lehet újabb is, vagy akár 30 éves is, nem ez a lényeg.

Mennyit kell fizetni havonta az új suzuki swift-re biztosítással?

http://www.suzuki.hu/pages/display/auto/tartalom/arlista pl. a legolcsóbb 5 ajtós!

Legjobb válasz: normális gondolkodású ember nem vesz "újsuzukit" azon az áron már olyan mercit kapsz használtan...

normális gondolkodású ember nem vesz "újsuzukit" azon az áron már olyan mercit kapsz használtan...


Fiat Bravo vagy Suzuki Swift 1.3-as ( a régi nem az új). Melyiket vegyem?

Szeretnék venni egy autót, de sajnos azon kívül, hogy kinézetre melyik jobb többet nem értek hozzá. Fiatokról azt olvasom, hogy nagyon rossz. Eddig egy Swiftem volt vagyis csak kölcsönbe volt nálam és most eladásra került. Soha semmi baja nem volt azonkívül, hogy a kipufogót kellett cserélni. Szerintetek Fiat vagy Suzuki?

Legjobb válasz: Suzuki

12:13. Az idióta vezetõt miért kell azonosítani a kocsijával? Ha hülye a vezetõ, akkor szerinted szar a kocsi, mi? Ostoba. Ez a suzuki szapulás mára divattá vált. Sokan csak a sok barom után mondja a szart, saját tapasztalat nélkül.
Suzuki
Suzuki
Suzuki, megbizhatok, semmi baj veluk. En ujonnan vettem 1.6-ost, 9 evig vezettem, semmi baja nem volt, csak olaj, viz, es uj kerekek kellettek bele. A regebbikben az a jo, hogy Opel/Holden motor van benne, es tenyleg Japanban lettek csinalva.
Suzuki. Nekem volt, most fiat bravam van. A Fiat kényelmesebb, a suzuki viszont megbízható. A fiaton mindig van valamit alakítani, nagyon igényes a törõdésre. persze, ha megfelelõ mûszaki érzéked, és tapasztalatod is van, nem olyan rossz választás egy brava. Én nem bántam meg, bár eddig is minden szervízmunkát magam végeztem az autóimon.
Elõzõnek: IQ=0
én a Fiatot ajánlanám.Igaz, többet kell vele foglalkozni, de hálás jószág, megéri. másrészt máshogy néz á sok ember, mint egy szutyukira
Suzuki a legmegbízhatóbb ez tény!!! De az is köztudott, hogy a kasztnija egy nulla!!! Nem találkoztam még olyan autóval aminek a tetejét 2 ujjal be lehet nyomni.. Nincs vele semmi gond amíg össze nem töröd, de akkor neked is annyi..
Utolsó te marha teljesen igaza van!!! Össze se lehet hasonlítani a két autót nem is értem.. A Bravót vedd mindenképp 1, 2 82 lovas, 6 litert eszik.. Swift 1, 3 69.. Egyszer vittek egy ilyen Isten suzukival halál félelem!!! Nézzetek már meg neten egy két képet mi marad egy ilyen autóból akár egy kisebb ütközés során. Mindig ez ugrik be amikor meglátom valamelyik szerencsétlent egy ilyenben az autópályán 150 el belsõ sávban.. Legyen eszed, Bravo +2 légzsák, meg +250 kiló
Azért azzon érdekes elgondolkdoni, hogy a sztereotipiák jönnek valahonann, szóval ha semmi alapja nem lenne, akkor nem mondanák. :P
Így van, ha nem lenne alapja a dolognak akkor nem terjedne ennyire.. Bravo 1, 2 1020 kiló, Swift 1, 3 meg 820.. Szerintetek hol van az a +200 kiló? Gondolkodjatok már egy kicsit.. Légzsákokról meg akkor ne is beszéljünk már. Értelmetlen egyáltalán összehasonlítani, olyan mintha a Puma cipõt hasonlítgatnád a Winkhez..
18 éves suttyó hülyegyereket hol lehet egy 40 éveshez hasonlítani?! Ésszel kell mérni, és menni. Ennyi.
Fiatot vegyél nekem is az van remek autók!
nekem bravam van, ültem már suzukiban, hát nem cserélnék
SUZUKI
látom kérdezõ, te is bevetted ennek a baromságát. Nem baj, a fiattal sem jársz rosszul.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. Fiat mellett szól, hogy drágább, de túlélem Suzuki meg nem fog tönkremenni, de ha baleset van jó eséllyel én tönkremegyek. Eddig Fiat mellett vagyok. Inkább évi +20.000 de az, hogy élve kiszállok ennyit megér.
Ülj át a stilodba, nekem 3 évig volt papírsuzukim, semmi halálfélelmem nem volt benne. Lehet, akkor baromi bátor vagyok mi? Nekem most brava-m van. Abban se félek. Sõt, mondjak jobbat? Még a szocializmus idején kispolszkim is volt, és abban se féltem. Nézd csak meg a roncsautókat, és számolj. Aztán kezdd el számolni mennyi suzuki van az utakon a többi autóhoz képest. Aztán menj fel a lánglovagokra, és számold meg hányan haltak meg más autókban. Azt5án számold meg mennyien suzukikban. Hasonlítsd össze a két számadatot. Szerencsétlen korlátolt.... hagyjuk.
utolsónak: Ja baromi nagy hülyésg autó roncsokat megnézzni -.-" mert ott nem látsz olyat, hogy egy suzuki ne lenne szarrá törve és 10/8 ne halt volna meg valaki mig a másik autóból általábban kiszálnak az emberek. Be kell látni a suzuki és kivált kép a régiek egy olcsó igénytelen xar, ami általábban a büdös életben nem romlink el. Ellenben olyan ronda, hogy kicsufolni nem lehet, kényelmetelen és veszélyes. Am. pedig de volt suzukim és többet a büdös életben nem kivánom, hogy legyen. (1, 3 as ignist használtam 2 hónapig útána megváltás volt átülni a stilomba )
63% Újra értelmesen válaszolt... Mint minden tudós ember internetes fórumon olvasott sztereotípiákra építi a véleményét, mert suzukija sosem volt. A válaszával annyiban egyetértek, hogy a brava/bravo nem éppen egy rosszul sikerült konstrukció. Kicsit több törõdést igényel, mint a suzuki, de meghálálja. A suzuki szinte abszolút szervízmentes, csak tízezrenként kell olajat, légszûrõt, és harminc-negyvenezrenként kell gyertyát cserélni benne. Az, hogy a lánglovagokon nézett képek alapján eldönteni, hogy melyik autóban lehet megmaradni frontális balesetnél, egy baromság.
Szia! Ilyen kérdést kár feltteni mert minden Bravora jut 10 'ti autótok'-os. Az én véleményem is az hogy a Fiát ez egyértelmû egy nagyon szép és jó autót kapsz, jó pénzért. De mint minden más autónál itt is át kell nézzetni szerelõvel, ha nem értesz hozzá és csak szerellõ által is jónak mondotat szabad megvenni. Nézzél meg néhány törés tesztet, keres rá összetört autok képire és döntsd el, hogy mi ér többet, hogy a szervíz költség éves szinten kb. 20e ft kevesebb legyen vagy hogy ha valami történik akkor _sokkal_jobb esélyel éld túl. Aztán hogy ha ezzel meg vagy rakj egymás melél a két kocsi képét és döntsd el melyik tetszik úgy is ez fog javarészt döntetni. :)
Egyik sem
suzuki: olcsó hozzá minden, kiforrott konstrukció, keveset fogyaszt, viszont szûkös lehet ha nagy a család és lenézik az okosok.
Mind a 2 jó autó, nekem volt egy suzukim nagyon jól megy de! ha egyszer elindul a romlás útján akkor nincs visszaút mindig elõjön valami, nagyon gyors kis pörgös kocsi szeretem... de egy erõsebb masszívabb kocsira vágytam bravoba megtaláltam ami kell, konkrétan valóban igaz hogy odakell rá figyelni a szervizeket bekell tartani de hálás kis vadállat megy szépen.

Mi az új Suzuki swift reklám alatt szóló zene címe?

http://www.youtube.com/watch?v=5nxyinKUGK4

Legjobb válasz: Én is szeretném tudnii!!!!!!

Én is szeretném tudnii!!!!!!
Volt egy Suzuki FANtastic Sounds nevû pályázat amiben kereték az új swifthez illõ zenét. Az angol nyertest itt találjátok: http://www.fantastic-sounds.com/the-winner/ De szerintem ez NEM annak a magyar változata.
Tényleg nincs egész szám , csak a reklámhoz írták, de amúgy Erdész Róbert. Kicsit hosszab versio http://www.youtube.com/watch?v=2-r_QhduiGg

Mennyibe kerül az új Suzuki Swift 15000 km-es szervize?

Olajcsere, olajsz?r?, légsz?r? csere + átvizsgálás

Az új Susuki Swift csomagtartójába belefér egy összecsukott babakocsi?

Azt mondják, hogy nagyon pici a csomagtartója...

Legjobb válasz: Babakocsija válogatja, de szerintem elég necces...

Babakocsija válogatja, de szerintem elég necces...
Hát szerintem nem csak a csomagtartója pici. Nem igazán családi autónak használható szerintem. Fõleg ha több gyerek van. Akkor inkább kicsivel többet szánnék autóra, és vennék egy nagyobbat.
Szerintem vegyél egy régebbi 3-as BMW-t.. Azért már tudsz venni annyiért mint egy új swiftet. 1998-2002 között nézz a használtautón, õersze ne fullextrás faberakásosat mert az 5milka. Vannak egész szépek kevés kilóméterrel, keveset is fogyaszt.
Nekünk új Swiftünk van, és nemrég vettünk babakocsit. A babakocsi hatalmas, de belefér a csomagtartóba, igaz a kerekeitki kell venni miután összecsuktuk. De ezzel meg is telt. Egy gyereknél még elég.
Nekem is swiftem van, és a nõvérkém kisbabájának a kocsija, hát igeaz, nem a legnagyobb, de belefér!
Miért vesznek fiatal családok, kisgyerekkel swiftet vagy ignist? Nem is lehet benne elférni, ha bepakolsz minden babacuccot... Inkább vennétek egy 82 lovas 1.4 es astra F-et... Sokkal nagyobb mint a swift és az SI motor repíti a könnyû kasznit. Jah és a csomagtartója nagyon nagy a swifthez képest.
Talán azért, mert egy egy használt autóba nem akar belevágni (teszem hozzá én sem tenném) egy új astra-ra pedig nincs pénz. Vegyetek nyugodtan suzuki swiftet, nekem is az van, olcsón kijöttem vele, jó a fogyasztás, és azért annyira nem kicsi, hogy ne férjen bele egy babakocsi, 5 pelenka, meg 2 cumisüveg.
Attól függ mekkora a babakocsi... :DDD Szerintem nem! Bár még nem próbáltam. ;)

Váltás közben leáll az autó és rögtön újra indul. ( 94-s 1.3 8V Swift ) Vajon miért?

Lenne egy 94-es 1.3 8V swiftem.

Legjobb válasz: A generátor. Nekem mikor szarakodott, 2-esben mentem a kocsival, mert azon ugye végig nagy fordulaton tudom tartani és még közlekedni is tudok, úgy töltöttem az aksit mint a bicikli dinamó. Azért áll le, ha 4-5be váltasz. Terheled.

A generátor. Nekem mikor szarakodott, 2-esben mentem a kocsival, mert azon ugye végig nagy fordulaton tudom tartani és még közlekedni is tudok, úgy töltöttem az aksit mint a bicikli dinamó. Azért áll le, ha 4-5be váltasz. Terheled.
Ezt nem nagyon értem... mitõl indul újra? Sebességbe mész leveszed a gázról a lábad, benyomod a kuplungot leesik a fordulat akkor leáll, majd amikor átrakod a másik fokozatba felengeded a kuplungot újraindul? Ha így történik nincs alapjáratod
93as stiftem van és 4 év alatt nekem is csinálta ezt jó párszor. Én nem foglalkoztam vele, mikor le állt vissza raktam egy sebességet és ment tovább. Ezen kívül hidegben szokott rángatózni az autó(menet közben egy pillanatra leáll de rögtön megy is tovább) Történt olyan is, hogy beindítás után le esett a fordulatszám majd leállt a motor. Szintén hidegben van, hogy egy henger leáll ilyenkor egyenetlen az alapjárat és remeg az egész autó. Mindezek ellenére én naponta használom az autót, eddig még mindig elvitt oda ahová tartottam. Amúgy elektronikai gondra gondolok. Gyertya, gyújtás elosztó, kábelek... Ezeket nem ártana cserélni vagy tisztítani. Az enyém munkába járós autó, míg megy addig nem nyúlok hozzá nehogy rosszabb legyen:)
A kérdező hozzászólása: Ha benyomom a kuplungot rögtön leesik a fordulat 4-500-ra.. Ezek szerint alapjárat lenne ?
A régi autók átka! Ide az újjal!
Régi kérdés, de az én autóm is ugyanezt csinálja mostanság. A baj az, hogy itt is és más oldalakon is többször feltették már a kérdést majdnem teljesen ugyan azokkal a jelenségekkel, de érdemi választ még sehol nem találtam. Legtöbben amúgy a befecskendezõre gondolnak, állítólag annak a cseréje segít.

SUZUKI SWIFT 1, 0 1999-es évjáratú új kocsimban mindkét biztonsági öv (elsõ ülésnél) és az egész plafon is elázott mosás után, hol folyhat be a víz? SOS

Legjobb válasz: Beteszel egy füstgyertyát, becsukod az ajtókat és figyeled, hogy honnét tör elõ a füst. Ott a beázás helye.

Beteszel egy füstgyertyát, becsukod az ajtókat és figyeled, hogy honnét tör elõ a füst. Ott a beázás helye.
A kérdező hozzászólása: Hû, ez jól hangzik. Hol kapok füst gyertyát?
füstölõregondol

2001-es Suzuki Swift nem indul? Az akksi új, fel is van töltve, az elektromos ablakok egyáltalán nem működnek. Amikor berakom a kulcsot, a sípoló jelzőhang nagyon gyengén szól (és mintha 1 oktávval lejjebb lenne).

A kulcs elfordítására nem reagál a motor. Ha várok néhány percet, néha hallani lehet egy kattanást (gondolom a relék fel?l), és rá tudom adni a gyújtást, de magától nem indul be (viszont be lehet tolni az autót, beindítás után mintha kutya baja se lenne). Mi lehet a probléma?

Legjobb válasz: Átnéztem a testkábeleket a motortérben, stb. Multiméterrel ráméregettem, eljut a feszültség valószínûleg a fogyasztókig, de nem tudom, mi lehet a baj

A kérdező hozzászólása: Átnéztem a testkábeleket a motortérben, stb. Multiméterrel ráméregettem, eljut a feszültség valószínûleg a fogyasztókig, de nem tudom, mi lehet a baj
Tuti hogy aksi gond. Mivel indíiás után minden mûködik, a generátorról már jön az áram ahogy kell. De az aksitól nem. Szóval tuti hogy ott van a gond valahol. Mivel egy kicsi áram van, nem lehet biztosíték, meg teljes szakadás. Csak valami kontakt hiba. (fújj be mindent kontakt sprayvel, az csodákra képes XD)
Akkor még sincs meg a megfelelõ feszkó a rendszerben, lehet az akku a gyenge, te töltötted fel vagy csak mondták , hogy fel van?
Az akkusarut tisztítsd meg. Csiszoló papírral jól megtakarítod azt a részét ami az aksival érintkezik (ha igényes vagy akkor a többi részét is) utána lefújod wd40-el és jó lesz. De wd40 nem kötelezõ, anélkül is jónak kéne lennie.
És nézd meg a testkábeleket is, nem lazultak -e meg.Nem jut el az akku árama a fogyasztókig csak szivárog arrafelé néhány elektron, tehát valahol nincs rendes kontakt az akku és a kocsi elektromos rendszere közt.
A kérdező hozzászólása: A középkonzolon az óra nagyon halványan mutatja az idõt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat, megoldódott a probléma!!! :) Megtévesztett, hogy a feszültség eljutott a fogyasztókig, csak elegendõ áram nem!!! Az akku saruit megcsiszoltam, szinte teljesen be volt már oxidálódva a réz. Még 1x köszönöüm!!! Megúsztam minimum egy ezrest az autószerelõnél, aki még ki is röhögött volna!
1. vagyok. Mondtam én. ;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!