Találatok a következő kifejezésre: Az új SIM kártyát hogyan lehet aktiválni (2 db)

Az új Vodafone SIM kártyát hogyan lehet aktiválni?

Írják, hogy hívjuk az 1270-et, de hogy utána milyen menüponton belül találom meg az aktiválást? Már végighallgattam a lehetségeseket és nem mondja.

Legjobb válasz: 5-ös gomb, majd 0 az ügyintézõ kapcsolása. Ott biztos tudnak segíteni. De!!! A vodafone sim feltöltõs kártyákat fizetõs hívással "kelted életre". Legalábbis régebben így volt. Az elõfizetéses kártyát meg központilag aktiválod.

5-ös gomb, majd 0 az ügyintézõ kapcsolása. Ott biztos tudnak segíteni. De!!! A vodafone sim feltöltõs kártyákat fizetõs hívással "kelted életre". Legalábbis régebben így volt. Az elõfizetéses kártyát meg központilag aktiválod.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de sajna az ügyintézõ nem tudott segíteni, fizetõs hívást pedig nem engedélyezett. (ezeket már próbáltuk)
Akkor ott valami más gond van! Olyan pedig nincs, hogy az "ügyintézõ nem tud segíteni..." Ezt ne hagyd. Neked van egy élõ szerzõdésed a vodafonenal, és nem mûködik az aminek mûködni kellene... Kutya kötelessége megoldani a problémád. Akkor mi történik, ha hívod a SIM-kártyához tartozó számot?
esetleg * gomb

Ha veszek 1 telenoros telot használtan és veszek bele 1 új sim kártyát akkor azt hogyan kell aktiválni? A szolgáltatónál vagy itthon is lehet?

nem tudom hogy van ez hogy most vagy számlázzák minden hónapban vagy pedig vannak azok a feltöltő kártyák amiket pl. postán is lehet kapni (az utóbbit jobban szeretném)

Legjobb válasz: Ha jól emlékszem régen úgy lehetett aktiválni egy feltöltõkártyát, hogy pénzt utaltál rá. Az elõfizetést pedig aktiválták. Nem vagyok biztos benne, közel 10 éves a SIM kártyám. :)

Ha jól emlékszem régen úgy lehetett aktiválni egy feltöltõkártyát, hogy pénzt utaltál rá. Az elõfizetést pedig aktiválták. Nem vagyok biztos benne, közel 10 éves a SIM kártyám. :)
Otthon is lehet csak meg kell lened 14 nek és kell egy személyigazolványnak nálad lenni és asszem ahogy aktiváltad 3 napon belül 3000 forintra kell feltöltened nekem így volt de kérdezd Telefonos ügyfélszolgálat :1220 (telenor) Asszem a szolgáltatónál mármint hogy bent a boltban nem is lehet
Ha veszel SIM kártyát akkor a szolgáltató is tudja aktiválni, viszont otthon te magad is!De ez feltöltõkártyás SIM-re vonatkozik! Az elõfizetéses nem tudom, hogy van!
Feltöltõs simet (Praktikum express) online a Telenor honlapján vagy a csomagon feltüntetett hívószámon tudsz aktiválni. Havidíjas simet csak ügyfélszolgálaton tudsz igényelni és azt ott helyben aktiválják.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!