Találatok a következő kifejezésre: Az új SIM kártyát hogyan lehet (8 db)

Az új Vodafone SIM kártyát hogyan lehet aktiválni?

Írják, hogy hívjuk az 1270-et, de hogy utána milyen menüponton belül találom meg az aktiválást? Már végighallgattam a lehetségeseket és nem mondja.

Legjobb válasz: 5-ös gomb, majd 0 az ügyintézõ kapcsolása. Ott biztos tudnak segíteni. De!!! A vodafone sim feltöltõs kártyákat fizetõs hívással "kelted életre". Legalábbis régebben így volt. Az elõfizetéses kártyát meg központilag aktiválod.

5-ös gomb, majd 0 az ügyintézõ kapcsolása. Ott biztos tudnak segíteni. De!!! A vodafone sim feltöltõs kártyákat fizetõs hívással "kelted életre". Legalábbis régebben így volt. Az elõfizetéses kártyát meg központilag aktiválod.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de sajna az ügyintézõ nem tudott segíteni, fizetõs hívást pedig nem engedélyezett. (ezeket már próbáltuk)
Akkor ott valami más gond van! Olyan pedig nincs, hogy az "ügyintézõ nem tud segíteni..." Ezt ne hagyd. Neked van egy élõ szerzõdésed a vodafonenal, és nem mûködik az aminek mûködni kellene... Kutya kötelessége megoldani a problémád. Akkor mi történik, ha hívod a SIM-kártyához tartozó számot?
esetleg * gomb

Elvesztettem a sim kártyémat, hogy lehet megoldani hpgy ujra az a telefonszámom legyen?

Legjobb válasz: A számod megmarad, gyártanak neked újat 1 nap alatt, be kell menj a szolgáltatódhoz. Nem tudom mennyibe kerül rége 5e Ft volt.

A számod megmarad, gyártanak neked újat 1 nap alatt, be kell menj a szolgáltatódhoz. Nem tudom mennyibe kerül rége 5e Ft volt.
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/ugyintezes/gyik/ugyintezes/.. 4500Ft az új Letiltás 2500Ft. gugli ---> "sim pótlása" elsõ találat
A kérdező hozzászólása: Kösziiii

Ha veszek 1 telenoros telot használtan és veszek bele 1 új sim kártyát akkor azt hogyan kell aktiválni? A szolgáltatónál vagy itthon is lehet?

nem tudom hogy van ez hogy most vagy számlázzák minden hónapban vagy pedig vannak azok a feltöltő kártyák amiket pl. postán is lehet kapni (az utóbbit jobban szeretném)

Legjobb válasz: Ha jól emlékszem régen úgy lehetett aktiválni egy feltöltõkártyát, hogy pénzt utaltál rá. Az elõfizetést pedig aktiválták. Nem vagyok biztos benne, közel 10 éves a SIM kártyám. :)

Ha jól emlékszem régen úgy lehetett aktiválni egy feltöltõkártyát, hogy pénzt utaltál rá. Az elõfizetést pedig aktiválták. Nem vagyok biztos benne, közel 10 éves a SIM kártyám. :)
Otthon is lehet csak meg kell lened 14 nek és kell egy személyigazolványnak nálad lenni és asszem ahogy aktiváltad 3 napon belül 3000 forintra kell feltöltened nekem így volt de kérdezd Telefonos ügyfélszolgálat :1220 (telenor) Asszem a szolgáltatónál mármint hogy bent a boltban nem is lehet
Ha veszel SIM kártyát akkor a szolgáltató is tudja aktiválni, viszont otthon te magad is!De ez feltöltõkártyás SIM-re vonatkozik! Az elõfizetéses nem tudom, hogy van!
Feltöltõs simet (Praktikum express) online a Telenor honlapján vagy a csomagon feltüntetett hívószámon tudsz aktiválni. Havidíjas simet csak ügyfélszolgálaton tudsz igényelni és azt ott helyben aktiválják.


Lehet.Fordulj a szolgáltatóhoz.
Persze, hogy lehet. velem is elõfordult már!!!

Hogyan lehet SIM kártyára menteni a régi telefonról minden adatot, ha az új telefonra szeretném rátenni? Pl. Képek, jegyzetek. Stb.

Legjobb válasz: sim kártyára képeket nem tudsz menteni csak a telefonom memoriájába! A sim -re csak a telefonszámokat tudod átmenteni amit a telefonkönyv menüjében tudsz megcsinálni!

sim kártyára képeket nem tudsz menteni csak a telefonom memoriájába! A sim -re csak a telefonszámokat tudod átmenteni amit a telefonkönyv menüjében tudsz megcsinálni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Ettõl féltem....
Bizony, sim-re nem lehet képeket menteni. De ha van a régi telódba memokártya, arra tudod! Vagy ha van bluetooth azzal is lehet átküldeni. Végsõ esetben, ha memo sincs benne, akkor megoldás lehet, hogy a képeket elküldöd az emailcimedre MMS-be.

Az miért van hogy van egy alcatel x200 as modemem használtam elraktam a fiókba és mikor újra elõvettem feltelepítette a drivert stb és azt írja hogy a sim kártya nincs behelyezve jól van benne de még sem ismeri fel ilyenkor mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Próbáld az érintkezõket megtakarítani, hogy ne legyenek oxidáltak (a kártyán is), illetve azt a mechanizmust, ami a kettõt egymáshoz szorítja, feszítsd meg egy kicsit. Emellett érdemes lehet még másik kártyát is belepróbálni, ha van kéznél.

Próbáld az érintkezõket megtakarítani, hogy ne legyenek oxidáltak (a kártyán is), illetve azt a mechanizmust, ami a kettõt egymáshoz szorítja, feszítsd meg egy kicsit. Emellett érdemes lehet még másik kártyát is belepróbálni, ha van kéznél.

Beázott a telefonom, el vittem szervizbe, ott azt mondták, hogy újra szoftverezés segít, ki is takarította, valóban, így el is indult, de a sim kártyát nem fogadja el, Szolgáltatáson kívüli terület van kiírva ha hívok. Mi lehet a gond?

ha a segélyhívót is próbálom hívni azt se (ami ugye kártya nélkül is kellene mennie) Megéri elvinni egy ultrahangos tisztításra? Azt hiszem ezt ajánlotta még a szervizes, segíthet rajta? Xperia U telefonról van szó!

Legjobb válasz: Azt mondod újra szoftverezték? Akkor lehet hogy ott történt valami...

Azt mondod újra szoftverezték? Akkor lehet hogy ott történt valami...
A kérdező hozzászólása: Igen, õ is említette, hogy ez is lehet, viszont azt mondta, hogy próbáljam járatni a telefont, háhta észbe kap, illetve indítsam el a telefon visszaállítása alaphelyzetbe részt, most az megy, vagyis gondolom azt csinálja, mert nem reagál semmire, most türelmesen várok. Ha nem megy, vigyen vissza hozzá? Vagy amit ajánlott?
Igen vidd vissza hozzá hogy próbálja újra szoftverezni ha aztán sem fog mûködni akkor agyad a fenébe
A kérdező hozzászólása: Sajnos, azért nincs pénzem hogy új telefont vegyek, és megcsináltatom, ha olcsóbban jövök ki, mondjuk most mondta barátom, hogy ezt õ is meg tudta volna csinálni, õ is ért ennyire hozzá, megpróbálja õ is, ha nem megy, akkor nem tudom... De köszönöm a segítséget :)
A kérdező hozzászólása: Újra lett megint rakva a szoftver, még így sem mûködik. Próbáljam meg az ultrahangos tisztítást?
Annak már sanyi öregem. TILOS bekapcsolni vízbeejtés után pár napig, és még akkor se biztos, hogy minden mûködni fog. Ez egy alaplapcsere lesz.
A kérdező hozzászólása: De basszus, az 20000ft :( Ez nagyon rossz hír!
Pedig más nagyon nincs. Vízbeejtés után szoftveresen nem sérül a telefon, csak hardveresen.
A kérdező hozzászólása: Értem... Köszönöm a választ!

Vettem egy új mobilt, ami dual sim-es. Vajon lehet rajta úgy internetezni, hogy az egyik kártya az, amiről beszélek, és a másik pedig egy sima internetes kártya?

Régebben vettem egy tábla pc-t az invitelnél, és telenoros internetkártyát kaptam hozzá. Azon gondolkodtam, hogyha azt betenném a vodafonos mellé, akkor be lehet állítani valahogy, hogy arról a kártyáról tudjak netezni? Tegnap már betettem és kipróbáltam, de akkor nem engedte a telefon. Lehet, hogy valamit át kell állítani rajta? El?re is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: igen, ha a telenoros internetbeállításokat megadod, akkor elvileg mûködne.

igen, ha a telenoros internetbeállításokat megadod, akkor elvileg mûködne.
Vannak olyan két SIMes telefonok, ahol csak az egyik foglalatban levõ kártyán tudsz internetezni. Próbáld ki, hogy megcseréled a kártyákat. Illetve biztos, hogy kézzel kell beállítanod a kapcsolatot, mint azt az elõzõ is írja.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!