Találatok a következő kifejezésre: Az új SIM kártyát hogyan (25 db)

Sehogy. Használd.
Ha feltöltõs csomag, rajta van SIM csomagolásán melyik számot kell felhívni.

Hogyan tudom a régi SIM-kártyámról az új SIM kártyára küldeni a telefonszámokat?

Voltam a T-mobilba,h csinálják meg,de valamit elcseszhettek,mert nem lett rajta a szám..de már 2.ra mentem be,így már nincs pofám vissza menni,max egy másik üzletükbe,gondoltam megpróbálom én is!

Legjobb válasz: Tedd be a régi kártyát a telefonba, és mentsd bele a telefon memóriájába. Ha hibás a kártya, akkor nem valószínû, hogy át lehet menteni.

Tedd be a régi kártyát a telefonba, és mentsd bele a telefon memóriájába. Ha hibás a kártya, akkor nem valószínû, hogy át lehet menteni.
küld át bluetoothon a mostani SIM Kártyádra.

Szeretnék venni egy telefont a t-mobil webshopon keresztül. Az előző hűségidőm még nem járt le, úgyhogy domino csomagban venném meg. Megtehetem ezt úgy hogy utána az új sim kártyát nem használom?

Legjobb válasz: Akár el is dobhatod. A kutyát sem érdekli a dominó kártya. Az elõzõ hûségidõ lejárata elõtt már 3 hónappal lehet készüléket váltani ha a számlák rendben vannak fizetve.

Akár el is dobhatod. A kutyát sem érdekli a dominó kártya. Az elõzõ hûségidõ lejárata elõtt már 3 hónappal lehet készüléket váltani ha a számlák rendben vannak fizetve.
Az nem baj hogy nem járt le a hûséged ha pozitív múltad van rendelhetsz készüléket sim kártya nélkül a régi számod megtartásával, próbáld ki engedi e a rendszer. Ha nem engedi akkor nyugodtan vehetsz dominósat de az jóval drágább.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Nem enged még készülékváltást a rendszer. Tehát akkor megrendelhetem ugyanarra a névre dominóval, mint amire a hûség van ugye?
Így van.


Samsung Galaxy S Advance telefont vettem, és kaptam hozzá új sim kártyát, de ha hívnának azt mondja, hogy ideiglenesen nincs forgalomban vagy mi . Ez mitől van? Mit kell átállítanom a telefonon?

FONTOS!

Legjobb válasz: ??? A Sim kártyához (vagy ha egyben lett véve a telefon dobozában) van egy konkrét leírás mit kell csinálnod a kártya aktiválásához! Szépen fel kell hívni megadott számot, ott meg összes személyes adataidat meg kell adni, gyakorlatilag szerzõdést kötnek a SIM kártyához. Ezek után félig le lesz korlátozva és ha megkapod levélben a megerõsítést, abban szerepel általában egy kód, amivel véglegesen aktiválható a SIM. Már nem lehet játszani, hogy vesz valaki névtelenül feltöltõs kártyát és/vagy eladja másik személynek, mint régen.

??? A Sim kártyához (vagy ha egyben lett véve a telefon dobozában) van egy konkrét leírás mit kell csinálnod a kártya aktiválásához! Szépen fel kell hívni megadott számot, ott meg összes személyes adataidat meg kell adni, gyakorlatilag szerzõdést kötnek a SIM kártyához. Ezek után félig le lesz korlátozva és ha megkapod levélben a megerõsítést, abban szerepel általában egy kód, amivel véglegesen aktiválható a SIM. Már nem lehet játszani, hogy vesz valaki névtelenül feltöltõs kártyát és/vagy eladja másik személynek, mint régen.
A kérdező hozzászólása: értem! de a testvéremnek is ugyan így kapott egy galaxy-t és õ ahogy berakta a SIM kártyát, egybõl jó volt.. ezért is nem értem..:S de köszönöm!!

Ha veszek 1 telenoros telot használtan és veszek bele 1 új sim kártyát akkor azt hogyan kell aktiválni? A szolgáltatónál vagy itthon is lehet?

nem tudom hogy van ez hogy most vagy számlázzák minden hónapban vagy pedig vannak azok a feltöltő kártyák amiket pl. postán is lehet kapni (az utóbbit jobban szeretném)

Legjobb válasz: Ha jól emlékszem régen úgy lehetett aktiválni egy feltöltõkártyát, hogy pénzt utaltál rá. Az elõfizetést pedig aktiválták. Nem vagyok biztos benne, közel 10 éves a SIM kártyám. :)

Ha jól emlékszem régen úgy lehetett aktiválni egy feltöltõkártyát, hogy pénzt utaltál rá. Az elõfizetést pedig aktiválták. Nem vagyok biztos benne, közel 10 éves a SIM kártyám. :)
Otthon is lehet csak meg kell lened 14 nek és kell egy személyigazolványnak nálad lenni és asszem ahogy aktiváltad 3 napon belül 3000 forintra kell feltöltened nekem így volt de kérdezd Telefonos ügyfélszolgálat :1220 (telenor) Asszem a szolgáltatónál mármint hogy bent a boltban nem is lehet
Ha veszel SIM kártyát akkor a szolgáltató is tudja aktiválni, viszont otthon te magad is!De ez feltöltõkártyás SIM-re vonatkozik! Az elõfizetéses nem tudom, hogy van!
Feltöltõs simet (Praktikum express) online a Telenor honlapján vagy a csomagon feltüntetett hívószámon tudsz aktiválni. Havidíjas simet csak ügyfélszolgálaton tudsz igényelni és azt ott helyben aktiválják.

Az új Vodafone SIM kártyát hogyan lehet aktiválni?

Írják, hogy hívjuk az 1270-et, de hogy utána milyen menüponton belül találom meg az aktiválást? Már végighallgattam a lehetségeseket és nem mondja.

Legjobb válasz: 5-ös gomb, majd 0 az ügyintézõ kapcsolása. Ott biztos tudnak segíteni. De!!! A vodafone sim feltöltõs kártyákat fizetõs hívással "kelted életre". Legalábbis régebben így volt. Az elõfizetéses kártyát meg központilag aktiválod.

5-ös gomb, majd 0 az ügyintézõ kapcsolása. Ott biztos tudnak segíteni. De!!! A vodafone sim feltöltõs kártyákat fizetõs hívással "kelted életre". Legalábbis régebben így volt. Az elõfizetéses kártyát meg központilag aktiválod.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de sajna az ügyintézõ nem tudott segíteni, fizetõs hívást pedig nem engedélyezett. (ezeket már próbáltuk)
Akkor ott valami más gond van! Olyan pedig nincs, hogy az "ügyintézõ nem tud segíteni..." Ezt ne hagyd. Neked van egy élõ szerzõdésed a vodafonenal, és nem mûködik az aminek mûködni kellene... Kutya kötelessége megoldani a problémád. Akkor mi történik, ha hívod a SIM-kártyához tartozó számot?
esetleg * gomb
Lehet.Fordulj a szolgáltatóhoz.
Persze, hogy lehet. velem is elõfordult már!!!

Előfizetéses mobil telefonomat elhagytam, a bonyodalom az, hogy 6 napon belül le lesz tiltva a kártya, mivel kártyás csomagra váltok, meg is van az új sim, a kérdés az, letiltassam az elhagyott sim-et? Pin-kodal védett.

Legjobb válasz: nem kell én is így jártam és nem tiltottam le a kártyát mert amikor ellopták utánna ki is kapcsolták a telefont és pin kódom volt nekem is, de a telefont érdemes letiltatni, mert akkor legalább nem tudják használni azt se

nem kell én is így jártam és nem tiltottam le a kártyát mert amikor ellopták utánna ki is kapcsolták a telefont és pin kódom volt nekem is, de a telefont érdemes letiltatni, mert akkor legalább nem tudják használni azt se

Elvesztettem a sim kártyémat, hogy lehet megoldani hpgy ujra az a telefonszámom legyen?

Legjobb válasz: A számod megmarad, gyártanak neked újat 1 nap alatt, be kell menj a szolgáltatódhoz. Nem tudom mennyibe kerül rége 5e Ft volt.

A számod megmarad, gyártanak neked újat 1 nap alatt, be kell menj a szolgáltatódhoz. Nem tudom mennyibe kerül rége 5e Ft volt.
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/ugyintezes/gyik/ugyintezes/.. 4500Ft az új Letiltás 2500Ft. gugli ---> "sim pótlása" elsõ találat
A kérdező hozzászólása: Kösziiii


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!