Találatok a következő kifejezésre: Az új SIM kártyát (56 db)

Sehogy. Használd.
Ha feltöltõs csomag, rajta van SIM csomagolásán melyik számot kell felhívni.

Hogyan tudom a régi SIM-kártyámról az új SIM kártyára küldeni a telefonszámokat?

Voltam a T-mobilba,h csinálják meg,de valamit elcseszhettek,mert nem lett rajta a szám..de már 2.ra mentem be,így már nincs pofám vissza menni,max egy másik üzletükbe,gondoltam megpróbálom én is!

Legjobb válasz: Tedd be a régi kártyát a telefonba, és mentsd bele a telefon memóriájába. Ha hibás a kártya, akkor nem valószínû, hogy át lehet menteni.

Tedd be a régi kártyát a telefonba, és mentsd bele a telefon memóriájába. Ha hibás a kártya, akkor nem valószínû, hogy át lehet menteni.
küld át bluetoothon a mostani SIM Kártyádra.

Szeretnék venni egy telefont a t-mobil webshopon keresztül. Az előző hűségidőm még nem járt le, úgyhogy domino csomagban venném meg. Megtehetem ezt úgy hogy utána az új sim kártyát nem használom?

Legjobb válasz: Akár el is dobhatod. A kutyát sem érdekli a dominó kártya. Az elõzõ hûségidõ lejárata elõtt már 3 hónappal lehet készüléket váltani ha a számlák rendben vannak fizetve.

Akár el is dobhatod. A kutyát sem érdekli a dominó kártya. Az elõzõ hûségidõ lejárata elõtt már 3 hónappal lehet készüléket váltani ha a számlák rendben vannak fizetve.
Az nem baj hogy nem járt le a hûséged ha pozitív múltad van rendelhetsz készüléket sim kártya nélkül a régi számod megtartásával, próbáld ki engedi e a rendszer. Ha nem engedi akkor nyugodtan vehetsz dominósat de az jóval drágább.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Nem enged még készülékváltást a rendszer. Tehát akkor megrendelhetem ugyanarra a névre dominóval, mint amire a hûség van ugye?
Így van.


Ha új havidíjas telefont rendelek a webshopról, akkor az új sim-kártyát a dobozban mellékelik nekem?

Legjobb válasz: Igen így van és majd az elsõ híváskor automatikusan aktiválódni fog.

Igen így van és majd az elsõ híváskor automatikusan aktiválódni fog.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!! :)

Miért van ez az új SIM kártyával? (Bővebben lent! )

Vettem egy új mobilt a Vodafone-nál, kaptam hozzá egy új SIM-et.

Legjobb válasz: Szia, mert csak hál. belül tudsz 500.-at beszélni.

Szia, mert csak hál. belül tudsz 500.-at beszélni.
A kérdező hozzászólása: Hálózaton belül próbáltam, de bemondta, hogy teljesen lemerült az egyenlegem és utána sms is jött róla.
Kommunikációs hiba a szolgáltató és a SIM között! Hívd fel a 1270-et (ingyenes), nyomkodj el az ügyféllel való beszélgetésig, és ott személyesen a telefonba mond el a hiba panaszt!
A kérdező hozzászólása: Nem hinném, hogy kommunikációs hiba, mert ezt a számot lehet hívni, tehát aktív, rááll a hálózatra, csak 0 Ft van rajta, ez a szitu.

Samsung Galaxy S Advance telefont vettem, és kaptam hozzá új sim kártyát, de ha hívnának azt mondja, hogy ideiglenesen nincs forgalomban vagy mi . Ez mitől van? Mit kell átállítanom a telefonon?

FONTOS!

Legjobb válasz: ??? A Sim kártyához (vagy ha egyben lett véve a telefon dobozában) van egy konkrét leírás mit kell csinálnod a kártya aktiválásához! Szépen fel kell hívni megadott számot, ott meg összes személyes adataidat meg kell adni, gyakorlatilag szerzõdést kötnek a SIM kártyához. Ezek után félig le lesz korlátozva és ha megkapod levélben a megerõsítést, abban szerepel általában egy kód, amivel véglegesen aktiválható a SIM. Már nem lehet játszani, hogy vesz valaki névtelenül feltöltõs kártyát és/vagy eladja másik személynek, mint régen.

??? A Sim kártyához (vagy ha egyben lett véve a telefon dobozában) van egy konkrét leírás mit kell csinálnod a kártya aktiválásához! Szépen fel kell hívni megadott számot, ott meg összes személyes adataidat meg kell adni, gyakorlatilag szerzõdést kötnek a SIM kártyához. Ezek után félig le lesz korlátozva és ha megkapod levélben a megerõsítést, abban szerepel általában egy kód, amivel véglegesen aktiválható a SIM. Már nem lehet játszani, hogy vesz valaki névtelenül feltöltõs kártyát és/vagy eladja másik személynek, mint régen.
A kérdező hozzászólása: értem! de a testvéremnek is ugyan így kapott egy galaxy-t és õ ahogy berakta a SIM kártyát, egybõl jó volt.. ezért is nem értem..:S de köszönöm!!

Ha félrenyomtam többször is a PIN-kódomat, és egy költözés miatt sehol nem találom a PUK-kódot, meg tudják mondani az üzletben mi a kódom (le tudják kérdezni a központból) vagy mindenképpen vennem kell új SIM-kártyát?

Legjobb válasz: Üzletben? A pin és puk kód nem a telefonhoz, hanem a SIM kártyához van, úgyhogy a mobilszolgáltatóhoz kell bemenni. Megmondani biztos nem tudják, de valószínûleg adnak neked újat (vagy kódot vagy sim kártyát). Lényeg, hogy mindenképp be kell menni a mobilszolgáltatódhoz!

Üzletben? A pin és puk kód nem a telefonhoz, hanem a SIM kártyához van, úgyhogy a mobilszolgáltatóhoz kell bemenni. Megmondani biztos nem tudják, de valószínûleg adnak neked újat (vagy kódot vagy sim kártyát). Lényeg, hogy mindenképp be kell menni a mobilszolgáltatódhoz!

Ha új sim-kártyát szeretnék venni a régi számommal akkor az mennyibe kerülne?

Sajnos eltüntettem a régi sim-kártyámat, és nem szeretnék új számot kapni. Így a régi telefonszámommal igényelnék új kártyát(úgy tudom lehet ilyet). Tehát mennyibe kerülne ez? És T-mobilba el lehet ezt intézni?

Legjobb válasz: szimpla számhordozás. tudtommal semennyibe se kerül, ellenben az új sim kártya árát ki kell fizetni. amúgy ha megvan az eredeti szerzõdés a korábbi kártya adataival, akkor tuti nem lesz gondod!

szimpla számhordozás. tudtommal semennyibe se kerül, ellenben az új sim kártya árát ki kell fizetni. amúgy ha megvan az eredeti szerzõdés a korábbi kártya adataival, akkor tuti nem lesz gondod!
t-mobilnál nem tom pontosan, de kb mindenhol egységes. Telenornál 4ezer körül írnak újra egy kártyát.
en nem reg irattam at dominos kartyat elofizetesesre ugy h maradt ugyanaz a szam... 4 vagy 5 ezer volt

Az elveszített SIM-kártyám számát, Új SIM-kártya vásárlásakor kérhetem?

Pár napja elveszítettem a sim-kártyámat, de nem szeretnék új számot, mert mindenki a régit ismeri. megoldható valahogy, hogy az új sim-kártyán a régi számom legyen? d

Legjobb válasz: Igen, megoldható, de kérik hozzá az adataidat is. és az elveszített sim kártyádat pedig letiltják, úgyhogy azt nem használja többet senki.. annyi asszem hogy a telefonszámok elvesznek meg stb.. de a számod ugyanaz marad..

Igen, megoldható, de kérik hozzá az adataidat is. és az elveszített sim kártyádat pedig letiltják, úgyhogy azt nem használja többet senki.. annyi asszem hogy a telefonszámok elvesznek meg stb.. de a számod ugyanaz marad..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget.

Ha veszek 1 telenoros telot használtan és veszek bele 1 új sim kártyát akkor azt hogyan kell aktiválni? A szolgáltatónál vagy itthon is lehet?

nem tudom hogy van ez hogy most vagy számlázzák minden hónapban vagy pedig vannak azok a feltöltő kártyák amiket pl. postán is lehet kapni (az utóbbit jobban szeretném)

Legjobb válasz: Ha jól emlékszem régen úgy lehetett aktiválni egy feltöltõkártyát, hogy pénzt utaltál rá. Az elõfizetést pedig aktiválták. Nem vagyok biztos benne, közel 10 éves a SIM kártyám. :)

Ha jól emlékszem régen úgy lehetett aktiválni egy feltöltõkártyát, hogy pénzt utaltál rá. Az elõfizetést pedig aktiválták. Nem vagyok biztos benne, közel 10 éves a SIM kártyám. :)
Otthon is lehet csak meg kell lened 14 nek és kell egy személyigazolványnak nálad lenni és asszem ahogy aktiváltad 3 napon belül 3000 forintra kell feltöltened nekem így volt de kérdezd Telefonos ügyfélszolgálat :1220 (telenor) Asszem a szolgáltatónál mármint hogy bent a boltban nem is lehet
Ha veszel SIM kártyát akkor a szolgáltató is tudja aktiválni, viszont otthon te magad is!De ez feltöltõkártyás SIM-re vonatkozik! Az elõfizetéses nem tudom, hogy van!
Feltöltõs simet (Praktikum express) online a Telenor honlapján vagy a csomagon feltüntetett hívószámon tudsz aktiválni. Havidíjas simet csak ügyfélszolgálaton tudsz igényelni és azt ott helyben aktiválják.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!