Találatok a következő kifejezésre: Az új SIM (120 db)

Sehogy. Használd.
Ha feltöltõs csomag, rajta van SIM csomagolásán melyik számot kell felhívni.
Ha csak procit cseréltél nem kell újratelepíteni.
A kérdező hozzászólása: köszi :D akk meg nyugotam

Előfizetéses mobil telefonomat elhagytam, a bonyodalom az, hogy 6 napon belül le lesz tiltva a kártya, mivel kártyás csomagra váltok, meg is van az új sim, a kérdés az, letiltassam az elhagyott sim-et? Pin-kodal védett.

Legjobb válasz: nem kell én is így jártam és nem tiltottam le a kártyát mert amikor ellopták utánna ki is kapcsolták a telefont és pin kódom volt nekem is, de a telefont érdemes letiltatni, mert akkor legalább nem tudják használni azt se

nem kell én is így jártam és nem tiltottam le a kártyát mert amikor ellopták utánna ki is kapcsolták a telefont és pin kódom volt nekem is, de a telefont érdemes letiltatni, mert akkor legalább nem tudják használni azt se

Hogyan tudom a régi SIM-kártyámról az új SIM kártyára küldeni a telefonszámokat?

Voltam a T-mobilba,h csinálják meg,de valamit elcseszhettek,mert nem lett rajta a szám..de már 2.ra mentem be,így már nincs pofám vissza menni,max egy másik üzletükbe,gondoltam megpróbálom én is!

Legjobb válasz: Tedd be a régi kártyát a telefonba, és mentsd bele a telefon memóriájába. Ha hibás a kártya, akkor nem valószínû, hogy át lehet menteni.

Tedd be a régi kártyát a telefonba, és mentsd bele a telefon memóriájába. Ha hibás a kártya, akkor nem valószínû, hogy át lehet menteni.
küld át bluetoothon a mostani SIM Kártyádra.

Ha új havidíjas telefont rendelek a webshopról, akkor az új sim-kártyát a dobozban mellékelik nekem?

Legjobb válasz: Igen így van és majd az elsõ híváskor automatikusan aktiválódni fog.

Igen így van és majd az elsõ híváskor automatikusan aktiválódni fog.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!! :)

Szeretnék venni egy telefont a t-mobil webshopon keresztül. Az előző hűségidőm még nem járt le, úgyhogy domino csomagban venném meg. Megtehetem ezt úgy hogy utána az új sim kártyát nem használom?

Legjobb válasz: Akár el is dobhatod. A kutyát sem érdekli a dominó kártya. Az elõzõ hûségidõ lejárata elõtt már 3 hónappal lehet készüléket váltani ha a számlák rendben vannak fizetve.

Akár el is dobhatod. A kutyát sem érdekli a dominó kártya. Az elõzõ hûségidõ lejárata elõtt már 3 hónappal lehet készüléket váltani ha a számlák rendben vannak fizetve.
Az nem baj hogy nem járt le a hûséged ha pozitív múltad van rendelhetsz készüléket sim kártya nélkül a régi számod megtartásával, próbáld ki engedi e a rendszer. Ha nem engedi akkor nyugodtan vehetsz dominósat de az jóval drágább.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Nem enged még készülékváltást a rendszer. Tehát akkor megrendelhetem ugyanarra a névre dominóval, mint amire a hûség van ugye?
Így van.

Meglehet még a szűzhártyám, ha az ujjaim simán felmennek?

Igen, próbáltam megnézni, de nem látok semmi hártyaszer?t...

Legjobb válasz: Ha át is szakítottad a szûzhártyádat az nem jelenti azt hogy nem vagy szûz, mert a szüzesség elvesztése egy fiúval való szexuális kapcsolat létesítése. feküdj le egy fiúval és nem leszel szûz, nézd a jó oldalát biztos nem fog fájni.

De ha neki egy lób.szó kell, akkor edzeni kell a p.nát!
Bizony fájhat és vérezhet. Attól, hogy 5 ujjad éppen befért az még nem /*#*@s>. Nem is kell félned az elsõtõl, de számolj rá érezni fogod. A szûrhártyáról nem tudok semmit, de a szûzhártyád valószínû még megvan.
Ha át is szakítottad a szûzhártyádat az nem jelenti azt hogy nem vagy szûz, mert a szüzesség elvesztése egy fiúval való szexuális kapcsolat létesítése. feküdj le egy fiúval és nem leszel szûz, nézd a jó oldalát biztos nem fog fájni.
Jezusom mi vezet arra valakit, h 5 ujjat dugja fel??? XD porno filmeset jatszottal vagy mi? Szerintem ne nagyon dugdosd fel magadnak az ujjaid eleg 1-2 ujjat azzal meg kellemes nade 5 az mar tulzas...:S nem vagy szuz ha ilyen hulyesegeket megcsinaltal.
Há, má megtetted!!!
A kérdező hozzászólása: Nem Vivi vagyok XD És nem félek az elsõtõl, nem hiszem azt hogy borzalmas lenne és nem is akarom direkt átszakítani.
Vivi, te vagy az?
Itt néhány kislány azt hiszi, hogy az elsõ alaklom borzalmas kínok között erõs vérzéssel történik meg... ne parázzatok már, nyilván ezért akarod elszakítani a szûzhártyád.
a szûzhártyák is annyifélék ahány ember van. van akinek teljesen elzárja a hüvely bementet és szikével kell egy rést nyitni, hogy a vér távozni tudjon, van akinek meg szinte alig van. ugyanez vonatkozik a vastagságra is. kinek vastagabb kinek vékonyabb. ezektõl függ, hogy ki mennyire vérzik az elsõ együttlétkor.
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok, vékonyak az ujjaim...
Na, akkor elég tág csaj vagy...Vagy picik az ujjaid.Hát, ha már magadba nyomkodtad az ujjaid, valószínû át szakították azt a hártyát.MIndegy, majd én szûztelenítelek.
Ha 5 ujjad felmegy, akkor nem igen fogsz vérezni, hacsak nem lóval csinálod.

Miért van ez az új SIM kártyával? (Bővebben lent! )

Vettem egy új mobilt a Vodafone-nál, kaptam hozzá egy új SIM-et.

Legjobb válasz: Szia, mert csak hál. belül tudsz 500.-at beszélni.

Szia, mert csak hál. belül tudsz 500.-at beszélni.
A kérdező hozzászólása: Hálózaton belül próbáltam, de bemondta, hogy teljesen lemerült az egyenlegem és utána sms is jött róla.
Kommunikációs hiba a szolgáltató és a SIM között! Hívd fel a 1270-et (ingyenes), nyomkodj el az ügyféllel való beszélgetésig, és ott személyesen a telefonba mond el a hiba panaszt!
A kérdező hozzászólása: Nem hinném, hogy kommunikációs hiba, mert ezt a számot lehet hívni, tehát aktív, rááll a hálózatra, csak 0 Ft van rajta, ez a szitu.
Szolgáltató kicseréli.
Én is pont ma vettem. A szolgáltató díjmentesen megcsinálta helyben. A számom a régi maradt.
Ha meg sürgõs, akkor levágod magadnak: http://szifon.com/2010/05/02/ipad-3g-wifi-microsim/ Ha elrontod még mindig kicseréltetheted, de nem nagy dolog levágni. A szolgáltató - tudtommal - akkor cseréli ingyen a SIM-et, ha náluk vetted a telefont!
"A szolgáltató - tudtommal - akkor cseréli ingyen a SIM-et, ha náluk vetted a telefont!" Nem baj, még jó hogy nem tõled kérdezi a szolgáltató hogy cseréljen-e? Nem ott vettem telót, az asszony se. Mégis két simet cseréltek díjmentesen.
Akkor örülhetsz! :) De mi a baj a kisollóval?
"Akkor örülhetsz! :) De mi a baj a kisollóval?" Az hogy ingyen kicserélik. Ha elcseszed az ollóval, akkor pedig fizetni kell.

Ha félrenyomtam többször is a PIN-kódomat, és egy költözés miatt sehol nem találom a PUK-kódot, meg tudják mondani az üzletben mi a kódom (le tudják kérdezni a központból) vagy mindenképpen vennem kell új SIM-kártyát?

Legjobb válasz: Üzletben? A pin és puk kód nem a telefonhoz, hanem a SIM kártyához van, úgyhogy a mobilszolgáltatóhoz kell bemenni. Megmondani biztos nem tudják, de valószínûleg adnak neked újat (vagy kódot vagy sim kártyát). Lényeg, hogy mindenképp be kell menni a mobilszolgáltatódhoz!

Üzletben? A pin és puk kód nem a telefonhoz, hanem a SIM kártyához van, úgyhogy a mobilszolgáltatóhoz kell bemenni. Megmondani biztos nem tudják, de valószínûleg adnak neked újat (vagy kódot vagy sim kártyát). Lényeg, hogy mindenképp be kell menni a mobilszolgáltatódhoz!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!