Találatok a következő kifejezésre: Az öt szabadságot, amit (2 db)

Mivan? 2009 óta?
A kérdező hozzászólása: Rosszul fogalmaztam! 2008 év vége óta vagyok itthon és 2099 -be született az elsõ gyermekem, utánna közbe jött a tesó 2011- be. És most a két gyerek után ami össze gyûlt szabadságom azt kezdtem el tölteni 2013. október 13- tól. És január 14-ig kitart a szabadságom mivel 61 napom gyûlt össze az évek alatt! De közbe találtam egy másik munkahelyet, és ez végett leszámolok a jelenlegi melóhelyrõl de azt nem tudom hogy szabadság alatt tölthetem e a felmondási idõt , ha a munkahely ragaszkodik hozzá!
kérheted, hogy x részét fizessék ki, így elõbb tudsz kezdeni az új helyen, nekem 32 napot fizettek ki, a többit ki kellett vennem (szintén 2008-tól)

Az öt nap szabadságot, amit az apukák kivehetnek, kiveheti más hozzátartozó is?

Nekem nincs sajnos párom (már), külföldön van, és a baba születésére sem akar hazajönni (meg én sem örülnék, ha itt legyeskedne), viszont szerintem nagyon kéne, hogy legalább egy hétre valaki segítsen nekem az itthoni teend?kben. Anyukám is kiveheti ezt az öt napot a munkahelyén?

Legjobb válasz: szia, Sajnos nem. :( Ez csak apukának jár. De biztos van annyi szabija anyukádnak, hogy ki tud venni belõle 5 napot, hogy segíthessen.

szia, Sajnos nem. :( Ez csak apukának jár. De biztos van annyi szabija anyukádnak, hogy ki tud venni belõle 5 napot, hogy segíthessen.
Szia! Nem veheti ki csak a férjed. Szerintem, ha öszintén elmondja anyukád a házi orvosának mi van, akkor õ is felveheti 1-2 hétre betegállományba.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!